×
بین الملل
شناسه خبر : 200185
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/29 ساعت 13:02
تغییرات در دکترین هسته‌ای روسیه/ پوتین فرمان به روزرسانی را امضا کرد

در واکنش به تصمیم جنجالی آمریکا؛

تغییرات در دکترین هسته‌ای روسیه/ پوتین فرمان به روزرسانی را امضا کرد

خبرگزاری فرانسه نوشت: پوتین روز سه‌شنبه فرمانی را امضا کرد که به مسکو اجازه می‌دهد در صورت حمایت قدرت‌های هسته‌ای، از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  به دنبال اعلام کرملین مبنی بر ایجاد تغییرات و در صورت لزوم به رسمیت شناختن دکترین هسته ای جدید روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور امروز دستور ایجاد این اصلاحات را امضا کرد.

 خبرگزاری فرانسه نوشت: پوتین روز سه‌شنبه فرمانی را امضا کرد که به مسکو اجازه می‌دهد در صورت حمایت قدرت‌های هسته‌ای، از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند.

این اقدام در هزارمین روز حمله روسیه به اوکراین و پس از آن که ایالات متحده به کی یف اجازه استفاده از موشک های دوربرد برای حمله به اهداف نظامی در داخل روسیه را داد، صورت گرفت.

این سند با عنوان «درباره تصویب اصول سیاست دولتی فدراسیون روسیه در زمینه بازدارندگی هسته ای» در پورتال رسمی حقوقی دولت روسیه موجود است.

در همین راستا خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که کرملین اعلام کرده تغییراتی را در دکترین هسته ای روسیه ایجاد و در صورت لزوم آن را نهایی می کند؛ رویدادی که نشان می دهد مسکو نگران تصمیم اخیر دولت جو بایدن برای اجازه به اوکراین برای حمله با موشک های ساخت این کشور در خاک روسیه است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز سه شنبه در سخنانی که خبرگزاری تاس آن را منتشر کرد، گفت: این تغییرات تاکنون عملا ایجاد شده و در صورت لزوم رسمیت خواهند یافت.

کرملین روز دوشنبه تصمیم بایدن برای اجازه به اوکراین برای استفاده از موشک های آمریکایی در حمله به خاک روسیه را «غیرمحتاطانه» خواند و درباره واکنش مسکو به این تصمیم هشدار داد.

روسیه تاکنون بارها به غرب درباره «بازی با آتش» از طریق به چالش کشیدن محدودیت هایی که یک قدرت هسته ای ممکن است تحمل کند یا نکند، هشدار داده است.

ولادیمیرپوتین رئیس جمهوری روسیه سپتامبر (شهریور) گذشته گفت موافقت غرب با استفاده کی یف از موشک های دوربرد می تواند به معنای «دخالت مستقیم کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) باشد زیرا زیرساختارها و نیروهای نظامی ناتو باید برای هدف گیری و شلیک موشک ها دخالت کنند.

تصمیم بایدن به دنبال ماه ها درخواست ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین برای اجازه به ارتش این کشور جهت استفاده ازسلاح های آمریکایی علیه اهداف نظامی دورتر از مرزهای روسیه اتخاذ شد.

نیروهای روسیه کنترل یک پنجم از خاک اوکراین را در اختیار دارند و به تازگی پیشرفت های سریعی داشته اند. هفته ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر (آبان) پوتین دستور داد تغییراتی در دکترین هسته ای این کشور ایجاد شود تا حمله متعارف به روسیه با کمک یک قدرت هسته ای به عنوان حمله مشترک به روسیه تلقی شود.

به گزارش ایرنا، تحلیلگران غربی مدعی اند این تغییرات تشدید تلاش های مسکو برای منصرف کردن غرب از گسترش کمک نظامی به اوکراین را هدف قرار می دهد.

رویترز نوشت جزییات دکترین اصلاح شده هنوز منتشر نشده است.


نظرات

آخرین اخبار
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید