×
بین الملل
شناسه خبر : 200141
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/08/29 ساعت 10:11
ادامه اجرای طرح ژنرال ها برای آواره کردن فلسطینیان

العربی‌الجدید؛

ادامه اجرای طرح ژنرال ها برای آواره کردن فلسطینیان

العربی‌الجدید نوشت: در راستای طرح ژنرال ها، فلسطینیان گرسنه نگه داشته و تحت محاصره قرار داده شده اند تا شمال را خالی کنند و این منطقه نظامی بسته و ویران شده اعلام شود. اشغالگران اسرائیلی برای پنجمین هفته متوالی به آواره کردن فلسطینیان و کوچاندن آنها از مناطق شمالی غزه به شهر غزه ادامه دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: العربی‌الجدید نوشت: رژیم صهیونیستی در راستای اجرای طرح موسوم به ژنرال‌ها، از هیچ اقدامی اعم از آواره کردن و کشتار جمعی در شمال نوار غزه ابایی ندارد.

به گزارش العربی الجدید، عملیات نظامی رژیم اسرائیل در شمال نوار غزه شکل متفاوتی به خود گرفته و این همزمان با دومین ماه متوالی و عدم واکنش بین المللی و فشار بر اشغالگران برای توقف نسل کشی علیه دهها هزار نفر از ساکنان محاصره شده است.

بسیاری از آنها مجبور به تخلیه مناطق خود در اردوگاه جبالیا و غرب آن و نیز بیت لاهیا و بیت حانون در راستای طرح ژنرال ها در شمال نوار غزه هستند.

این رسانه افزود: اشغالگران اسرائیلی برای پنجمین هفته متوالی به آواره کردن فلسطینیان و کوچاندن آنها از مناطق شمالی غزه به شهر غزه ادامه دادند و این پس از شکست آنها در کوچاندنشان به سمت جنوب و مرکز نوار غزه بود. در راستای طرح ژنرال ها، فلسطینیان گرسنه نگه داشته و تحت محاصره قرار داده شده اند تا شمال را خالی کنند و این منطقه نظامی بسته و ویران شده اعلام شود.

العربی الجدید ادامه داد: باوجود اینکه رژیم اسرائیل منکر اجرای طرح ژنرال ها شده، اما در عمل کار خود را پیش می‌برد و آنچه در مناطق شمالی رخ می دهد، گواه این مدعاست. در راستای اجرای طرح ژنرال ها، عملیات نظامی در شمال غزه بر آواره کردن فلسطینیان از منطقه پس از محاصره آنها از چهار طرف انجام شده و نظامیان اشغالگر به بازداشت مردان، زنان، کودکان روی آورده و فلسطینیان را به هدف قرار دادن در صورت ماندن در شمال غزه تهدید می کنند.

به نوشته این رسانه، اشغالگران به مراکز اسکان وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) و دیگر مراکزی که با تلاش مردمی برای اسکان آوارگان اختصاص یافته یورش می برند و منازل آنها را ویران می کنند. عملیات جاری در جبالیا و بیت لاهیا سومین عملیات اشغالگران است که طی آن از شیوه های ممانعت از ورود سوخت به بیمارستانها و غذا به منطقه استفاده می شود.

در این گزارش آمده است: طبق بیانیه های دفتر سازمان ملل در امور بشردوستانه، برآوردها حاکی از این است که افراد باقیمانده در شمال غزه حدود ۶۵ تا ۷۵ هزار نفر در بهترین حالت است و این اوج روند کوچاندن از سوی نظامیان اسرائیلی را نشان می‌دهد.

برآوردها در ابتدای عملیات نظامی در شمال، از ۳۰۰ هزار نفر طبق آمارهای دفتر رسانه دولتی غزه و آنروا حکایت داشت. این در حالی است که اشغالگران به سمت افرادی که به سمت جنوب می روند، آتش گشوده و آنها را هدف قرار می دهند.

به گزارش العربی الجدید، اشغالگران شیوه پاکسازی نژادی و محو مناطق مسکونی به شکل کامل را به منظور مجبور کردن افراد باقیمانده برای رفتن به شهر غزه و تخلیه منازل و محله های ویران شده خود در برهه کنونی دنبال می‌کنند.

طرح موسوم به ژنرال‌ها از سوی ژنرال «گئورا آیلند» که رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بود، از ابتدای جنگ غزه مطرح شد. طبق این طرح، مناطق شمالی غزه که شامل مناطق شمال با شهر غزه و گذرگاه «نتساریم» است به منطقه نظامی بسته تبدیل می‌شود.

در جریان اجرای طرح، حدود ۶۰۰ هزار فلسطینی از مناطق شمالی به سمت جنوب از طریق گذرگاه‌های تعیین شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی رانده می‌شوند. محاصره کاملی بر منطقه اعمال و برای آنانی که در شمال غزه مانده اند، کمکی ارسال نخواهد شد.

رژیم صهیونیستی به زعم خود در حالی به دنبال اجرای طرح موسوم به «ژنرال‌ها» در شمال غزه است که صاحب این طرح یعنی گئورا آیلند به شکست آن اذعان کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
نیویورک تایمز ادعای جدید ترامپ را تکذیب کرد
توقف استخراج در میادین گازی استراتژیک تل‌آویو در پی حملات موشکی
وقوع انفجار در نزدیکی یک نفتکش در شمال ابوظبی
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
وقاحت یک رئیس‌جمهور در تهدید وجودی ایرانیان
پیام خاتمی به مناسبت انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/انهدام موشک کروز آمریکا
تحلیلگر سرشناس جهان عرب: ترامپ در دام نتانیاهو گرفتار شد
پوتین پیشنهادهایی برای حل و فصل مسئله ایران به ترامپ داده است
گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و ترکیه
تقویت تدابیر امنیتی در اطراف منزل نتانیاهو
قطر: کانال‌های ارتباطی با ایران قطع نیستند
رد شایعه آلودگی آب تهران پس از انفجار مخازن نفتی
تاجگردون: ایران مقتدر می‌ماند
مراسم تشییع شهدای جنگ تحمیلی رمضان فردا در تهران برگزار می‌شود
اسکان 1700 آسیب دیده جنگ در هتل‌های منتخب
کارلسون: دیپلماسی آمریکا دروغین است
فرار سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به پناهگاه از ترس موشک‌های ایران
مورنینگ‌استار: 165 دختر دانش‌آموز میناب و سکوتی که «گزینش‌گری اخلاقی غرب» را برملا کرد
پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از عصر امروز + جزئیات و جدول پرداخت
انتخاب [آیت‌الله] مجتبی، طرح ترامپ را خراب کرد
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تعطیل است
سرلشکر عبداللهی: آمریکا و رژیم صهیونیستی باید از کرده‌ی خود اظهار پشیمانی کنند
زمزمه‌های واشنگتن برای آتش‌بس و شگفتی تیم ترامپ از ایستادگی ایران
آرامکو درباره عواقب فاجعه‌بار برای بازارهای نفت هشدار داد
بیش از 19 هزار واحد غیرنظامی در کشور آسیب دیده‌اند
تأکید وزیر راه و شهرسازی بر تسریع بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ
سخنگوی پلیس از آغاز فعالیت مراکز تعویض پلاک در کشور خبر داد
یک فروند پهپاد هرون TP در حوالی تهران منهدم شد
هاآرتص: ترامپ و نتانیاهو به مردم دروغ می گویند
هیچ کمبودی در تأمین گوشت و مرغ کشور نیست
گزارش پنتاگون از هزینه میلیاردی جنگ با ایران
دادگستری رژیم صهیونیستی درخواست عفو نتانیاهو را رد کرد
دست درازی دشمن به حافظه تاریخی و فرهنگی ایران
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 19 اسفند 1404 + جدول
مخالفت کره جنوبی با انتقال پاتریوت‌های آمریکا به منطقه
سخنگوی دولت: ما جنگ را آغاز نکردیم ولی پایان دهنده آن خواهیم بود
بارش باران در نقاط مختلف کشور
برق مناطق آسیب‌دیده تهران و البرز در کمتر از 2 ساعت وصل شد
5 سند بین‌المللی درباره آسیب به محیط زیست در جنگ‌ها
قالیباف: به دنبال آتش‌بس نیستیم
نخست وزیر اسلواکی: حملات نظامی به ایران نقض قوانین بین‌المللی است
پیش‌بینی قطارهای فوق العاده برای جابه‌جایی حجاج
مرحله هشتم کالابرگ الکترونیکی با تغییرات جدید آغاز شد + جزئیات
موشک‌های ایران شیر گاز اسرائیل را بست
تقدیر قالیباف از بیعت مردم با رهبر انقلاب اسلامی
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 19 اسفند 1404
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
افزایش 50 درصدی اعتبار بانکی بنگاه‌های اقتصادی
افزایش قیمت سوخت در جهان، پروازها را گران کرد