نورنیوز-گروه اجتماعی: احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره برگزاری جلسات شورای عالی کار برای تعیین دستمزد ۱۴۰۴ گفت: تلاش میکنیم چانهزنی برای تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ جامعه کارگری زودتر از سالهای گذشته آغاز شود.
وی افزود: سالهای پیش شورای عالی با دستور جلسه تعیین حداقل دستمزد اسفندماه آغاز میشد امسال خیلی زودتر خواهد بود.
واگذاری ۵۸ هتل وزارت کار به بخش خصوصی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: مسیر واگذاری مدیریت به بخش خصوصی را در قالب جدید تعریف می کنیم تا افق ها درست شود.
«احمد میدری» امروز سه شنبه در حاشیه بیست و یکمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بحث واگذاری مساله حساسی است و معمولاً مورد مخالفت کسانی که ذینفعان نامشروع هستند قرار میگیرد از این رو باید در مورد هر شرکت جداگانه موارد بررسی شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هتل های این وزارتخانه که زیر نظر صندوق فولاد است به سمت مخروبه و ویرانه شدن می رود اما در مقابل هتل هایی که به نهادهای عمومی یا بخش خصوصی تعلق دارد، پر رونق هستند.
وی ادامه داد: در الگوی جدید به دنبال این هستیم تا مدیریت هتل ها را به بخش خصوصی برای ۲۰ سال واگذار کنیم به شرط اینکه هیچ کارگری اخراج نشود تا درآمد ثابت کسب کنیم.
میدری با اشاره به واگذاری ۵۸ هتل وزارت کار به بخش خصوصی گفت: بعضی از این هتل ها سودآور خواهند بود و برای واگذاری مسایل حقوقی را خود وزارتخانه دنبال می کند.
وی به بحث مولدسازی در دولت اشاره کرد و گفت: در این زمینه به خاطر مسائل پیچیده حقوقی که در هر شرکت وجود دارد واگذاری مالکتی صورت نگرفته است حال آنکه این وزارتخانه به دنبال واگذاری مدیریتی است.
میدری در افتتاح موزه ملی کار نیز گفت: یادم است که سال ۹۹ جلسات مفصلی برگزار شد تا این موزه تاسیس شود، درباره این موضوع باید اهل هنر و ادب صحبت کنند، هر کدام از کلمات «موزه ملی کار» دارای یک بار مفهومی و معنایی دارد، موزه مکانی است که میراث فرهنگی جامعه تجمیع میشود و یک تصویر شما را دعوت میکند که به عمق گذشتهها برگردید، موزه یک نقطه شروع برای علاقمندی به تاریخ است، ملی نیز یک روح جمعی است، ابزارهایی که در این مکان وجود دارد میتواند ما را به سمت یک روح جمعی سوق دهد.
میدری تاکید کرد: نمونه آن فرش ایران است که از ابتدا مانند الان نبود، نقشها شکسته و رنگها خاص بودند، اما اینکه فرش ایرانی کالایی شد که دنیا آن را پسندید و شکل آن انحنا پیدا کرد به این دلیل بود که یک شرکت در اراک کارگاههایی را راهانداخت که نقشه فرش آنجا ابداع شد، این باعث شد کار از یک ابزار هنری به یک کار صنعتی تبدیل شود، در این بخش دقت طراحی و سرعت افزایش پیدا کرد و خیلیها توانستند وارد این صنعت شوند.
وزیر تعاون تصریح کرد: زمانی که به تحولات کار نگاه میکنیم میتواند به ما نشان دهد که چه سیری طی شده است، در تاریخ ایران ما ۳۰۰ سال زودتر از همه ملتها صاحب دولت شدیم، یعنی صاحب کار و زمان و نظم شدند.
به گفته وی، چون دولت در ایران ابتدا شکل گرفت، فکر میکنم نکات مهمی از دل تاریخ ایران و شیوههای کاری که وجود داشت بیرون آمده است، موزه ملی کار یک شروع است و باید به دست اندرکاران آن خسته نباشید گفت.
«محمدتقی علیحسینی» مدیر موزه ملی کار نیز در ادامه گفت: از سال ۹۹ کار بازسازی و آمادهسازی این موزه آغاز شد، با توجه به تنوع مشاغل، توسعه این موزه به دلیل نقش محوری و مادریای که دارد باید اتفاق بیفتد و بتوانیم حامیانی برای پیشبرد این مسیر بیابیم.
نورنیوز