×
سیاسی
شناسه خبر : 200097
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 21:48
ظریف:‌ رفتار و عملکرد صهیونیست‌ها با فرامین حضرت موسی(ع) در تناقض است

ظریف:‌ رفتار و عملکرد صهیونیست‌ها با فرامین حضرت موسی(ع) در تناقض است

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: رژیم صهیونیستی از یاد، نام، خون و جان قربانیان هولوکاست در جنگ جهانی دوم، سوءاستفاده می‌کند، در صورتی که صهیونیسم چیزی جز نژادپرستی، ملت‌گرایی جنون‌آمیز، تبعیض نژادی، و نفرت‌پراکنی علیه دیگر ملت‌ها و ادیان نیست.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد جواد ظریف دوشنبه شب ۲۸ آبان ۱۴۰۳ با انتشار ویدئویی خطاب به یهودیان جهان، از آنها خواست آیین ابراهیمی یهودیت را از شرّ تحریف و جعل و تجاوز و تبعیض نژادی و قتل عام صهیونیستی برهانند.

متن کامل پیام معاون راهبردی رئیس جمهور به یهودیان جهان بدین شرح است:

سلام/شالوم

سلام و صلح و دوستی نثار همه‌ی آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان جهان، از هر کیش و قوم و زبان. درود بر پیروان همه‌ی ادیان، همه‌ی ابراهیمیان، به هر آیین و باور و قوم و زبان. شالوم بر هم‌میهنان یهودی و همه‌ی پیروان حضرت موسی، در سراسر جهان.

من با نام خداوند واحد مهربان‌مان آغاز می‌کنم: نامی که بیش از هر زمان، به یادآوری آن نیاز داریم تا از گسترش جنگ و کشتار و غارت و تجاوز جلوگیری کنیم.

من به عنوان شهروندی از ملتی کهن با تاریخی سرشار از کثرت‌پذیری و انسان‌دوستی با شما یهودیان جهان سخن می‌گویم. ملت من بیش از دو هزار سال، نماد هم‌زیستی احترام‌آمیز میان مؤمنان ادیان گوناگون و حاملان فرهنگ‌های متنوع و حامیان ارزش‌ها و آرمان‌های متکثر بشری، از اقوام و نژادهای مختلف و زبان‌ها و گویش‌های پرشمار بوده است. حمایت از ستمدیدگان و آوارگان و پناهجویان و گریختگان از قتل عام، صفت تاریخی این ملت بزرگ و پرافتخار بوده است، چه این مظلومان، یهودیان زیر ستم بابلیان حدود ۲۶۰۰ سال پیش بوده باشند، چه یهودیان رانده‌شده از خانه و کاشانه که در خلال دومین جنگ جهان‌گیر در گریز از نازیسم و فاشیسم آواره شده بودند، چه افغانستانیان مهاجر و پناهنده از شر اشغال‌گران خارجی، و چه فلسطینیان و لبنانیان و سوریان فراری از تجاوز و آپارتاید.

ما ایرانیان در سراسر تاریخ به دنبال صلح بوده‌ایم ولی در پاسداری از وطن کوتاهی نکرده‌ایم، متجاوزان و اشغالگران را درون فرهنگ خود هضم و جذب کرده‌ایم، و هرگز از حمایت ستمدیدگان باز ننشسته‌ایم.

حدود یک دهه پیش، من افتخار داشتم تا در دستاورد بی‌بدیل دیپلماسی چندجانبه برای پایان دادن به بحرانی ساختگی درباره‌ی برنامه‌ی صلح‌آمیز هسته‌ای ایران سهیم باشم. ولی نتانیاهو که خود در جعل این بحران ساختگی نقش داشت، «مأموریت تاریخی» خود را جلوگیری از این توافق هسته‌ای و بر هم زدن آن تعریف کرد: توافقی که می‌توانست تضمین کند آن گرگی که این چوپان دروغگو مدام فریاد می‌زد آمده است، هرگز نمی‌آید.

آن توافق می‌توانست مبنایی برای دوره‌ی نوینی از صلح و آرامش و همکاری منطقه‌ای و رهایی منطقه از تهدید و تقابل و تنش‌های فزاینده باشد. ولی دیری نپایید که کوشش‌های شیطانی نتانیاهو و شرکای صهیونیست و تندرو او نتیجه داد و این فرصت تاریخی از دولت‌ها و مردم منطقه سلب شد؛ ایشان بودند که در جانب نادرست تاریخ ایستادند.

اکنون نتانیاهو و رژیم او، در کنار حامیان غربی‌اش، بار دیگر در جانب نادرست تاریخ ایستاده‌اند و ماشین آدم‌کشی و ویرانی را در منطقه راه انداخته‌اند، و در این هجوم نسل‌کشانه، با کشتار و جنایت علیه بشریت، خون پنجاه‌هزار شهروند عادی ازجمله ده‌هزار کودک را ریخته‌اند. ولی مقاومت دربرابر اشغال با قتل کودکان و حتی رهبران مقاومت نمی‌میرد.

اطمینان دارم که از نظر همه انسان‌ها با مذهب و تبار یهودی، رژیمی تروریستی که کارنامه‌ای جز ملغمه‌ای از تبعیض نژادی،‌ نسل‌کشی، غصب و غارت و خشونت سازمان‌یافته ندارد، نمی‌تواند نماینده‌ی آیین آسمانی و ابراهیمی یهود، که نزد همه‌ی ما محترم است، باشد. بلکه‌، این رژیم و اعمالش تجسم تاریکی‌های نازیسم و فاشیسم است.

دوستان گرامی، خواهران و برادران،

صهیونیسم مهاجم چیزی نیست جز حرکتی سکولار و تجاوزگر که با فریبکاری از یهودیت برای بسط نقشه‌ی استعمارگرانه و نژادپرستانه‌اش، سوء‌استفاده می‌کند. این رژیم از یاد و نام و خون و جان قربانیان هولوکاست در جنگ جهانی دوم، سوء استفاده می‌کند، در صورتی که صهیونیسم چیزی جز نژادپرستی، ملت‌گرایی جنون‌آمیز، تبعیض نژادی، و نفرت‌پراکنی علیه دیگر ملت‌ها و ادیان نیست. صهیونیست‌ها به‌دروغ خود را نماینده و پناهگاه یهودیان جهان وانمود می‌کنند، در حالی که در عمل، بزرگترین دشمن اعتبار و امنیت آنان هستند.

این رژیم نه‌تنها حامل و عامل ۱۰ فرمان حضرت موسی علیه‌السلام نیست، بلکه تک‌تک آن ۱۰ فرمان رحمانی را نقض کرده است:

معبود یکتای این رژیم قدرت است، نه خداوند. این رژیم یهودیان و غیریهودیان را در پیشگاه صهیونیسم به قربانگاه می‌برد. این رژیم نام خدای خالق را بیهوده بر زبان می‌آورد تا نسل‌کشی را توجیه کند. این رژیم آبرو و افتخار همه‌ی یهودیان در طول تاریخ را بر باد می‌دهد. این رژیم با برپایی کمپ‌های تجاوز به گروگان‌های فلسطینی پرده‌ی حرمت ایشان را می‌درد. شغل تمام‌وقت این رژیم دزدیدن سرزمین و خانه‌وکاشانه مردم است. این رژیم از اشاعه‌ی شهادت دروغ، صنعتی جهانی ساخته است. این رژیم دیگران را جانوران انسان‌نما می‌شمارد و خانه و کاشانه و روستاها و سراسر کشورشان را غصب می‌کند. و این فهرست ادامه دارد.

هم‌وطنان یهودی من، یهودیان سراسر گیتی، شما فقط از مشاهده‌ی جنایاتی که صهیونیست‌ها علیه دیگران مرتکب شده‌اند، به وحشت نیفتاده‌اید، بلکه شما خودتان هم قربانیان تجاوز صهیونیسم به هویت و باورهایتان هستید. چنان که تا کنون در پایتخت‌های کشورهای غربی همراهی خود را با قربانیان مظلوم صهیونیسم در فلسطین و دیگر نقاط جهان ابراز کرده‌اید، بر این ایستادگی، استوار بمانید. به حمایت خود از کسانی که در خط مقدم این مقاومت، از شرف انسانی پاسداری می‌کنند، ادامه دهید. آیین ابراهیمی یهودیت را از شرّ تحریف و جعل و تجاوز و تبعیض نژادی و قتل عام صهیونیستی برهانید.

ملت ایران را در این مقاومت شرافتمندانه و عدالت‌خواهانه همراه و پشتیبان خود بدانید.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی