×
سیاسی
شناسه خبر : 200356
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 14:22
رهبر انقلاب: چنانچه زمام تحول به دست افراد متدیّن نباشد جامعه رو به گمراهی می‌رود

رهبر انقلاب: چنانچه زمام تحول به دست افراد متدیّن نباشد جامعه رو به گمراهی می‌رود

رهبر معظم انقلاب حوزه‌های علمیه را نیز همچون سایر مجموعه‌ها نیازمند تحول دانستند و گفتند: چنانچه زمام تحول به دست افراد عاقل و متدیّن باشد جامعه و بشریت اعتلاء پیدا می‌کند اما بدون آن، تحول رو به گمراهی و انحطاط می‌رود.

نورنیوز-گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا(س)، این مجموعه اثرگذار را از پدیده‌های بی‌نظیر برآمده از انقلاب اسلامی و موجب افزایش سطح معلومات دینی و اثرگذاری زنان دانستند و با اشاره به ضرورت تحول و روزآمدی حوزه‌های علمیه همپای تحولات جامعه، گفتند: حوزه های علمیه باید برای مسائل مهم جامعه از جمله مسائل اقتصادی، حکمرانی و خانواده نظر داشته باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، تشکیل جامعة‌الزهرا(س) را مرهون ابتکار امام بزرگوار خواندند و گفتند: نفس تشکیل مجموعه‌ای با مأموریت ارتقاء معرفت و آگاهی دینی جمع زیادی از زنان و دختران کشور، بسیار ارزشمند است چرا که تا قبل از آن، زنان در تاریخ کشور از چنین امکانی برخوردار نبوده‌اند.

ایشان با اشاره به صدمات فراوان ناشی از گسترش فرهنگ غربی به جامعه زنان در دوره رضاخانی از جمله عوارض ناشی از سطح پایین معلومات دینی زنان و نبود مجموعه مختص ارتقاء معرفت دینی آنان، افزودند: امروز جامعةالزهرا(س) متکفل این مأموریت مهم است بنابراین هر چه بتوانید دانشجویان بیشتری جذب کنید و معلومات دینی آنها را بالاتر ببرید، کاری ارزشمند است.

رهبر انقلاب، لازمه حرکت به سمت تمدن اسلامی را گسترش معارف اصیل دینی در میان عموم مردم خواندند و با توجه به این ضرورت، گفتند: تبلیغ و تبیین معارف اسلامی و احیاء دین، مأموریت مهم دیگر جامعةالزهرا(س) است که باید برای اثرگذاری تربیتی و پیش‌بُرد معنوی زنان که نیمی از جامعه هستند، هدفگذاری و برنامه‌ریزی انجام شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تحول را امری طبیعی و قهری در عالَم خواندند و گفتند: چنانچه زمام تحول به دست افراد عاقل و متدیّن باشد جامعه و بشریت اعتلاء پیدا می‌کند اما بدون آن، تحول رو به گمراهی و انحطاط می‌رود همچنانکه امروز در جوامع غربی، منکرات عقلی به معروف تبدیل شده است.

ایشان حوزه‌های علمیه را نیز همچون سایر مجموعه‌ها نیازمند تحول دانستند و افزودند: حوزه علمیه برای مردم و تبلیغ و پیش‌بُرد دین و ایجاد حاکمیت دینی است که با توجه به در حال تحول بودن جامعه، حوزه علمیه هم باید برای انجام صحیح وظایف خود روزآمد شود.

رهبر انقلاب، به‌روزرسانی کتاب‌ها و شیوه‌های درسی در حوزه‌های علمیه و ورود به مسائل مورد نیاز جامعه از جمله مسائل پولی و مالی، حکمرانی، خانواده و مسائل جدید همچون رمز ارزها را از جمله الزامات تحول در حوزه علمیه خواندند و افزودند: مخالفت با تحول حوزه علمیه، مخالفت با پیشرفت دین در کشور است البته کسانی باید تحول را ایجاد کنند که صلاحیت آن را داشته باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به لزوم حضور زنان دارای سطح بالای معارف دینی در رسانه‌ها و اجتماعات بین‌المللی و نقش جامعةالزهرا(س) در این خصوص، افزودند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان فاضل پرشماری در جامعه حضور دارند که باید برای بیان مسائل مرتبط با زن و خانواده در رسانه‌ها آماده شوند و همچنین باید بتوانند در مجامع بزرگ جهانی و اسلامی با استناد به آیات و روایات و نهج‌البلاغه، مطالب عالی دینی را بیان کنند که این کار هم در پیشرفت و شناساندن کشور در دنیا و هم در ایجاد امت اسلامی تأثیرگذار خواهد بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، برنامه‌ریزی برای تهذیب و پیشرفت روحی و معنوی زنان در جامعةالزهرا(س) را در کنار آموزش‌های علمی ضروری دانستند و گفتند: بانوی برخوردار از اخلاق اسلامی و تهذیب نفس می‌تواند نسل آینده را متحول و تربیت کند.

در ابتدای این دیدار، خانم برقعی مدیر جامعةالزهرا(س) گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این مجموعه بیان کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد
رکورد 18 ساله 50 متر قورباغه ایران شکسته شد
مهلت دو ماهه مقاومت به صهیونیست ها برای خروج از لبنان
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
لفاظی دوباره ترامپ: خبر پرداخت 300 میلیارد دلار به ایران جعلی است
عبور بدون هزینه کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز به مدت 60 روز
جامعه جهانی در برابر جنایات صهیونیست‌ها مسئول است
کاپیتان چک بهترین بازیکن دیدار مقابل آفریقای جنوبی شد
آمریکا مسئول اجرای آتش‌بس است
ترامپ: درگیری‌ها در همه جبهه‌ها باید پایان یابد
احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران توسط اتحادیه اروپا
نورنما | ما‌ بی‌قرار،منتظر روضه مانده ایم؛اصلا تمام سال فدای محرمت...
ضربه پلیس امنیت اقتصادی به شبکه قاچاق در تهران
تهران و دوشنبه در مسیر گسترش همکاری‌ اقتصادی
توقف جمهوری چک مقابل آفریقای جنوبی با پنالتی
نیمار بازی هائیتی را از دست داد
تغییرات در فروش ایران خودرو+جزئیات
رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا: نظر دیگری داشتم، اما اجازه دادم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه لبنان اعمال کرد
برترین‌های روز نخست جام تختی کشتی آزاد مشخص شدند
حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات آینده
نورویدئو | صلح پس از جنگ، آزمون دشوار منطقه و جهان
تبریک امیر قطر به پزشکیان بابت امضای توافق با آمریکا
39 کشور درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران همصدا شدند
محاصره دریایی ایران پایان یافت
محکومیت جنایات شهرک نشینان در کرانه باختری توسط 8کشور عربی
ناگفته های یک دکترین ناشناخته؛ نقش موشک‌های بارانی در پیروزی جنگ رمضان
هشدار تند مسکو به ناتو
دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد
شتاب نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در پایتخت
ادامه تنش در جنوب لبنان با وجود امضای تفاهم اسلام آباد
ایران-نیوزیلند هفتمین بازی پرتماشاگر جام جهانی شد
یادداشت تفاهم ایران و آمریکا به کنگره رسید
پیگیری پرونده جنایات جنگی در دادسرای تهران
برنامه دور دوم بازی‌های جام جهانی 2026+جدول
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دهم
آلمان در انتظار اجازه ایران برای ورود به تنگه هرمز
ناکامی اسرائیل در حملات علیه جنوب لبنان
ارائه خدمات درمانی به 40000 مجروح در جنگ رمضان
جام جهانی مصرف آب تهرانی ها را افزایش داد
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه فرانسه
داور بازی ایران – بلژیک در جام جهانی مشخص شد
«نویر » به دنبال یک رکورد تاریخی در جام جهانی
کاهش نرخ محصولات ایران خودرو با ورود وزارت صمت+جزئیات
سفر نخست‌وزیر پاکستان به سوئیس به تعویق افتاد
خدمات ویژه اتوبوسرانی برای مراسم شیرخوارگان حسینی