×
اجتماعی
شناسه خبر : 200305
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/30 ساعت 10:56
چالش بازنشستگان تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی

چالش بازنشستگان تأمین اجتماعی برای بیمه تکمیلی

بازنشستگان تأمین اجتماعی، این روزها با چالش‌هایی در حوزه بیمه تکمیلی مواجه‌اند چرا که هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: با اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستکان تامین اجتماعی در تاریخ ۳۰ آبا‌ن‌ماه، هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.
 بازنشستگان تأمین اجتماعی، یکی از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه، این روزها با چالش‌هایی در حوزه بیمه تکمیلی مواجه‌اند. علی‌رغم اهمیت دسترسی به خدمات درمانی مناسب، بسیاری از این افراد به دلیل ابهامات موجود در قراردادهای بیمه تکمیلی، در شرایطی نامطلوب قرار دارند.

یکی از مشکلات عمده، مشخص نبودن وضعیت قرارداد جدید بیمه تکمیلی است. بازنشستگان از نبود شفافیت در خدمات تحت پوشش و افزایش ناگهانی حق بیمه‌ها گلایه دارند. به گفته‌ی نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، بسیاری از بازنشستگان حتی از توان پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی برخوردار نیستند، در حالی که این خدمات برای پوشش هزینه‌های سنگین درمانی ضروری است.

با وجود وعده‌های مسئولان تأمین اجتماعی مبنی بر بهبود خدمات بیمه تکمیلی، همچنان بودجه‌ی کافی برای تأمین هزینه‌های این خدمات در نظر گرفته نشده است. در همین راستا، برخی کارشناسان تأکید می‌کنند که نبود نظارت دقیق بر عملکرد شرکت‌های بیمه‌گذار، مشکلات بازنشستگان را دوچندان کرده است.

کارشناسان و فعالان حوزه بازنشستگی بر این باورند که سازمان تأمین اجتماعی باید هر چه سریع‌تر نسبت به تعیین تکلیف قرارداد بیمه تکمیلی اقدام کند. همچنین، شفاف‌سازی در خدمات تحت پوشش، کاهش هزینه‌ها و ارائه یارانه‌های حمایتی از جمله اقداماتی است که می‌تواند این بحران را کاهش دهد.

بازنشستگان انتظار دارند با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، تصمیم‌گیری‌ها با اولویت عدالت و تأمین امنیت درمانی آن‌ها انجام شود.

زمان بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز ( چهارشنبه) به پایان می‌رسد و در سنوات گذشته سازمان تامین اجتماعی با همراهی کانون بازنشستگان با شرکت بیمه تکمیلی آتیه قرارداد بسته است که البته برخی از بازنشستگان نسبت به بسته درنظر گرفته شده در این قرارداد انتقاد دارند.

علی دهقان کیا؛ رئیس کانون کارگران بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با انتقاد از روند بیمه تکمیلی گفت: اگرچه می‌بایست درمان پایه به کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی داده شود، اما به دلیل کاهش کمیت و کیفیت خدمات درمانی از سوی سازمان تامین اجتماعی، بیمه تکمیلی را به بازنشستگان تحمیل کردند.

وی با اعلام اینکه 2 درصد حقوق بازنشستگان بابت درمان کسر می‌شود، گفت: علاوه بر این دو درصد، امسال بابت بیمه تکمیلی برای هر نفر 305 هزار تومان تعیین شد که 152 هزار و 500 تومان را بیمه شده بازنشسته و بقیه را سازمان تامین اجتماعی می‌پردازد، اما امسال این عدد به 500 هزار تومان می‌رسد که بخش قابل توجهی از حقوق بازنشستگان صرف هزینه درمان می‌شود.

دهقان کیا با اشاره به زمزمه‌های خطرناکی که در خصوص بیمه تکمیلی مطرح می‌شود، افزود: به تازگی بحث خطرناکی از سوی مسوولان تامین اجتماعی مطرح شده که می‌خواهند ناظری تعیین کنند که یک درصد بیمه‌های تکمیلی را بابت نظارت بگیرد، این عدد هزاران میلیارد تومان می‌شود که با مخالفت جدی کانون‌های بازنشستگی روبرو شده است.

وی با تاکید بر اینکه تعیین ناظر به معنی دخالت‌های بیجا و رویکردهای فسادآور است، ادامه داد: تعیین ناظر لزومی ندارد زیرا می‌توانیم طبق روال گذشته بیمه تکمیلی را اجرایی کنیم، به شرط آنکه سازمان تامین اجتماعی حق بیمه‌ها را به موقع پرداخت کند یا خود سازمان مسوولیت نظارت را بر عهده بگیرد.

رئیس کانون کارگران بازنشسته تهران با اشاره به بحران آفرینی دولت سیزدهم با حذف ارز 4200 تومانی گفت: دولت سیزدهم با حذف ارز 4200 تومانی، ارز 28500 تومانی را جایگزین کرد که کالاهای اساسی با ارز گرانتر تعیین قیمت شد در نتیجه شاهد 7 برابر شدن قیمت کالاهای اساسی و دارو بودیم.

وی با یادآوری اینکه قرار بود دولت در نتیجه حذف ارز 4200 تومانی تفاوت ارز 4200 تومانی با 28500 تومانی را به مراکز درمانی بپردازند، افزود: در حالی که هزینه‌های سازمان تامین اجتماعی در زمینه دارو بالاست، دولت یک ریال بابت این افزایش قیمت ارز به سازمان پرداخت نکرد و چون بازنشستگان توان پرداخت هزینه‌های دارو را ندارند، در خانه می‌مانند و به جای درمان، مرگ را انتخاب می‌کنند، زیرا هزینه دارو و درمان با سال گذشته قابل مقایسه نیست و این در حالی است که بیماران خاص سخت‌ترین شرایط را تجربه می‌کنند و مورد بی‌مهری دولت قرار گرفته‌اند.

به گزارش تسنیم، در حالی قرارداد بیمه تکمیلی بازتشستگان تامین اجتماعی امروز به پایان می‌رسد که هنوز وضعیت بیمه تکمیلی جدید آنها و رقم پرداختی آن مشخص نیست.


نظرات

آخرین اخبار
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر