×
سیاسی
شناسه خبر : 200040
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 15:38
رد اتهامات بی‌اساس درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ

رد اتهامات بی‌اساس درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ

معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران اتهامات بی‌اساس طرف‌های غربی درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ را رد و تصریح کرد که ریشه اصلی وضع موجود در منطقه غرب آسیا نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، با پشتیبانی ایالات متحده آمریکا است.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس شورای سازمان بین‌المللی دریانوردی (آیمو) به لندن سفر کرده است، اتهامات بی‌اساس طرف‌های غربی درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ را رد و تصریح کرد که ریشه اصلی وضع موجود در منطقه غرب آسیا نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، با پشتیبانی ایالات متحده آمریکا است.

 علی اکبر صفایی روز دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) طی سخنانی در اجلاس شورای آیمو گفت: مایه تاسف است که بار دیگر نماینده معدود هیات‌هایی از جمله ایالات متحده با نشر اکاذیب و اطلاعات نادرست عمدی و ایراد اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران درباره وضعیت منطقه، از جایگاه سازمان بین‌المللی دریانوردی برای پیشبرد برنامه‌های سیاسی خود سوء استفاده کرده‌اند.

وی با تشریح موضع ایران در مورد ایمنی و امنیت دریایی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر تعهد خود به امنیت دریایی و آزادی دریانوردی تاکید می‌کند. ایران همچنین ضرورت تامین امنیت دریایی در دریای سرخ و همچنین خلیج فارس را مورد تاکید قرار می‌دهد.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مردم یمن مردمی مستقل و مؤثر در منطقه هستند و بر اساس صلاحدید، منافع و ملاحظات خود تصمیم می‌گیرند و عمل می‌کنند. از این منظر جمهوری اسلامی ایران هرگونه ادعای بی‌اساس از سوی برخی دولت‌ها(ی غربی) را قاطعانه رد می‌کند و آن را بهانه‌ای برای توجیه و مشروعیت بخشیدن به اقدامات غیرقانونی و تهاجم نظامی آمریکا به یمن می‌داند.

این مقام کشورمان تاکید کرد: استفاده غیرقانونی از زور و تهاجم نظامی آمریکا به یمن، نقض صریح تمامیت ارضی این کشور، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل است و صلح، ثبات و امنیت منطقه را به شدت تهدید می کند.

صفایی تهاجم نظامی آمریکا و انگلیس علیه یمن را محکوم کرد و ادعای ایالات متحده درباره دفاع از خود بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد را غیرقابل توجیه دانست.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به قطعنامه‌های ۲۱۴۰ و ۲۲۱۶ شورای امنیت پایبند بوده و هیچ‌گاه اقدامی خلاف آن از قبیل فروش یا انتقال سلاح انجام نداده است. علاوه بر این، کشور من همیشه حل مسالمت آمیز بحران یمن از طریق مجاری دیپلماتیک را مورد تاکید قرار داده و به تضمین و ارتقای امنیت دریایی و آزادی دریانوردی متعهد است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بر همگان روشن است که ریشه‌های وضعیت کنونی دریای سرخ، نسل‌کشی و کشتارهای وحشیانه‌ای است که توسط رژیم اسرائیل و با حمایت کامل آمریکا علیه مردم بی‌گناه فلسطین و لبنان انجام می‌شود. ایالات متحده، بریتانیا و متحدان آنها مسئول حمایت کامل از رژیم اسرائیل هستند.

به گزارش ایرنا، یکصدوسی‌وسومین اجلاس شورای سازمان بین‌المللی دریانوردی (International Maritime Organization) ساعاتی پیش با حضور هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی، در مقر این سازمان در لندن گشایش یافت.

بر اساس برنامه اعلام شده، صفایی قرار است در سفر به لندن با مقام‌های ارشد سازمان بین‌المللی دریانوردی و همتایان خود از سایر کشورها ملاقات کند.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ از اصابت موشک به قشم تا انفجارهای مهیب در کویت
عقب‌نشینی ترامپ؛ از تهدید به «نابودی زیرساخت» تا «توقیف دارایی»
با این 6 عادت ساده، حال جسم و روانتان را بهتر کنید
در جلسه 2 ساعته فدراسیون والیبال با پیاتزا چه گذشت؟
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی علیه اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است