×
سیاسی
شناسه خبر : 200097
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 21:48
ظریف:‌ رفتار و عملکرد صهیونیست‌ها با فرامین حضرت موسی(ع) در تناقض است

ظریف:‌ رفتار و عملکرد صهیونیست‌ها با فرامین حضرت موسی(ع) در تناقض است

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی از یاد، نام، خون و جان قربانیان هولوکاست در جنگ جهانی دوم، سوءاستفاده می‌کند، در صورتی که صهیونیسم چیزی جز نژادپرستی، ملت‌گرایی جنون‌آمیز، تبعیض نژادی، و نفرت‌پراکنی علیه دیگر ملت‌ها و ادیان نیست.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد جواد ظریف دوشنبه شب ۲۸ آبان ۱۴۰۳ با انتشار ویدئویی خطاب به یهودیان جهان، از آنها خواست آیین ابراهیمی یهودیت را از شرّ تحریف و جعل و تجاوز و تبعیض نژادی و قتل عام صهیونیستی برهانند.

متن کامل پیام معاون راهبردی رئیس جمهور به یهودیان جهان بدین شرح است:

سلام/شالوم

سلام و صلح و دوستی نثار همه‌ی آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان جهان، از هر کیش و قوم و زبان. درود بر پیروان همه‌ی ادیان، همه‌ی ابراهیمیان، به هر آیین و باور و قوم و زبان. شالوم بر هم‌میهنان یهودی و همه‌ی پیروان حضرت موسی، در سراسر جهان.

من با نام خداوند واحد مهربان‌مان آغاز می‌کنم: نامی که بیش از هر زمان، به یادآوری آن نیاز داریم تا از گسترش جنگ و کشتار و غارت و تجاوز جلوگیری کنیم.

من به عنوان شهروندی از ملتی کهن با تاریخی سرشار از کثرت‌پذیری و انسان‌دوستی با شما یهودیان جهان سخن می‌گویم. ملت من بیش از دو هزار سال، نماد هم‌زیستی احترام‌آمیز میان مؤمنان ادیان گوناگون و حاملان فرهنگ‌های متنوع و حامیان ارزش‌ها و آرمان‌های متکثر بشری، از اقوام و نژادهای مختلف و زبان‌ها و گویش‌های پرشمار بوده است. حمایت از ستمدیدگان و آوارگان و پناهجویان و گریختگان از قتل عام، صفت تاریخی این ملت بزرگ و پرافتخار بوده است، چه این مظلومان، یهودیان زیر ستم بابلیان حدود ۲۶۰۰ سال پیش بوده باشند، چه یهودیان رانده‌شده از خانه و کاشانه که در خلال دومین جنگ جهان‌گیر در گریز از نازیسم و فاشیسم آواره شده بودند، چه افغانستانیان مهاجر و پناهنده از شر اشغال‌گران خارجی، و چه فلسطینیان و لبنانیان و سوریان فراری از تجاوز و آپارتاید.

ما ایرانیان در سراسر تاریخ به دنبال صلح بوده‌ایم ولی در پاسداری از وطن کوتاهی نکرده‌ایم، متجاوزان و اشغالگران را درون فرهنگ خود هضم و جذب کرده‌ایم، و هرگز از حمایت ستمدیدگان باز ننشسته‌ایم.

حدود یک دهه پیش، من افتخار داشتم تا در دستاورد بی‌بدیل دیپلماسی چندجانبه برای پایان دادن به بحرانی ساختگی درباره‌ی برنامه‌ی صلح‌آمیز هسته‌ای ایران سهیم باشم. ولی نتانیاهو که خود در جعل این بحران ساختگی نقش داشت، «مأموریت تاریخی» خود را جلوگیری از این توافق هسته‌ای و بر هم زدن آن تعریف کرد: توافقی که می‌توانست تضمین کند آن گرگی که این چوپان دروغگو مدام فریاد می‌زد آمده است، هرگز نمی‌آید.

آن توافق می‌توانست مبنایی برای دوره‌ی نوینی از صلح و آرامش و همکاری منطقه‌ای و رهایی منطقه از تهدید و تقابل و تنش‌های فزاینده باشد. ولی دیری نپایید که کوشش‌های شیطانی نتانیاهو و شرکای صهیونیست و تندرو او نتیجه داد و این فرصت تاریخی از دولت‌ها و مردم منطقه سلب شد؛ ایشان بودند که در جانب نادرست تاریخ ایستادند.

اکنون نتانیاهو و رژیم او، در کنار حامیان غربی‌اش، بار دیگر در جانب نادرست تاریخ ایستاده‌اند و ماشین آدم‌کشی و ویرانی را در منطقه راه انداخته‌اند، و در این هجوم نسل‌کشانه، با کشتار و جنایت علیه بشریت، خون پنجاه‌هزار شهروند عادی ازجمله ده‌هزار کودک را ریخته‌اند. ولی مقاومت دربرابر اشغال با قتل کودکان و حتی رهبران مقاومت نمی‌میرد.

اطمینان دارم که از نظر همه انسان‌ها با مذهب و تبار یهودی، رژیمی تروریستی که کارنامه‌ای جز ملغمه‌ای از تبعیض نژادی،‌ نسل‌کشی، غصب و غارت و خشونت سازمان‌یافته ندارد، نمی‌تواند نماینده‌ی آیین آسمانی و ابراهیمی یهود، که نزد همه‌ی ما محترم است، باشد. بلکه‌، این رژیم و اعمالش تجسم تاریکی‌های نازیسم و فاشیسم است.

دوستان گرامی، خواهران و برادران،

صهیونیسم مهاجم چیزی نیست جز حرکتی سکولار و تجاوزگر که با فریبکاری از یهودیت برای بسط نقشه‌ی استعمارگرانه و نژادپرستانه‌اش، سوء‌استفاده می‌کند. این رژیم از یاد و نام و خون و جان قربانیان هولوکاست در جنگ جهانی دوم، سوء استفاده می‌کند، در صورتی که صهیونیسم چیزی جز نژادپرستی، ملت‌گرایی جنون‌آمیز، تبعیض نژادی، و نفرت‌پراکنی علیه دیگر ملت‌ها و ادیان نیست. صهیونیست‌ها به‌دروغ خود را نماینده و پناهگاه یهودیان جهان وانمود می‌کنند، در حالی که در عمل، بزرگترین دشمن اعتبار و امنیت آنان هستند.

این رژیم نه‌تنها حامل و عامل ۱۰ فرمان حضرت موسی علیه‌السلام نیست، بلکه تک‌تک آن ۱۰ فرمان رحمانی را نقض کرده است:

معبود یکتای این رژیم قدرت است، نه خداوند. این رژیم یهودیان و غیریهودیان را در پیشگاه صهیونیسم به قربانگاه می‌برد. این رژیم نام خدای خالق را بیهوده بر زبان می‌آورد تا نسل‌کشی را توجیه کند. این رژیم آبرو و افتخار همه‌ی یهودیان در طول تاریخ را بر باد می‌دهد. این رژیم با برپایی کمپ‌های تجاوز به گروگان‌های فلسطینی پرده‌ی حرمت ایشان را می‌درد. شغل تمام‌وقت این رژیم دزدیدن سرزمین و خانه‌وکاشانه مردم است. این رژیم از اشاعه‌ی شهادت دروغ، صنعتی جهانی ساخته است. این رژیم دیگران را جانوران انسان‌نما می‌شمارد و خانه و کاشانه و روستاها و سراسر کشورشان را غصب می‌کند. و این فهرست ادامه دارد.

هم‌وطنان یهودی من، یهودیان سراسر گیتی، شما فقط از مشاهده‌ی جنایاتی که صهیونیست‌ها علیه دیگران مرتکب شده‌اند، به وحشت نیفتاده‌اید، بلکه شما خودتان هم قربانیان تجاوز صهیونیسم به هویت و باورهایتان هستید. چنان که تا کنون در پایتخت‌های کشورهای غربی همراهی خود را با قربانیان مظلوم صهیونیسم در فلسطین و دیگر نقاط جهان ابراز کرده‌اید، بر این ایستادگی، استوار بمانید. به حمایت خود از کسانی که در خط مقدم این مقاومت، از شرف انسانی پاسداری می‌کنند، ادامه دهید. آیین ابراهیمی یهودیت را از شرّ تحریف و جعل و تجاوز و تبعیض نژادی و قتل عام صهیونیستی برهانید.

ملت ایران را در این مقاومت شرافتمندانه و عدالت‌خواهانه همراه و پشتیبان خود بدانید.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: به پیشرفت‌هایی درباره اوکراین دست یافتیم
اوکراین در مسیر پذیرش اجتناب‌ناپذیر طرح صلح ترامپ
راز ریزش ده‌میلیونی یارانه‌بگیران ایران
اقتصادنگار | اوضاع شیر تو شیر محصولات لبنی!
نشست سه جانبه در قاهره برای اجرای مرحله دوم آتش بس غزه
جزئیات قرعه‌کشی جام جهانی 2026‌؛ شانس خوب به تیم ملی ایران چشمک زد
مبلغ عائله‌مندی و حق اولاد کارکنان دولت در سال 1405اعلام شد+میزان افزایش
ائتلاف حامیان کی‌یف: مرزهای اوکراین خط قرمز است
آغاز بررسی لایحه اصلاح قانون مهریه در جلسه علنی امروز مجلس
استقلال در مسیر صعود؛ آزمون بزرگ ساپینتو مقابل الوصل
عقب‌نشینی ترامپ از تعیین ضرب‌الاجل صلح اوکراین و روسیه
مادورو: در دفاع از ونزوئلا پیروز میدان خواهیم بود
شمخانی: بسیج یعنی همین صدای لرزان و پر امید؛ عشق بدون دستور
برنامه مسابقات ورزشی امروزچهارشنبه 5 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 5 آذر + وضعیت استان ها
براساس شواهد جدید دریاچه های آب مایع در مریخ وجود ندارد
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
X
آگهی تبلیغاتی