×
سیاسی
شناسه خبر : 200040
تاریخ انتشار :

رد اتهامات بی‌اساس درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ

معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران اتهامات بی‌اساس طرف‌های غربی درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ را رد و تصریح کرد که ریشه اصلی وضع موجود در منطقه غرب آسیا نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، با پشتیبانی ایالات متحده آمریکا است.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در اجلاس شورای سازمان بین‌المللی دریانوردی (آیمو) به لندن سفر کرده است، اتهامات بی‌اساس طرف‌های غربی درباره نقش ایران در ناآرامی‌های دریای سرخ را رد و تصریح کرد که ریشه اصلی وضع موجود در منطقه غرب آسیا نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان، با پشتیبانی ایالات متحده آمریکا است.

 علی اکبر صفایی روز دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) طی سخنانی در اجلاس شورای آیمو گفت: مایه تاسف است که بار دیگر نماینده معدود هیات‌هایی از جمله ایالات متحده با نشر اکاذیب و اطلاعات نادرست عمدی و ایراد اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران درباره وضعیت منطقه، از جایگاه سازمان بین‌المللی دریانوردی برای پیشبرد برنامه‌های سیاسی خود سوء استفاده کرده‌اند.

وی با تشریح موضع ایران در مورد ایمنی و امنیت دریایی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر تعهد خود به امنیت دریایی و آزادی دریانوردی تاکید می‌کند. ایران همچنین ضرورت تامین امنیت دریایی در دریای سرخ و همچنین خلیج فارس را مورد تاکید قرار می‌دهد.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مردم یمن مردمی مستقل و مؤثر در منطقه هستند و بر اساس صلاحدید، منافع و ملاحظات خود تصمیم می‌گیرند و عمل می‌کنند. از این منظر جمهوری اسلامی ایران هرگونه ادعای بی‌اساس از سوی برخی دولت‌ها(ی غربی) را قاطعانه رد می‌کند و آن را بهانه‌ای برای توجیه و مشروعیت بخشیدن به اقدامات غیرقانونی و تهاجم نظامی آمریکا به یمن می‌داند.

این مقام کشورمان تاکید کرد: استفاده غیرقانونی از زور و تهاجم نظامی آمریکا به یمن، نقض صریح تمامیت ارضی این کشور، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت سازمان ملل است و صلح، ثبات و امنیت منطقه را به شدت تهدید می کند.

صفایی تهاجم نظامی آمریکا و انگلیس علیه یمن را محکوم کرد و ادعای ایالات متحده درباره دفاع از خود بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد را غیرقابل توجیه دانست.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به قطعنامه‌های ۲۱۴۰ و ۲۲۱۶ شورای امنیت پایبند بوده و هیچ‌گاه اقدامی خلاف آن از قبیل فروش یا انتقال سلاح انجام نداده است. علاوه بر این، کشور من همیشه حل مسالمت آمیز بحران یمن از طریق مجاری دیپلماتیک را مورد تاکید قرار داده و به تضمین و ارتقای امنیت دریایی و آزادی دریانوردی متعهد است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بر همگان روشن است که ریشه‌های وضعیت کنونی دریای سرخ، نسل‌کشی و کشتارهای وحشیانه‌ای است که توسط رژیم اسرائیل و با حمایت کامل آمریکا علیه مردم بی‌گناه فلسطین و لبنان انجام می‌شود. ایالات متحده، بریتانیا و متحدان آنها مسئول حمایت کامل از رژیم اسرائیل هستند.

به گزارش ایرنا، یکصدوسی‌وسومین اجلاس شورای سازمان بین‌المللی دریانوردی (International Maritime Organization) ساعاتی پیش با حضور هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی، در مقر این سازمان در لندن گشایش یافت.

بر اساس برنامه اعلام شده، صفایی قرار است در سفر به لندن با مقام‌های ارشد سازمان بین‌المللی دریانوردی و همتایان خود از سایر کشورها ملاقات کند.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لحظه اصابت مستقیم موشک ایران به حیفا+ فیلم
مصدومیت 5 دانشجوی خارجی در حمله امروز رژیم صهیونیستی به تهران
آغاز موج تازه حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی +فیلم
سازمان ملل در تهران: کنار مردم ایران ایستاده‌ایم
گنبد طلایی حرم مطهر رضوی و حضور انبوه زائران در صحن‌های این آستان مقدس+ فیلم
تصویر پدافند هوایی درشرق تهران در برابر تجاوزات اسرائیل
خنثی‌سازی بمب در شهرری و دستگیری عوامل انفجار پالایشگاه
پدافند سپاه زنجان دو پهپاد متخاصم رژیم صهیونیستی را ساقط کرد
تردد در مرز ایران و ترکیه بدون محدودیت در جریان است
آماده‌سازی مرز شلمچه برای ورود روزانه 15 هزار نفر ازحجاج ایرانی
جاده چالوس یک‌طرفه شد
تصاویر منتشر شده از اسرائیل پس از حمله موشکی امروز
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار تهران اعلام شد
دیپلماسی فعال ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی
تصاویر فعالیت مداوم پدافند مشهد در محدوده فرودگاه هاشمی‌نژاد
انفجار و آتش سوزی در 2 نقطه در شهر مشهد
پرتابه دستی در محوطه وزارت اطلاعات؛ هیچ اصابتی به ساختمان نداشت
تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی؛ خسارت‌ها جبران می‌شود
ادامه بی‌وقفه توزیع سوخت در کشور +فیلم
یارانه نقدی دهک‌های یک تا 3 واریز شد +جزییات واریز
ترامپ: حمله به ایران لازم بود تا به توافق نزدیک شویم
مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد+جزییات
عملیات ترمیم لوله آب در میدان قدس آغاز شده است؛ آب قطع نشده
درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی؛ اهداف متخاصم منهدم شدند
بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد
لیست غایبان بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها؛ رونالدو، صلاح، نیمار و دیگر ستارگان
ترامپ: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند
خسارت خانه‌ها و خودروها از سوی دولت پرداخت می‌شود
ژنرال صهیونیست: موشک‌های رهگیر کافی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ایران نداریم
آرامش در حوزه سلامت؛ تأمین کامل دارو و تجهیزات پزشکی در کشور
واکنش نایب رئیس باشگاه اینتر به غیبت «مهدی طارمی» در جام باشگاه‌ها
تکذیب هرگونه حادثه در اراضی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
هشدار دادستانی کل کشور درباره همکاری با رژیم صهیونی
سخنگوی آموزش‌وپرورش از لغو همه آزمون‌های مدارس کشور خبر داد
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
پزشکیان: اگر تجاوزها تکرار شود، پاسخ‌هایی کوبنده‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود
قطعنامه تاریخی سنای پاکستان: حمله اسرائیل جنایت جنگی است
زمان پیش‌فروش حضوری و غیرحضوری بلیت قطارها اعلام شد+جزییات
نحوه بازگشت اولین گروه حجاج ایرانی اعلام شد
شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ٰنشست اضطراری برگزار می‌کند
پدافند ایران در تبریز با تجاوز هوایی مقابله کرد؛ هیچ انفجاری در شهر رخ نداد
نتانیاهو بعد ازحملات موشکی ایران از مخفیگاه خود بیرون آمد!
13 مدال طلا و نقره برای نمایندگان ایران در مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا
واکنش قاطع عراق به حمله رژیم صهیونیستی
دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد +فیلم و جزئیات
آتش سوزی شب گذشته در دو مخزن ذخیره سوخت در تهران/ مخازن آسیبی ندیدند + عکس
سخنگوی دولت: مترو از امشب 24 ساعته برای پناهگاه مردم باز خواهد بود+ فیلم
پیامی تاثیرگذار از یک هوادار برزیلی به پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران
جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال ادامه دارد
فریاد هنرمندان از جنایت رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد
X
آگهی تبلیغاتی