×
بین الملل
شناسه خبر : 200332
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 12:31

رویترز ادعا کرد؛ پوتین آماده مذاکرات آتش‌بس با ترامپ

پنج منبع آگاه از مقامات کنونی و سابق روس، در گفت‌وگو با رویترز مدعی شدند که پوتین آماده بحث بر سر توافق آتش‌بس اوکراین با ترامپ است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رویترز به‌نقل از چند منبع ناشناس مدعی شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه آماده مذاکرات آتش‌بس با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری منتخب آمریکاست که بارها در گردهمایی‌های انتخاباتی خود وعده توقف فوری جنگ و کشتار را داده بود.

به گزارش رویترز، پنج منبع آگاه از مقامات کنونی و سابق روس، در گفت‌وگو با رویترز مدعی شدند که پوتین آماده بحث بر سر توافق آتش‌بس اوکراین با ترامپ است. این افراد که خواستند نامشان فاش نشود در عین حال اعلام کردند که رهبر کرملین هرگونه امتیاز بزرگ ارضی را رد کرده و اصرار دارد که کی‎یف باید دست از تلاش برای عضویت در ناتو بردارد.

این خبرگزاری یادآوری می کند که ترامپ به عنوان رئیس جمهوری منتخب آمریکا بارها وعده پایان سریع جنگ را داده است. روسیه در حال حاضر بخش‌هایی از اوکراین به مساحت ایالت ویرجینیا را در آمریکا بدست گرفته و با سریع‌ترین سرعت از روزهای اولیه جنگ در حال پیشروی است.

این منابع همچنین خاطرنشان کردند که از نظر پوتین احتمالا در مورد تقسیم دقیق چهار منطقه شرقی دونتسک، لوهانسک، زاپوریژژیا و خرسون جایی برای مذاکره وجود دارد.

در حالی که مسکو اعلام کرده که این چهار منطقه بخشی از خاک روسیه است و زیر چتر هسته‌ای آن قرار دارد، کنترل نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ درصد این مناطق یعنی چیزی نزدیک به ۲۶ هزار کیلومتر مربع آن هنوز در اختیار نیروهای اوکراینی است.

دو تن از این مقامات آگاه همچنین مدعی شدند که روسیه احتمالا آماده عقب نشینی از بخش های نسبتا کوچکی که در مناطق خارکف و میکولایف در شمال و جنوب اوکراین است.

رئیس‌جمهوری روسیه در ماه جاری میلادی گفت که هرگونه توافق آتش بس باید با واقعیت در جبهه جنگ همخوان باشد.

از سوی دیگر، در پی تصمیم آمریکا برای رفع محدودیت استفاده از سامانه‌های موشکی ATACMS به اوکراین برای حمله به خاک روسیه، دو تن از این منابع، حل و فصل جنگ کنونی را همراه با دشواری و پیچیدگی‌های جدید ارزیابی کردند. آنها تاکید کردند که در صورت عدم آتش‌بس، روسیه به پیشروی ادامه می دهد.

استیون چونگ مدیر ارتباطات ترامپ در این خصوص به رویترز گفت: «وی تنها کسی است که می تواند هر دو طرف را به منظور مذاکره صلح گردهم آورد و برای پایان جنگ و توقف کشتار تلاش کند».

به گزارش ایرنا، در این میان ولودمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین، نیز تاکید کرده است که کشورش تا زمانی که آخرین سرباز روس بیرون رانده نشود، آرام نخواهد گرفت و باید مرزهای اوکراین به زمان پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ بازگردد؛ هدفی که به گفته ژنرال‌های ارشد آمریکایی بسیار جاه طلبانه است.

پوتین در تاریخ ۱۴ ژوئن (خرداد) نیز شرایط آغازین خود را برای پایان فوری جنگ بیان کرد؛ اوکراین باید جاه طلبی های خود برای عضویت در ناتو را کنار بگذارد و تمام نیروهای خود را از کل قلمرو چهار منطقه اوکراینی خارج کند.


کلید واژگان
ترامپآتش بسپوتین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
واکنش ترامپ به ترور چارلی کرک/جزییات ترور +فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
نورنما | ساحل مکسر بندر مقام در غرب استان هرمزگان
فرافکنی سفیر اتحادیه اروپا در شورای حکام: ایران فوراً همکاری با آژانس را از سر بگیرد
کانادا در روابط با رژیم صهیونیستی تجدیدنظر می‌کند
کدام استانها با کاهش چشمگیر بارش‌ها مواجه شدند
نتانیاهو در تله ترور؛ از شکست دوحه تا تهدید ترکیه
نتایج و جدول لیگ آزادگان پس از پایان روز اول از هفته سوم
پوستر باشگاه فولاد خوزستان برای بازی با پرسپولیس
شبکه 5 تهران HD شد
نتانیاهو، تروریست بی‌پروا؛ تهدید قطر و ترکیه پس از شکست در دوحه
پیاتزا: هیچ مسابقه‌ای پیش از آغاز آسان نیست
پوستر باشگاه سپاهان برای تقابل همزمان آقایان و بانوان سپاهان و گل‌گهر در روز جمعه
گفت‌وگوی پزشکیان و رئیس جمهور مصر
حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
کوشکی اعلام کرد: مصدوم نیستم!
9 شهید و 118 مجروح در حمله امروز رژیم صهیونیستی به یمن
فاریاب کرمان لرزید
تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای قطری
پروژه «اسرائیل بزرگ» و پیام‌های سخنرانی دبیرکل حزب‌الله
هشدار پلیس راه درباره اوج‌گیری ترافیک در روزهای پایانی تابستان
توزیع یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا
دیدار وزیر امور خارجه با رئیس‌جمهور تونس
واکنش ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر
جزییات عیدی بزرگ به بازنشستگان نیروهای مسلح
فعالیت‌های دریایی در مازندران ممنوع شد
ارتش یمن: بخش بزرگی از حمله دشمن را خنثی کردیم
قرارداد منیر الحدادی استقلال امضا شد
تصویب مشاغل حوزه آموزشی وزارت آموزش و پرورش و مشاغل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا
علیرضا اکبرپور : تیم‌ملی با صعود از دور گروهی جام جهانی شق‌القمر نمی‌کند!
زارع به دنبال سومین طلای جهان +فیلم
تصاویر اولیه از حملات جنگننده‌های صهیونیستی به صنعا
اولیانوف: خواسته ایران برای دریافت تضمین درباره عدم تکرار تجاوزات کاملا موجه است
عارف: تصمیمات جدی درباره کالاهای اساسی و تنوع بخشی به واردات خواهیم گرفت
واکنش وزارت دفاع روسیه به ورود پهبادهای این کشور به لهستان
افتتاح سیلوی غلات در بندر امیرآباد
مجلس تعطیل نیست
تعیین تکلیف واردات 4 هزار کامیون و کشنده+فیلم
طول ترافیک در آزادراه قزوین - رشت به 29 کیلومتر رسید
واکنش عربستان از توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال کرد
حجاب برای دختران زیر 14 سال اتریش ممنوع شد
قیمت نوشت‌افزار افزایش یافت
اتهام سنگین علیه داور سابق لیگ برتر انگلیس
راه‌اندازی «تشکل ملی سوریه» به منظور مقابله با اشغال و تقویت امنیت ملی
ادامه درخشش شاگردان پیاتزا با غلبه بر آلمان
هشدار صریح رئیس کمیسیون اروپا به اسرائیل: تحریم‌ها در راه است
400 زوج در صف فرزندخواندگی , 110 کودک در انتظار خانواده
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان: ترور رهبری حماس در دوحه، یک جنایت بزدلانه است
هنرمند ایرانی با مدال فرانسوی به پاس ثبت تاریخ قاجار تقدیر شد
X
آگهی تبلیغاتی