×
بین الملل
شناسه خبر : 200340
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 13:29

شهادت 12 فلسطینی در بمباران جبالیا/شمار شهدای جنگ به 43985 نفر رسید

ارتش اشغالگر صهیونیستی خانه‌ای را در جبالیا در شمال نوار غزه بمباران کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع پزشکی اعلام کردند که در این جنایت تا این لحظه 12 فلسطینی از جمله شمار زیادی زن و کودک به شهادت رسیدند.

شهادت 13 فلسطینی دیگر در غزه/ شمار شهدای جنگ به 43985 نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز 411 جنگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر صهیونیستی در 24 ساعت گذشته 2 قتل عام دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است.

این وزارتخانه افزود که در این حملات 13 فلسطینی به شهادت رسیده و 84 نفر دیگر زخمی شدند.

با شهادت این افراد، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به 43985 نفر و شمار مجروحان نیز به 104092 نفر افزایش یافته است.

هنوز بیش از 10 هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

85 زن و کودک مجروح فلسطینی در بیمارستان کمال عدوان تحت محاصره هستند

مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه تاکید کرد که محاصره شدید این بیمارستان همچنان ادامه دارد و رژیم اشغالگر اجازه ورود دارو، غذا و حتی تیم‌های پزشکی و آمبولانس به این بیمارستان را نمی‌دهد.

دکتر حسام ابوصفیه اظهار داشت که 85 زن و کودک مجروح فلسطینی در بیمارستان تحت محاصره هستند که حال 6 نفر از آن‌ها وخیم است و 17 کودک نیز دچار سوء تغذیه شدید هستند.

وی گفت نه تحرکی در حال انجام است و نه سازمان‌های بین‌المللی وعده‌ای در مورد ایجاد کریدور انسانی جهت ورود تجهیزات پزشکی و شیر برای کودکان داده‌اند.

حماس جهانیان را به حمایت از ملت فلسطین در شمال غزه فراخواند

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد که بیش از یک ماه و نیم از نسل‌کشی و پاکسازی نژادی دشمن صهیونیستی در شمال نوار غزه گذشت و این سومین عملیات نظامی بزرگ این رژیم از هفتم اکتبر سال گذشته است.

در این بیانیه آمده است: تخریب، ویرانی، محاصره شدید و به گرسنگی کشاندن فلسطینیان را در شمال نوار غزه شاهد هستیم.

حماس همه دنیا را به حمایت از ملت فلسطین در شمال نوار غزه فراخواند.

کشته شدن یک نظامی اسرائیلی دیگر در شمال غزه

ارتش رژیم صهیونیستی رسما از کشته شدن یک نظامی دیگر خود در نبردهای شمال نوار غزه خبر داد.

سخنگوی ارتش اشغالگر تاکید کرد که فرمانده گردان 90 تیپ کفیر با درجه سرهنگی هم در این نبردها زخمی شده است.

منابع عبری زبان اعلام کردند که این دو نظامی اسرائیلی در درگیری با مبارزان مقاومت در بیت لاهیا در شمال نوار غزه کشته و زخمی شدند.

تعداد کشته‌های ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ علیه غزه در هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به 800 نفر افزایش یافت.

بیشتر این نظامیان در نبرهای نوار غزه کشته شدند.

البته این آماری است که رژیم صهیونیستی رسما اعلام کرده و شمار حقیقی کشته‌های این رژیم به مراتب بیشتر است.

شهادت یکی دیگر از نیروهای دفاع مدنی در بمباران غزه/ خبرنگار الجزیره هم زخمی شد

ارتش اشغالگر صهیونیستی دو خانه را در محله الصبره در جنوب شهر غزه و شهرک جبالیا در شمال غزه بمباران کرد.

بر اثر حمله جنایتکارانه دشمن صهیونیستی به جبالیا 12 نفر شهید و بیش از 10 نفر نیز مفقود شدند.

همچنین در حمله جنایتکارانه به محله الصبره نیز چند نفر شهید و مجروح شدند.

ارتش اشغالگر صهیونیستی نیروهای دفاع مدنی را  در محله الصبره در غزه که در تلاش برای خارج ساختن شهدا و مجروحان از زیر آوار بودند، هدف قرار داد که طی آن "محمد مصطفی عمر" یکی از نیروهای این سازمان به شهادت رسید و چند نیروی دیگر نیز زخمی شدند.

در این حمله "حسام شبات" خبرنگار الجزیره نیز زخمی شده است.

سخنگوی دفاع مدنی در غزه اعلام کرد که شمار شهدای این سازمان از آغاز جنگ تاکنون به 87 نفر افزایش یافته است.

شمار زیادی از شهدا و مجروحان این دو حمله کودک هستند.

حماس: تحریم رهبران مقاومت تاکیدی بر رفتارهای جنایتکارانه آمریکا و حمایت همه جانبه از اشغالگران است

جنبش مقاومت اسلامی حماس بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا که طی آن شماری از رهبران این جنبش را در لیست تحریم قرار داده و مقاومت مشروع ملت فلسطین را علیه دولت اشغالگر صهیونیستی تروریست خوانده، محکوم کرده و آن را تاکیدی بر رفتار جنایتکارانه آمریکا در حمایت و جانبداری از رژیم اشغالگر و جنایات آن علیه ملت فلسطین دانست.

این جنبش افزود که لیست تحریم وزارت خزانه‌داری آمریکا مبتنی بر گزارش‌ها و داده‌های گمراه کننده و دروغین با هدف تخریب وجهه رهبران حماس است که برای خدمت به ملت و آرمان و حق خود در مقابله با اشغالگری تلاش می‌کنند و این در حالی است که این کشور اعمال تحریم بر سران رژیم صهیونیستی که وحشیانه‌ترین جنایات جنگی را مرتکب شده و از اموال و تمامی ابزارها برای اجرای فجیع‌ترین نسل‌کشی تاریخ استفاده می‌کنند، نادیده می‌گیرد.

حماس بیان کرد که دولت شکست خورده آمریکا همچنان بر مواضع خصمانه خود علیه ملت فلسطین که زیر وحشتناک‌ترین اشغالگری تاریخ قرار دارد، اصرار دارد و به ایجاد پوشش و حمایت از جنایتکاران جنگی اسرائیلی در نسل‌کشی علیه ملت فلسطین در نوار غزه و نقض قوانین و معاهدات بین‌الملل و بستن دستان سازمان‌های بین‌المللی برای عمل به مسئولیت‌های خود در توقف جنایات این رژیم و بازخواست عاملان این جنایات ادامه می‌دهد.

این بیانیه می‌افزاید که دولت آمریکا باید در سیاست‌های جنایتکارانه خود تجدیدنظر کند و به جانبداری کورکورانه از رژیم تروریست صهیونیستی پایان دهد و دست از توهمات خود مبنی بر تسلیم کردن ملت فلسطین با زور و قدرت بکشد و به حقوق کامل این ملت اعتراف کرده و جلوی ادامه جنایات دولت تروریست رژیم صهیونیستی و نقض صریح قوانین انسانی و حقوق بشر توسط آن را بگیرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی