×
بین الملل
شناسه خبر : 200185
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/29 ساعت 13:02
تغییرات در دکترین هسته‌ای روسیه/ پوتین فرمان به روزرسانی را امضا کرد

در واکنش به تصمیم جنجالی آمریکا؛

تغییرات در دکترین هسته‌ای روسیه/ پوتین فرمان به روزرسانی را امضا کرد

خبرگزاری فرانسه نوشت: پوتین روز سه‌شنبه فرمانی را امضا کرد که به مسکو اجازه می‌دهد در صورت حمایت قدرت‌های هسته‌ای، از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  به دنبال اعلام کرملین مبنی بر ایجاد تغییرات و در صورت لزوم به رسمیت شناختن دکترین هسته ای جدید روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری این کشور امروز دستور ایجاد این اصلاحات را امضا کرد.

 خبرگزاری فرانسه نوشت: پوتین روز سه‌شنبه فرمانی را امضا کرد که به مسکو اجازه می‌دهد در صورت حمایت قدرت‌های هسته‌ای، از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند.

این اقدام در هزارمین روز حمله روسیه به اوکراین و پس از آن که ایالات متحده به کی یف اجازه استفاده از موشک های دوربرد برای حمله به اهداف نظامی در داخل روسیه را داد، صورت گرفت.

این سند با عنوان «درباره تصویب اصول سیاست دولتی فدراسیون روسیه در زمینه بازدارندگی هسته ای» در پورتال رسمی حقوقی دولت روسیه موجود است.

در همین راستا خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که کرملین اعلام کرده تغییراتی را در دکترین هسته ای روسیه ایجاد و در صورت لزوم آن را نهایی می کند؛ رویدادی که نشان می دهد مسکو نگران تصمیم اخیر دولت جو بایدن برای اجازه به اوکراین برای حمله با موشک های ساخت این کشور در خاک روسیه است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین روز سه شنبه در سخنانی که خبرگزاری تاس آن را منتشر کرد، گفت: این تغییرات تاکنون عملا ایجاد شده و در صورت لزوم رسمیت خواهند یافت.

کرملین روز دوشنبه تصمیم بایدن برای اجازه به اوکراین برای استفاده از موشک های آمریکایی در حمله به خاک روسیه را «غیرمحتاطانه» خواند و درباره واکنش مسکو به این تصمیم هشدار داد.

روسیه تاکنون بارها به غرب درباره «بازی با آتش» از طریق به چالش کشیدن محدودیت هایی که یک قدرت هسته ای ممکن است تحمل کند یا نکند، هشدار داده است.

ولادیمیرپوتین رئیس جمهوری روسیه سپتامبر (شهریور) گذشته گفت موافقت غرب با استفاده کی یف از موشک های دوربرد می تواند به معنای «دخالت مستقیم کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) باشد زیرا زیرساختارها و نیروهای نظامی ناتو باید برای هدف گیری و شلیک موشک ها دخالت کنند.

تصمیم بایدن به دنبال ماه ها درخواست ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین برای اجازه به ارتش این کشور جهت استفاده ازسلاح های آمریکایی علیه اهداف نظامی دورتر از مرزهای روسیه اتخاذ شد.

نیروهای روسیه کنترل یک پنجم از خاک اوکراین را در اختیار دارند و به تازگی پیشرفت های سریعی داشته اند. هفته ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ماه نوامبر (آبان) پوتین دستور داد تغییراتی در دکترین هسته ای این کشور ایجاد شود تا حمله متعارف به روسیه با کمک یک قدرت هسته ای به عنوان حمله مشترک به روسیه تلقی شود.

به گزارش ایرنا، تحلیلگران غربی مدعی اند این تغییرات تشدید تلاش های مسکو برای منصرف کردن غرب از گسترش کمک نظامی به اوکراین را هدف قرار می دهد.

رویترز نوشت جزییات دکترین اصلاح شده هنوز منتشر نشده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مینو محرز: ماسک‌ها در برابر آلودگی هوا بی‌اثرند
اولین نشست مستقیم تل‌آویو بیروت برگزار شد
گزارشگر دربی معرفی شد
داماد، دزد خانه مادرزن شد
تشیع وخاکسپاری همسر و دختر معاون رئیس جمهوردر مشهد +جزئیات اهدای اعضای بدن حسنا سقاب
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 13 آذر + جدول
نیمی از اروپایی‌ها ترامپ را «دشمن اروپا» می‌دانند
پزشکیان: تورم نتیجه چاپ پول و وعده‌های بی‌پشتوانه است
متحدان واشنگتن باید خود را برای چرخش‌های بعدی آمریکا آماده کنند
بلیت‌های دربی در 5 دقیقه تمام شد!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه13 آذر 1404
ام‌باپه شکارچی رکوردهای قرن 21
4 اسطوره ورزش گوی‌های جام جهانی 2026 را بیرون می‌آورند
آمار مجلس درباره شمار معلولان بیکار در کشور
جزئیاتی تازه از جلسه محرمانه کنست اسرائیل درباره سوریه
ضربه سنگین به شبکه تلگرامی «شکار مزدور» در مازندران
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد + هم‌گروهی ایران با یک تیم آفریقایی
آخرین وضعیت آلودگی هوای تهران
آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مقابله با هر نوع تهدید
تأکید عراقچی بر تقویت تعامل بین وزارت‌خارجه و مجلس
جهاد دانشگاهی باید در عرصه حاکمیت نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشد
راهکار پزشکیان برای حل مشکل انرژی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 13 آذر 1404+ جدول
قانون بی‌نفس و هوای آلوده
راه حل مشکلات، داخلی است
پوتین : دونباس و نووروسیه را با زور یا توافق آزاد می‌کنیم
خفقان دو‌جانبه/ چرا براندازان و تندروها مدام به هم می‌رسند؟
سرلشکر حاتمی: در ارتقاء قدرت دفاعی لحظه‌ای را از دست نداده‌ایم
مهاجرت نخبگان دانشگاهی
مادورو : مردم آمریکا از جنگ‌ها خسته شده‌اند
خبر خوش هواشناسی درباره هفته پر باران
خلیج فارس؛ اشتباه محاسباتی یا فرصت همکاری؟
تنش در گذرگاه رفح؛ مصر باز هم طرح تل‌آویو را رد کرد
صلح منطقه‌ای نه در واشنگتن و تل‌آویو بلکه در میان ملت‌های آسیایی رقم می‌خورد
فشار بی‌سابقه کنگره بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی امنیتی
جزییات و زمان اجرای طرح کارت «امید مادر» اعلام شد+مبلغ پرداخت ماهانه
انتقاد باهنر از طرح جدید محدویت مهریه زنان به 14 سکه
نجات معجزه آسای 425 سرنشین بوئینگ روسیه
پزشکیان: مردم سهم خود را ادا کردند؛ ما قصور داشتیم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (137) «تنکابن»
قدرت نفوذ اطلاعاتی ایران در اسرائیل؛ از جاسوسی نظامیان تا جذب جوانان
ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
شهادت 5 فلسطینی در حمله پهپادی اسرائیل به جنوب نوار غزه
راز جنایت خانوادگی در شاهرود فاش شد
هم‌هتل شدن استقلال، پرسپولیس و داوران در اراک
جزئیات قتل همسر با کپسول های سمی
نورنما | مراسم شب وفات حضرت ام البنین(س) اهواز، حسینیه شهدای شمخانی
پیام مهم رزمایش مشترک ضدتروریستی سهند 2025
زلزله امروز گرمه در خراسان‌شمالی چقدر خسارت وارد کرد؟
ممنوعیت تردد شبانه دیزلی‌ها در تهران به دلیل آلودگی شدید
X
آگهی تبلیغاتی