×
بین الملل
شناسه خبر : 200332
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 12:31
رویترز  ادعا کرد؛ پوتین آماده مذاکرات آتش‌بس با ترامپ

رویترز ادعا کرد؛ پوتین آماده مذاکرات آتش‌بس با ترامپ

پنج منبع آگاه از مقامات کنونی و سابق روس، در گفت‌وگو با رویترز مدعی شدند که پوتین آماده بحث بر سر توافق آتش‌بس اوکراین با ترامپ است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رویترز به‌نقل از چند منبع ناشناس مدعی شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه آماده مذاکرات آتش‌بس با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری منتخب آمریکاست که بارها در گردهمایی‌های انتخاباتی خود وعده توقف فوری جنگ و کشتار را داده بود.

به گزارش رویترز، پنج منبع آگاه از مقامات کنونی و سابق روس، در گفت‌وگو با رویترز مدعی شدند که پوتین آماده بحث بر سر توافق آتش‌بس اوکراین با ترامپ است. این افراد که خواستند نامشان فاش نشود در عین حال اعلام کردند که رهبر کرملین هرگونه امتیاز بزرگ ارضی را رد کرده و اصرار دارد که کی‎یف باید دست از تلاش برای عضویت در ناتو بردارد.

این خبرگزاری یادآوری می کند که ترامپ به عنوان رئیس جمهوری منتخب آمریکا بارها وعده پایان سریع جنگ را داده است. روسیه در حال حاضر بخش‌هایی از اوکراین به مساحت ایالت ویرجینیا را در آمریکا بدست گرفته و با سریع‌ترین سرعت از روزهای اولیه جنگ در حال پیشروی است.

این منابع همچنین خاطرنشان کردند که از نظر پوتین احتمالا در مورد تقسیم دقیق چهار منطقه شرقی دونتسک، لوهانسک، زاپوریژژیا و خرسون جایی برای مذاکره وجود دارد.

در حالی که مسکو اعلام کرده که این چهار منطقه بخشی از خاک روسیه است و زیر چتر هسته‌ای آن قرار دارد، کنترل نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ درصد این مناطق یعنی چیزی نزدیک به ۲۶ هزار کیلومتر مربع آن هنوز در اختیار نیروهای اوکراینی است.

دو تن از این مقامات آگاه همچنین مدعی شدند که روسیه احتمالا آماده عقب نشینی از بخش های نسبتا کوچکی که در مناطق خارکف و میکولایف در شمال و جنوب اوکراین است.

رئیس‌جمهوری روسیه در ماه جاری میلادی گفت که هرگونه توافق آتش بس باید با واقعیت در جبهه جنگ همخوان باشد.

از سوی دیگر، در پی تصمیم آمریکا برای رفع محدودیت استفاده از سامانه‌های موشکی ATACMS به اوکراین برای حمله به خاک روسیه، دو تن از این منابع، حل و فصل جنگ کنونی را همراه با دشواری و پیچیدگی‌های جدید ارزیابی کردند. آنها تاکید کردند که در صورت عدم آتش‌بس، روسیه به پیشروی ادامه می دهد.

استیون چونگ مدیر ارتباطات ترامپ در این خصوص به رویترز گفت: «وی تنها کسی است که می تواند هر دو طرف را به منظور مذاکره صلح گردهم آورد و برای پایان جنگ و توقف کشتار تلاش کند».

به گزارش ایرنا، در این میان ولودمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین، نیز تاکید کرده است که کشورش تا زمانی که آخرین سرباز روس بیرون رانده نشود، آرام نخواهد گرفت و باید مرزهای اوکراین به زمان پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ بازگردد؛ هدفی که به گفته ژنرال‌های ارشد آمریکایی بسیار جاه طلبانه است.

پوتین در تاریخ ۱۴ ژوئن (خرداد) نیز شرایط آغازین خود را برای پایان فوری جنگ بیان کرد؛ اوکراین باید جاه طلبی های خود برای عضویت در ناتو را کنار بگذارد و تمام نیروهای خود را از کل قلمرو چهار منطقه اوکراینی خارج کند.


کلید واژگان
ترامپآتش بسپوتین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مسیر شگفت انگیز برنده نوبل شیمی
مدیرعامل روس اتم به تهران می‌آید
75 درصد بار وام ازدواج بر دوش 6 بانک بزرگ
نویسنده برجسته مجارستانی برنده نوبل ادبیات 2025
«یوز» چگونه تاریخ سینمای کودک ایران را زیر و رو کرد؟
نصرت الهی توطئه تجزیه کشور را ناکام گذاشت
صعود واترپلو ایران به نیمه‌نهایی رقابت‌های قهرمانی آسیا
واکنش اردوغان به آتش‌بس غزه
رئیس‌جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید آمریکا بی‌تفاوت نیستیم
جزئیات مهم توافق آتش‌بس از زبان عضو ارشد حماس
اشد مجازات برای قاتل کودک 10 ساله رشتی
نورنما |جذابیت‌های دنیا رو تو ایران ببین!
شمار شهدای غزه به 67 هزار و 194 نفر رسید
تعویق ساعت اجرای توافق آتش‌بس در غزه توسط صهیونیست‌ها
ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد آماده میزبانی شهرآورد تهران
معاون رئیس‌جمهور: شکاف نسل‌ها از کجا آغاز شد؟
آغاز عقب نشینی سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه
آتش‌بس در غزه اجرایی شد
چین خواستار صلح دائمی در غزه شد
ایران – روسیه | نبرد شاگردان قلعه نویی در شهر جنگی
آغاز مرحله نخست آتش‌بس در غزه از ظهر امروز
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 17 مهر 1404
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 17 مهر + جدول
هیچ تشکلی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد
ثبت‌نام 6 میلیون نفر نشان‌دهنده «نیاز واقعی» نیست
استقبال اروپا از توافق پایان جنگ در غزه
حضور ورزشکاران 17 کشور در هفتمین دوره قهرمانی زورخانه‌ای
از پناهندگی تا نوبل
اقلیم کردستان هرگز منشاء تهدید علیه ایران نخواهد بود
محمود عباس از توافق توقف جنگ در غزه استقبال کرد
محدودیت دوباره شبکه های اجتماعی در افغانستان
محکومیت 23 هزار میلیارد تومانی برای قاچاقچیان 2 تن طلا
عادی سازی مصرف مواد مخدر در سریال‌ها و شبکه‌های خانگی
ادامه حملات رژیم صهیونیستی در غزه با وجود توافق آتش‌بس
برگزاری آزمون سراسری کارشناسان رسمی دادگستری
ارسال پیامک به برندگان قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد+ لینک سامانه
شب به یادماندنی هوشنگ مرادی در کرمان
شمارش معکوس برای نوبل ادبیات 2025
منطق «پهلوان پنبه »وحید
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(96) « بندرگز»
20 رقیب هادی چوپان در مسترالمپیا 2025 + چوپان و تابانی دو مدعی اصلی قهرمانی
انحراف مرگبار مینی‌بوس در محور آبادان–ماهشهر با 14مصدوم
حماس: 2 هزار اسیر فلسطینی در توافق جدید آزاد می‌شوند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 17 مهر1404+ جدول
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
شهادت پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با اشرار
عدالت در مسیر ناتمام؛ کدام استان‌ها هنوز گرفتار شکاف درآمدی‌اند؟
تنظیم نگرش‌ها پس از جنگ 12 روزه
لالیگا در میامی آمریکا !
X
آگهی تبلیغاتی