×
اجتماعی
شناسه خبر : 200171
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/29 ساعت 11:58
افزایش دستمزد رانندگان برون شهری در دوران بازنشستگی

افزایش دستمزد رانندگان برون شهری در دوران بازنشستگی

رانندگانی که تمایل به افزایش دستمزد مازاد دستمزد مقطوع داشته باشند با مراجعه به صفحه خود در سامانه تأمین اجتماعی از صحت سوابق پرداخت حق بیمه اطمینان حاصل کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرکل نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تأمین اجتماعی گفت: امکان افزایش دستمزد مازاد بر دستمزد مقطوع برای رانندگان برون شهری به منظور بهره‌مندی بیشتر از مزایای قانون تامین اجتماعی با هماهنگی کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگری فراهم شد.

 بشیر عمرانی با بیان اینکه بخشنامه و نرم‌افزار افزایش دستمزد آماده و به تمامی واحدهای اجرایی این سازمان ارسال شده است، اظهار داشت: رانندگانی که تمایل به افزایش دستمزد مازاد دستمزد مقطوع داشته باشند در ابتدا لازم است با مراجعه به صفحه خود در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir از وجود و صحت سوابق پرداخت حق بیمه خود اطمینان حاصل کنند.

وی افزود: در ادامه رانندگان می توانند با مراجعه به شعبه محل بیمه‌پردازی نسبت به ارائه و تکمیل فرم درخواست تعیین میزان دستمزد مازاد و همچنین درج مجموع سوابق پرداخت حق بیمه خود تا تاریخ تقاضا و مطابق جدولی که در این خصوص بر اساس معیارهای سن و سابقه پرداخت حق بیمه تهیه شده و در اختیار متقاضی گذاشته می‌شود، اقدام کنند.

مدیرکل نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه سازمان این امکان را فراهم کرده است که رانندگان برون شهری در صورت تمایل و با پرداخت حق بیمه مازاد بر دستمزد مقطوع این قشر، از میزان مستمری بالاتری در آینده برخوردار شوند، گفت: رانندگانی که تمایل به استفاده از قابلیت انتخاب افزایش دستمزد مازاد بر دستمزد مقطوع دارند، باید هر ماه حق بیمه دستمزد مازاد را به اضافه اصل حق بیمه و در مهلت مقرر به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کنند تا خللی در روند تداوم حمایت‌های مقرر در قانون تامین اجتماعی برای آنان پیش نیاید.

عمرانی افزود: حق بیمه دستمزد مازاد بر دستمزد مقطوع، مشمول معافیت موضوع ماده (۷) قانون هدفمندسازی یارانه ها و بند (ب) ماده (۱۱) آئین نامه اجرایی قانون مذکور نیست و لازم است با نرخ کامل (۲۷ درصد) توسط بیمه‌شده بصورت انفرادی و یا توسط شرکت‌های تعاونی کارگزار حمل ونقل بصورت گروهی پرداخت شود.

مدیرکل نام‌نویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: پذیرش درخواست رانندگان متقاضی افزایش دستمزد مازاد، منوط به پرداخت و تسویه حساب کامل حق بیمه‌های گذشته و ایامی که بیمه‌شده مشمول قانون بیمه اجتماعی رانندگان بین شهری بوده، است. این نکته نیز قابل توجه است که چنانچه رانندگان به هر دلیلی از ادامه پرداخت حق بیمه مازاد منصرف شوند، ضروری است قبل از پرداخت حق بیمه ماه جاری، بلافاصله موضوع را به شعبه بیمه‌پردازی خود اعلام کنند.

براساس گزارش تامین اجتماعی، این اقدام به منظور افزایش مستمری رانندگان بین شهری در دوران بازنشستگی انجام شده است، تا پیش از این بخشنامه، نرخ دریافت حق بیمه از رانندگان تابع دستمزد مقطوع ابلاغی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود، به همین دلیل در ایام بازنشستگی مشمول دریافت حداقل حقوق بودند. با اجرای این بخشنامه امکان افزایش مستمری آنان در دوران بازنشستگی فراهم خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس جمهور پیشین پرو به یازده سال زندان محکوم شد
منصوریان از هدایت تیم ملی ووشو بانوان کناره‌گیری کرد
محور چالوس امروز یکطرفه می‌شود / محدودیت‌های ترافیکی شمال کشور
سیل و رانش زمین در سریلانکا جان 40 نفر را گرفت
آخرین وضعیت اجرای برنامه شیر مدارس در سایه افزیش قیمت لبنیات
دیپلمات روس: ناتو و اروپا برای جنگ بزرگ با روسیه آماده‌اند
تهران آلوده‌ترین شهر جهان؛ نمی‌توانیم نفس بکشیم
وفاداری به هنر ملی، درخشش در هنر جهانی
آمریکا آماده حمله زمینی به ونزوئلا
ایران جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کرد
سه زلزله پیاپی در بهاباد یزد
آمریکا گرین‌کارت مهاجران 19 کشور را بازبینی می‌‌کند + اسامی کشورها
هشدار صریح رهبر علویان سوریه به دولت موقت
شمار قربانیان آتش‌سوزی هنگ کنگ به 94 نفر رسید
مرگ" سارا بکستروم" یکی از زخمی های حادثه تیراندازی در کاخ سفید
درخشش سینمای ایران در مسکو؛ جایزه ویژه اوراسیا به مجید مجیدی رسید
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 آذر 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 7 آذر
وضعیت آب و هوا امروز جمعه7 آذر + وضعیت استان ها
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
X
آگهی تبلیغاتی