×
سیاسی
شناسه خبر : 200169
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/29 ساعت 13:09

عراقچی: در کنار مردم و دولت سوریه بوده، هستیم و خواهیم بود

وزیر امورخارجه کشورمان گفت: امروز مذاکرات بسیار خوب و مثبتی در خصوص تحولات منطقه غزه و لبنان و روابط مستحکم و راهبردی با وزیر امورخارجه سوریه داشتیم .

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با بسام الصباغ وزیر خارجه سوریه اظهارداشت: امروز مذاکرات بسیار خوب و مثبتی در خصوص تحولات منطقه غزه و لبنان و روابط مستحکم و راهبردی دو طرف داشتیم و اراده قطعی وجود دارد برای گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف و ما در کنار مردم و دولت سوریه بوده، هستیم و خواهیم بود.

وی گفت: از ثبات و یکپارچگی سوریه استقبال می‌کنیم و هرگونه تلاش برای ناامن سازی این کشور را محکوم می‌کنیم. جنگ افروزی رژیم صهیونیستی از فلسطین به لبنان و سوریه نشان دهنده ماهیت ستیزه جو و توسعه طلب و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی است که برای نقض صلح و ثبات منطقه است و انتظار داریم که جامعه جهانی و سازمان ملل به انفعال موجود خاتمه دهند و جنایات را محکوم کنند.

عراقچی گفت: فکر می‌کنم ایران راهبرد خودش را به رژیم صهیونیستی و هر کسی که چشم طمع به تهدید ایران دارد ثابت کرده است؛ ما اجازه نمی‌دهیم که هیچ تجاوزی به خاک ایران بی پاسخ بماند و در خصوص آخرین تجاوز رژیم صهیونیستی گفتیم که ایران خودش را محق می‌داند که به این تجاوز واکنش داشته باشد و این بخشی از سیاست دفاعی ما است.

وی ادامه داد: ایران ثابت کرده که همواره تصمیمات هوشمندانه و بر اساس حکمت و درایت دارد و نه عجله داریم و نه تعلل می‌کنیم و از تصمیمات هیجانی خودداری میکنیم و در زمان مقتضی پاسخ می‌دهیم. سیاست فشار جواب نمی‌دهد و در عمل ثابت کردیم وقتی سیاست فشار حداکثری را در پیش گرفتند ایران مقاومت حداکثری را اعمال کرد و به اعتراف مقامات آمریکا سیاست آنها شکست خورده است. 

وزیر امور خارجه بیان کرد: توصیه ما این بوده که آنها به جای فشار حداکثری، عقلانیت حداکثری را پیش بگیرند و احتمالا نتیجه دیگری را خواهند گرفت.

وزیر خارجه سوریه هم در این نشست بیان کرد: واقعیت این است که تشدید تنش اسرائیلی در منطقه ما در راستای پروژه آمریکایی و صهیونیستی است که هدف از آن ترسیم مجدد منطقه ما است و اسرائیل نیز ابزار این هدف است و البته توانستیم بسیاری از گروه‌های تروریستی را بیرون برانیم ولی کانون برخی گروه‌های تروریستی شمال سوریه هستند که در حال مبارزه با آنها هستیم.

صباغ افزود: رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف خودش شکست خورده و آنها می‌خواهند ما را در خاک کشور خودمان مشغول کنند ولی ما به این موضوعات توجهی نداریم.

وزیر خارجه سوریه در خصوص موافقتنامه‌های دو کشور بیان کرد: ما کمیسیون عالی مشترک داریم، همچنین کمیسیون اقتصادی مشترک داریم که به زودی در دمشق جلسات خود را آغاز میکند. این دو کمیسیون تمام راه‌های همکاری دو کشور را بررسی می‌کنند. ما کاملا رضایت داریم از نتایج اما باید کارهای بیشتری انجام دهیم.

وی ادامه داد: اینکه چگونه بتوانیم در مقابل با این تحریم‌های غیرقانونی مقابله کنیم، به اعتقاد ما باید سازوکارهایی را ایجاد کنیم تا آثار زیان بار تحریم‌ها را کاهش دهیم.

وزیر امور خارجه سوریه در ادامه افزود: منطقه با تحولات عدیده ناشی از جنایات رژیم صهیونیستی مواجه است که آغاز آن علیه فلسطین بود و به لبنان کشیده شد و دیدیم که جنایت‌های رژیم صهیونیستی در خاک سوریه هم صورت گرفته است. از جمله حمله به کنسولگری ایران در  سوریه که انجام شد و ما آن را محکوم کردیم.

صباغ گفت: ما گفتیم که باید جنایت رژیم صهیونیستی متوقف شود و بعد شاهد ارسال کمک‌های انسادوستانه باشیم. رژیم صهیونیستی باید مجازات شود، ما با هرگونه اشغالگری مقابله می‌کنیم و از حق ایران برای مقابله با هر جنایتی حمایت می‌کنیم.

وزیر خارجه سوریه تصریح کرد: باید اشغالگری صهیونیست‌ها در جولان پایان داده شود، ما همچنین بر همکاری دوجانبه برای مقابله با تروریسم و خشکاندن همه ابزارهای تروریستی تاکید کردیم. ما به حمایت برخی از کشورها از این گروه‌های تروریستی اشاره کردیم. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: برخی کشورها اقدامات ویرانگری را علیه حاکمیت ما اعمال می‌کنند و امیدواریم هماهنگی‌ها بیشتر شود.

وزرای امور خارجه ایران و سوریه دیدار کردند

بسام الصباغ» وزیر امور خارجه سوریه امروز سه شنبه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و رایزنی کرد.

«بسام الصباغ» وزیر امور خارجه سوریه که در رأس هیاتی به تهران سفر کرده است،  سه شنبه ۲۹ آبان با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و رایزنی کرد.

گفت‌وگو در خصوص مسائل مورد علاقه دوجانبه و مهمترین موضوعات منطقه از جمله محورهای رایزنی میان دو طرف است.

وزرای+امور+خارجه+ایران+و+سوریه+دیدار+کردند
وزرای امور خارجه دو کشور پس از رایزنی پشت درهای بسته در کنفرانس مطببوعاتی مشترک حاضر خواهند شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز پنج‌شنبه 16 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
انقلابی در درمان نزدیک‌بینی بزرگسالان؛ پایان استفاده از عینک تنها با یک قطره!
آغاز ثبت نام دور جدید عمره از اول شهریور؛ 80 درصد ظرفیت کاروان‌ها پر شد
دستگیری شیاد اینترنتی با سناریوی سوالات کنکور +فیلم
فساد در سایه فوتبال در باشگاه «مس رفسنجان»
وزیر فرهنگ بر تقویت هنر، رسانه و کتاب در کانون‌های مساجد تأکید کرد
تونل توحید امشب در هر دو مسیر مسدود است
سرلشکر موسوی: بسیج همواره میدان‌دار نیاز‌های کشور در عرصه‌های مختلف بوده است
قیمت خودرو امروز شنبه 18 مرداد 1404
استاد فرشچیان؛ سفر از بوم خاک به بزم ملکوت +جزئیات و محل خاکسپاری
6900 میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد
نرخ نان در تهران 52 درصد و در شهرستان 42 درصد زیاد شد
دیپلماسی سازنده و عبور از تهدیدات تصاعدیابنده
زلنسکی: هیچ بخشی از خاک اوکراین را به روسیه نمی‌دهیم
X
آگهی تبلیغاتی