×
سیاسی
شناسه خبر : 200356
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 14:22

رهبر انقلاب: چنانچه زمام تحول به دست افراد متدیّن نباشد جامعه رو به گمراهی می‌رود

رهبر معظم انقلاب حوزه‌های علمیه را نیز همچون سایر مجموعه‌ها نیازمند تحول دانستند و گفتند: چنانچه زمام تحول به دست افراد عاقل و متدیّن باشد جامعه و بشریت اعتلاء پیدا می‌کند اما بدون آن، تحول رو به گمراهی و انحطاط می‌رود.

نورنیوز-گروه سیاسی: رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا(س)، این مجموعه اثرگذار را از پدیده‌های بی‌نظیر برآمده از انقلاب اسلامی و موجب افزایش سطح معلومات دینی و اثرگذاری زنان دانستند و با اشاره به ضرورت تحول و روزآمدی حوزه‌های علمیه همپای تحولات جامعه، گفتند: حوزه های علمیه باید برای مسائل مهم جامعه از جمله مسائل اقتصادی، حکمرانی و خانواده نظر داشته باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، تشکیل جامعة‌الزهرا(س) را مرهون ابتکار امام بزرگوار خواندند و گفتند: نفس تشکیل مجموعه‌ای با مأموریت ارتقاء معرفت و آگاهی دینی جمع زیادی از زنان و دختران کشور، بسیار ارزشمند است چرا که تا قبل از آن، زنان در تاریخ کشور از چنین امکانی برخوردار نبوده‌اند.

ایشان با اشاره به صدمات فراوان ناشی از گسترش فرهنگ غربی به جامعه زنان در دوره رضاخانی از جمله عوارض ناشی از سطح پایین معلومات دینی زنان و نبود مجموعه مختص ارتقاء معرفت دینی آنان، افزودند: امروز جامعةالزهرا(س) متکفل این مأموریت مهم است بنابراین هر چه بتوانید دانشجویان بیشتری جذب کنید و معلومات دینی آنها را بالاتر ببرید، کاری ارزشمند است.

رهبر انقلاب، لازمه حرکت به سمت تمدن اسلامی را گسترش معارف اصیل دینی در میان عموم مردم خواندند و با توجه به این ضرورت، گفتند: تبلیغ و تبیین معارف اسلامی و احیاء دین، مأموریت مهم دیگر جامعةالزهرا(س) است که باید برای اثرگذاری تربیتی و پیش‌بُرد معنوی زنان که نیمی از جامعه هستند، هدفگذاری و برنامه‌ریزی انجام شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تحول را امری طبیعی و قهری در عالَم خواندند و گفتند: چنانچه زمام تحول به دست افراد عاقل و متدیّن باشد جامعه و بشریت اعتلاء پیدا می‌کند اما بدون آن، تحول رو به گمراهی و انحطاط می‌رود همچنانکه امروز در جوامع غربی، منکرات عقلی به معروف تبدیل شده است.

ایشان حوزه‌های علمیه را نیز همچون سایر مجموعه‌ها نیازمند تحول دانستند و افزودند: حوزه علمیه برای مردم و تبلیغ و پیش‌بُرد دین و ایجاد حاکمیت دینی است که با توجه به در حال تحول بودن جامعه، حوزه علمیه هم باید برای انجام صحیح وظایف خود روزآمد شود.

رهبر انقلاب، به‌روزرسانی کتاب‌ها و شیوه‌های درسی در حوزه‌های علمیه و ورود به مسائل مورد نیاز جامعه از جمله مسائل پولی و مالی، حکمرانی، خانواده و مسائل جدید همچون رمز ارزها را از جمله الزامات تحول در حوزه علمیه خواندند و افزودند: مخالفت با تحول حوزه علمیه، مخالفت با پیشرفت دین در کشور است البته کسانی باید تحول را ایجاد کنند که صلاحیت آن را داشته باشند.

حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به لزوم حضور زنان دارای سطح بالای معارف دینی در رسانه‌ها و اجتماعات بین‌المللی و نقش جامعةالزهرا(س) در این خصوص، افزودند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان فاضل پرشماری در جامعه حضور دارند که باید برای بیان مسائل مرتبط با زن و خانواده در رسانه‌ها آماده شوند و همچنین باید بتوانند در مجامع بزرگ جهانی و اسلامی با استناد به آیات و روایات و نهج‌البلاغه، مطالب عالی دینی را بیان کنند که این کار هم در پیشرفت و شناساندن کشور در دنیا و هم در ایجاد امت اسلامی تأثیرگذار خواهد بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، برنامه‌ریزی برای تهذیب و پیشرفت روحی و معنوی زنان در جامعةالزهرا(س) را در کنار آموزش‌های علمی ضروری دانستند و گفتند: بانوی برخوردار از اخلاق اسلامی و تهذیب نفس می‌تواند نسل آینده را متحول و تربیت کند.

در ابتدای این دیدار، خانم برقعی مدیر جامعةالزهرا(س) گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این مجموعه بیان کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تظاهرات‌کننده حامی فلسطین در آلمان با برخورد شدید پلیس مواجه شد + فیلم
حماس حملات اسرائیل به یمن، سوریه و لبنان را شدیداً محکوم کرد
شهادت دو عضو ارتش لبنان به دنبال سقوط پهپاد رژیم صهیونیستی
پوستر رسمی AFC فارسی برای بازی‌های تیم ملی در کافا منتشر شد
قنبری: اسنپ‌بک را به رسمیت نمی‌شناسیم و به بندهای آن مقید نیستیم
پیمانکار ورزشگاه زاهدان توبیخ شد + فیلم
نتایج قرعه‌کشی لیگ قهرمانان اروپا؛ حریفان 36 تیم مشخص شدند
رئیس شورای عالی سیاسی یمن: اسرائیل با حمله به صنعا به هدف خود نرسید
گروسی: بازرسان امکان دسترسی به تأسیسات هسته ای ایران را ندارند
احضار بابک زنجانی به پلیس فتا پایتخت تکذیب شد
خبرنگار مطرح رویترز در اعتراض به نسل کشی فلسطین استعفا داد + فیلم
ایران فردا مقابل افغانستان؛ شروع مسیر شاگردان قلعه‌نویی در کافا
اعضای شورای امنیت در آستانه تصمیمی سرنوشت‌ساز برای ایران
واکنش رسمی اتاق ایران به شایعه گزارش اسنپ‌بک
شورای امنیت فردا درباره مکانیسم ماشه علیه ایران جلسه برگزار می‌کند
ارزیابی عملکرد یک‌ساله دولت چهاردهم در نشست آزاد با فعالان سیاسی
برخورد قاطع با خودروهای هنجارشکن آغاز شد
مصدومین حادثه آتش سوزی کرج دچار مشکل تنفسی شدند
وزیر خارجه آمریکا: آماده مذاکره مستقیم با ایران هستیم
تجاوز هوایی اسرائیل و ادعای عملیات علیه رهبران انصارالله
شلیک از تریبون نمایندگی مجلس به قانون
معاون رئیس‌جمهور: وحدت ملی امروز بیش از همیشه ضرورت دارد
آخرین جزییات از صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
سوئد و هلند در نامه‌ای به اتحادیه اروپا خواستار تحریم رژیم صهیونیستی شدند
بیانیه وزارت خارجه در واکنش به اقدام غیر قانونی اروپا برای آغاز فرآیند اسنپ بک
تماس وزرای اروپایی با عراقچی
نامه سه کشور اروپایی به شورای امنیت؛ ایران تهدید به توقف همکاری با آژانس کرد
مرکز آمار ایران گزارش بالاترین نرخ تورم در مردادماه 1404 را اعلام کرد
دو کوهنورد ایرانی قله دماوند را از چهار جبهه فتح کردند
واکنش سخنگوی کرملین به گزارش اخیر نیویورک‌تایمز
واکسن آنفولانزا چقدر به فروش می رسد؟
هشدار جدی ایران به اروپا
شرایط دریافت وام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد+جزییات و لینک سایت
صادرات برق ایران به نقطه صفر رسید
آلمان بار دیگر تهران را به بازگشت تحریم‌ها تهدید کرد
وزیر کار: مشکل اشتغال معلولان حل می شود
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
جهانبخش و طارمی به تیم ملی اضافه شدند
ایران آماده واکنش به اقدام احتمالی اروپا در برجام
پیش‌فروش قطعی یک میلیون قطعه سکه طلا
کدام قطعنامه‌ها با مکانیسم ماشه مجددا فعال می‌شوند؟
خسارت 100 میلیون دلاری رژیم صهیونیستی در جنگ 12 روزه
امروز آخرین مهلت داوطلبان برای اعلام حضور در ارزیابی نهایی و جذب + لینک
تلاش‌های جولانی در سایه حمایت اسرائیل برای تثبیت قدرت در سوریه
هشدار فرانسه به اسرائیل : امیدوارم کار به اعمال تحریم تل آویو نکشد
سخنگوی دولت: اهمیت وقف مشارکتی در توسعه زیرساخت‌های درمانی و آموزشی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 شهریور 1404+جدول
پزشکیان یکشنبه به چین می‌رود
مسکو به دنبال حذف عامل «فشار زمانی» از دستور کار است
بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونسیتی کامل است
X
آگهی تبلیغاتی