×
فرهنگی
شناسه خبر : 200322
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 14:13
آغاز بکار دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در برج میلاد

آغاز بکار دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در برج میلاد

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی شامگاه سه شنبه بیست و نهم آبان با حضور تعدادی از هنرمندان حوزه موسیقی در محل برج میلاد تهران کار خود را آغاز کرد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: نمایشگاه صنعت موسیقی با حضور جلال ذکایی رئیس نمایشگاه، مجید پریخواه، فردین خلعتبری، محمدرضا رمضان، محسن شریفیان و هنرمندان و مدیران صنوف مختلف موسیقی عصر سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ در سالن نمایشگاهی برج میلاد افتتاح شد.

در ابتدای مراسم مجری برنامه در صحبت‌هایی گفت: خوشحالم که بار دیگر در خانواده دوست‌داشتنی موسیقی هستم. این یکی از مینیمال‌ترین افتتاحیه‌های موسیقی است که رقم می‌خورد.

سپس جلال ذکائی رئیس نمایشگاه در صحبت‌هایی گفت: امسال نسبت به سال گذشته یک سالن کمتر داریم اما به لحاظ حجم کارها نسبت به ۷۶ غرفه سال گذشته، رشد کمی و کیفی داشته و ۱۰۳ غرفه داریم.

وی افزود: کار موسیقی کار دشواری است و من همیشه می‌گویم بعد از کار معدن، برگزاری نمایشگاه موسیقی سخت‌ترین کار دنیاست. ممنونم که با همه سختی‌ها پای کار ایستادید. به لطف خداوند این روند با کمک شما ادامه خواهد یافت و سال بعد پربارتر وارد اجرای نمایشگاه خواهیم شد.

محمد رمضان رئیس اتحادیه صوت و تصویر، موبایل و ادوات موسیقی دیگر سخنران افتتاحیه بود که عنوان کرد: خدا را شاکریم که توانستیم با حمایت اعضای صنف بزرگ موسیقی این نمایشگاه را برگزار کنیم. نمایشگاه نشان می‌دهد که چه قدرت، انسجام و پشتکاری در اعضای اصناف مرتبط با این صنعت وجود دارد. همه با عشق اینجا حضور پیدا کردند و از همه تلاش‌های شبانه‌روزی جلال ذکائی و مجید پریخواه تشکر می‌کنم. هر چند این نمایشگاه به دلایلی به تعویق افتاد اما الان با قوت برگزار شده و امیدوارم سال بعد پربارتر و پرشورتر باشد.

سپس فردین خلعتبری هنرمند شاخص موسیقی و مشاور هنری نمایشگاه نیز در صحبت‌هایی گفت: ۴۵ سال است که وضعیت موسیقی کشور مناسب نیست و دولت در این زمینه کار خاصی انجام نمی‌دهد، ما به شما هنرمندان افتخار می‌کنیم که از موسیقی حمایت می‌کنید. همچنین بزرگترین افتخارمان این است که بخش خصوصی نمایشگاه را برگزار می‌کند، شهرداری هم تمام و کمال پولش را بابت هر بخشی که حضور دارد، دریافت می‌کند.

وی افزود: درست است که به کسانی که در این نمایشگاه شرکت می‌کنند، فشار مالی وارد می‌شود اما باز هم از همه شما ممنونیم که حضور دارید، جای گروه‌هایی که سال گذشته حضور داشتند و الان نیستند نیز خالی است. امیدواریم که سال بعد گروه‌های بیشتری در نمایشگاه حضور یابند. افتخار می‌کنم در روزگاری که همه تلاش می‌کنند موسیقی را مهجور کنند، موزیسین‌ها پای کار ایستاده‌اند.

سپس محسن شریفیان خواننده و سرپرست گروه موسیقی لیان نیز عنوان کرد: خوشحالم که در جمع هنرمندان در این نمایشگاه حضور دارم، متاسفم که در نمایشگاهی که منتسب به موسیقی است از ما خواستند که اجرای موسیقی نداشته باشیم. این شرایط فعلی به موسیقی خیلی بدهکار است، متاسفانه ما فعالان موسیقی سال‌های سختی داشته‌ایم مثلا در دوره‌ای حتی اجازه ورود ساز به فرودگاه را هم نداشتیم.

وی ادامه داد: خیلی خوب است که مردم در این نمایشگاه با ساز و موسیقی آشنا می‌شوند و احیانا اگر کسی تکنیکی در ساخت ساز داشته باشد می‌تواند اینجا ارائه دهد.

در ادامه گروه موسیقی لیان قطعه‌ای را اجرا کرد و نمایشگاه موسیقی با حضور رئیس نمایشگاه و اصناف افتتاح شد.

دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ۲۹ آبان تا ۲ آذر از ساعت ۱۲ تا ۲۰ در محل مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران در حال برگزاری است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
خیبر خرم آباد - پرسپولیس | مصاف در دژ فلک الافلاک+ اعلام ترکیب پرسپولیس
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
X
آگهی تبلیغاتی