×
بین الملل
شناسه خبر : 200395
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 18:43
شیخ نعیم قاسم: دشمن هرگز نمی‌تواند مقاومت را شکست دهد

شیخ نعیم قاسم: دشمن هرگز نمی‌تواند مقاومت را شکست دهد

دبیرکل حزب الله گفت: دشمن هرگز نمی تواند ما را شکست دهد و شروط خود را بر ما تحمیل کند چرا که ما مردان میدان هستیم و در میدان نیز خواهیم ماند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در  سخنرانی خود درباره آخرین تحولات، شهادت فرماندهان مقاومت از جمله سید حسن نصرالله،  هاشم صفی الدین ، سردار سلیمانی و بقیه شهدا از جمله مسئول روابط رسانه ای حزب الله را تسلیت و تبریک گفت.

شیخ نعیم قاسم گفت: برادر عزیزم آقای  هاشم صفی الدین،  یک رفیق طریق و یار همراه در مسیر مقاومت بود و اقداماتش در شورای اجرایی حزب الله از جمله  پیگیری کارهای فرهنگی، بهداشتی، سازمانی، سازمان های خیریه و پیشاهنگ همیشه ماندگار خواهد بود.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد دشمن صهیونیستی با تجاوز به بیروت محمد عفیف النابلسی رئیس بخش رسانه‌ای حزب الله را به شهادت رساند اما دشمن باید انتظار داشته باشد واکنش به هدف قرار دادن بیروت، حمله به مرکز تل آویو خواهد بود.

مرکز تل‌آویو را به بهای حمله به لبنان هدف می‌گیریم

نعیم قاسم با اشاره به نقش شهید عفیف النابسی در پرکردن خلأ مهم رسانه‌ای به منظور رسوا کردن هرچه بیشتر دشمن، برجسته ساختن دستاوردهای مقاومت و پاسخ به تهمت هایی که به مقاومت وارد می‌شود، تاکید کرد و گفت : ما نمی‌توانیم پایتخت لبنان را زیر حملات  دشمن اسرائیلی رها کنیم و بی‌تفاوت باشیم  و این رژیم باید بداند بهای چنین حملاتی هدف قرار گرفتن مرکز تل‌آویو است.

دبیرکل حزب الله لبنان با تقدیر از همه کسانی که در جریان شهادت سید حسن نصرالله با این حزب ابراز همدردی و همبستگی کردند، تقدیر و بر ادامه راه شهدا و حفظ امانت آنها تاکید کرد و گفت: ما مفتخر هستیم که یکی از معدود کسانی هستیم که در کنار یمن، عراق و جمهوری اسلامی ایران از حق غزه حمایت کرده ایم  در حالی که جهان فقط نظاره گر شهادت  بیش از 45 هزار نفر و زخمی و آواره شدن تعداد زیادی از فلسطینیان و لبنانی ها است.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: در تمام این نبردی که تا کنون  دو ماه به طول انجامیده است، نتیجه آن استواری و صلابت افسانه ای مقاومت در لبنان و به هلاکت رساندن بیش از صد اسرائیلی و زخمی کردن بیش از هزار نفر بوده است.

مقاومت در هر نقطه‌ای که دشمن قصد پیشروی داشته باشد حضور دارد

وی افزود: دشمن  به مرحله دوم تهاجم زمینی خود روی آورد و تلاش هایی برای نفوذ به برخی روستاها انجام  داد، اما تاکید می کنم مقاومت با وجود آنکه  یک ارتش منظم و سازمان یافته نیست در هر جایی که دشمن  بخواهد پیشروی کند با آن خواهد جنگید.

وی با اشاره به الگوی استثنایی مقاومت تاکید کرد : ما  پافشاری کردیم که هر چه را در توان داریم برای یاری و نصرت غزه و فلسطین بدهیم ودر عین حال شرایط لبنان  را نیز در نظر بگیریم و آنچه را که می‌توانیم برای غزه فراهم کنیم و از فلسطین حمایت و پشتیبانی لازم را به عمل آوریم و در این زمینه مأموریت بزرگی را انجام دادیم و در واقع افتخار می کنیم که از  معدود کسانی هسیتم که از این موضع شرافتمندانه حمایت کردند در حالی که جهان تماشاچی و نظاره گر است.

شیخ نعیم قاسم گفت: ما قدرت و توان کافی داریم و بار دیگر تاکید می کنم با وجود این توانمندی ها و قابلیت هایی که وجود دارد برخی از آنها را به خط مقدم منتقل کرده ایم و جابجایی هایی در بین رزمندگان داشته ایم . این سرزمین متعلق به ما و جوانان نیز جوانان ما هستند و رژیم اشغالگر هرگز نمی تواند در سرزمین ما مستقر شود یا در خاک ما پیشروی کند و  ان شاء الله به زودی آن را بیرون خواهیم کرد.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: ما معتقدیم که میدان حرف اول را خواهد زد و  نتایج در میدان رقم  خواهد خورد و مقاومت این توانایی را دارد که برای مدت طولانی با این سرعت به مبارزه خود  ادامه دهد.

ما مرد میدان هستیم

وی خاطر نشان کرد دشمن هرگز نمی تواند ما را شکست دهد و شروط خود را بر ما تحمیل کند چرا که ما مردان میدان هستیم و در میدان نیز خواهیم ماند.

شیخ نعیم قاسم در خصوص مذاکرات آتش بس نیز گفت: ما برگه مذاکره را  مشاهده کردیم و  آن را با دقت خواندیم و ملاحظاتی  نیز در مورد آن داشتیم ضمن آنکه نبیه بری رئیس پارلمان لبنان هم ملاحظاتی در این زمینه داشت که با ملاحظات ما هماهنگ و منطبق بود . ما این ملاحظات را به نماینده آمریکا دادیم و تصمیم گرفتیم در مورد محتوای توافق و ملاحظات فعلا صحبتی نکنیم.

دبیرکل حزب الله با طرح این پرسش که آیا می توان انتظار داشت مذاکرات آتش بس به توقف جنگ منجر شود گفت:هیچ کس نمی تواند چنین چیزی را  تضمین کند زیرا این موضوع با میزان جدیت نتانیاهو مرتبط است، اما باید بدانیم که مذاکره ما تحت عنوان توقف کامل تجاوزات  و تاکید بر ضرورت حفظ حاکمیت لبنان است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هوش مصنوعی شیوه آموزش را متحول می‌کند
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها