×
بین الملل
شناسه خبر : 200395
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 18:43
شیخ نعیم قاسم: دشمن هرگز نمی‌تواند مقاومت را شکست دهد

شیخ نعیم قاسم: دشمن هرگز نمی‌تواند مقاومت را شکست دهد

دبیرکل حزب الله گفت: دشمن هرگز نمی تواند ما را شکست دهد و شروط خود را بر ما تحمیل کند چرا که ما مردان میدان هستیم و در میدان نیز خواهیم ماند.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان در  سخنرانی خود درباره آخرین تحولات، شهادت فرماندهان مقاومت از جمله سید حسن نصرالله،  هاشم صفی الدین ، سردار سلیمانی و بقیه شهدا از جمله مسئول روابط رسانه ای حزب الله را تسلیت و تبریک گفت.

شیخ نعیم قاسم گفت: برادر عزیزم آقای  هاشم صفی الدین،  یک رفیق طریق و یار همراه در مسیر مقاومت بود و اقداماتش در شورای اجرایی حزب الله از جمله  پیگیری کارهای فرهنگی، بهداشتی، سازمانی، سازمان های خیریه و پیشاهنگ همیشه ماندگار خواهد بود.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد دشمن صهیونیستی با تجاوز به بیروت محمد عفیف النابلسی رئیس بخش رسانه‌ای حزب الله را به شهادت رساند اما دشمن باید انتظار داشته باشد واکنش به هدف قرار دادن بیروت، حمله به مرکز تل آویو خواهد بود.

مرکز تل‌آویو را به بهای حمله به لبنان هدف می‌گیریم

نعیم قاسم با اشاره به نقش شهید عفیف النابسی در پرکردن خلأ مهم رسانه‌ای به منظور رسوا کردن هرچه بیشتر دشمن، برجسته ساختن دستاوردهای مقاومت و پاسخ به تهمت هایی که به مقاومت وارد می‌شود، تاکید کرد و گفت : ما نمی‌توانیم پایتخت لبنان را زیر حملات  دشمن اسرائیلی رها کنیم و بی‌تفاوت باشیم  و این رژیم باید بداند بهای چنین حملاتی هدف قرار گرفتن مرکز تل‌آویو است.

دبیرکل حزب الله لبنان با تقدیر از همه کسانی که در جریان شهادت سید حسن نصرالله با این حزب ابراز همدردی و همبستگی کردند، تقدیر و بر ادامه راه شهدا و حفظ امانت آنها تاکید کرد و گفت: ما مفتخر هستیم که یکی از معدود کسانی هستیم که در کنار یمن، عراق و جمهوری اسلامی ایران از حق غزه حمایت کرده ایم  در حالی که جهان فقط نظاره گر شهادت  بیش از 45 هزار نفر و زخمی و آواره شدن تعداد زیادی از فلسطینیان و لبنانی ها است.

شیخ نعیم قاسم تاکید کرد: در تمام این نبردی که تا کنون  دو ماه به طول انجامیده است، نتیجه آن استواری و صلابت افسانه ای مقاومت در لبنان و به هلاکت رساندن بیش از صد اسرائیلی و زخمی کردن بیش از هزار نفر بوده است.

مقاومت در هر نقطه‌ای که دشمن قصد پیشروی داشته باشد حضور دارد

وی افزود: دشمن  به مرحله دوم تهاجم زمینی خود روی آورد و تلاش هایی برای نفوذ به برخی روستاها انجام  داد، اما تاکید می کنم مقاومت با وجود آنکه  یک ارتش منظم و سازمان یافته نیست در هر جایی که دشمن  بخواهد پیشروی کند با آن خواهد جنگید.

وی با اشاره به الگوی استثنایی مقاومت تاکید کرد : ما  پافشاری کردیم که هر چه را در توان داریم برای یاری و نصرت غزه و فلسطین بدهیم ودر عین حال شرایط لبنان  را نیز در نظر بگیریم و آنچه را که می‌توانیم برای غزه فراهم کنیم و از فلسطین حمایت و پشتیبانی لازم را به عمل آوریم و در این زمینه مأموریت بزرگی را انجام دادیم و در واقع افتخار می کنیم که از  معدود کسانی هسیتم که از این موضع شرافتمندانه حمایت کردند در حالی که جهان تماشاچی و نظاره گر است.

شیخ نعیم قاسم گفت: ما قدرت و توان کافی داریم و بار دیگر تاکید می کنم با وجود این توانمندی ها و قابلیت هایی که وجود دارد برخی از آنها را به خط مقدم منتقل کرده ایم و جابجایی هایی در بین رزمندگان داشته ایم . این سرزمین متعلق به ما و جوانان نیز جوانان ما هستند و رژیم اشغالگر هرگز نمی تواند در سرزمین ما مستقر شود یا در خاک ما پیشروی کند و  ان شاء الله به زودی آن را بیرون خواهیم کرد.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: ما معتقدیم که میدان حرف اول را خواهد زد و  نتایج در میدان رقم  خواهد خورد و مقاومت این توانایی را دارد که برای مدت طولانی با این سرعت به مبارزه خود  ادامه دهد.

ما مرد میدان هستیم

وی خاطر نشان کرد دشمن هرگز نمی تواند ما را شکست دهد و شروط خود را بر ما تحمیل کند چرا که ما مردان میدان هستیم و در میدان نیز خواهیم ماند.

شیخ نعیم قاسم در خصوص مذاکرات آتش بس نیز گفت: ما برگه مذاکره را  مشاهده کردیم و  آن را با دقت خواندیم و ملاحظاتی  نیز در مورد آن داشتیم ضمن آنکه نبیه بری رئیس پارلمان لبنان هم ملاحظاتی در این زمینه داشت که با ملاحظات ما هماهنگ و منطبق بود . ما این ملاحظات را به نماینده آمریکا دادیم و تصمیم گرفتیم در مورد محتوای توافق و ملاحظات فعلا صحبتی نکنیم.

دبیرکل حزب الله با طرح این پرسش که آیا می توان انتظار داشت مذاکرات آتش بس به توقف جنگ منجر شود گفت:هیچ کس نمی تواند چنین چیزی را  تضمین کند زیرا این موضوع با میزان جدیت نتانیاهو مرتبط است، اما باید بدانیم که مذاکره ما تحت عنوان توقف کامل تجاوزات  و تاکید بر ضرورت حفظ حاکمیت لبنان است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
X
آگهی تبلیغاتی