×
بین الملل
شناسه خبر : 200036
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 15:12
پوتین برنده نهائی انتقال قدرت در آمریکا

نشنال اینترست؛

پوتین برنده نهائی انتقال قدرت در آمریکا

روس ها به این نتیجه رسیده اند که ریاست‌جمهوری جدید دونالد ترامپ جنگ را به گونه‌ای به پایان می رساند که تا حد ممکن برای منافع آنها رضایت‌بخش خواهد بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: «نشنال اینترست» در تحلیلی با اشاره بر اهمیت روند انتقال قدرت در آمریکا بر جنگ میان روسیه و اوکراین تاکید کرد: با توجه به تاکید «دونالد ترامپ» برای پایان دادن به جنگ اوکراین، تلاش روس‌ها برای پیشروی بیشتر در میدان، «ولادیمیر پوتین» را بر سر میز مذاکره در موضعی بالا قرار داده و احتمال پیروزی او را افزایش می‌دهد.

 ‌این تحلیل در ادامه با اشاره به تقویت مشارکت استراتژیک میان فدراسیون روسیه و جمهوری دموکراتیک خلق کره (DPRK) نوشت: حضور نیروهای کره شمالی در جنگ روسیه علیه اوکراین در راستای پیش بینی روس‌ها در رسیدن به پیروزی در دولت بعدی ایالات متحده است.

نشنال اینترست با اشاره به افزایش تلاش‌های مسکو برای پیشروی در بخش‌های جدید زمینی در اوکراین و بازپس‌گیری کنترل کامل منطقه کورسک از سوی روسیه نوشت: روس ها به این نتیجه رسیده اند که ریاست‌جمهوری جدید دونالد ترامپ جنگ را به گونه‌ای به پایان می رساند که تا حد ممکن برای منافع آنها رضایت‌بخش خواهد بود.

این تحلیل با تاکید بر ارسال مقدار قابل توجهی مهمات، موشک و سایر تجهیزات نظامی و همچنین اعزام حدود ۱۰ هزار نیروی نظامی از کره شمالی به روسیه افزود: انتظار می‌رود روسیه در آینده با فناوری نظامی ارتقا یافته برای توانایی‌های متعارف و هسته‌ای که کره شمالی برای آن تلاش می‌کند، عملکرد قوی تری در میدان علیه اوکراین داشته باشد. علاوه بر این روابط روسیه و کره شمالی فراتر از همکاری نظامی، مستلزم یک اتحاد سیاسی جامع‌تر است که بر مخالفت با دستور کار جهانی آمریکا متمرکز است، موضوعی که با توجه به انزوای بین المللی کره شمالی، برای رهبران این کشور بسیار مهم است.

این مقاله دلایل متعددی را برای این همکاری از سوی دو کشور مطرح کرده و نوشت: وجود یک منبع اضافی از پرسنل نظامی برای روسیه نه تنها برای افزایش تأثیر بر روی میدان جنگ، بلکه برای کاهش فشار در خصوص سربازی اجباری ملی در روسیه بسیار مفید است. علاوه بر این، تلفات نیروهای کره ای، از نظر سیاسی هزینه کمتری برای کرملین دارد. از طرفی ارسال نیرو از سوی کره شمالی در مقایسه با مزایای قابل توجهی که این کشور می تواند با یک اتحاد مهم سیاسی با روسیه به دست آورد، هزینه چندانی نخواهد بود.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی ایالات متحده، در شبکه سی بی اس تاکید کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، قصد دارد ۶ میلیارد دلار از حمایت نظامی نهایی را قبل از پایان ماموریت خود به اوکراین ارائه دهد. این، ‌در راستای هدف دولت آمریکا یعنی قرار دادن اوکراین در قوی‌ترین موقعیت ممکن در میدان نبرد است تا در نهایت در قوی‌ترین موضع ممکن در میز مذاکره قرار گیرد.

نشنال اینترست ضمن ابراز ناامیدی از نتیجه بخش بودن استراتژی دولت بایدن برای پیروزی اوکراین افزود: در دراز مدت، وضعیت می تواند تغییر کند. دونالد ترامپ اعلام کرد که قصد دارد به جنگ اوکراین پایان دهد. در نتیجه، با توجه به تلاش قابل توجه روسیه برای به دست آوردن زمین‌های بیشتر در لحظه های آخر می توان انتظار داشت در چند هفته آینده روسیه در موقعیتی قوی با کنترل عملی بر میدان نبرد بر سر میز مذاکره بنشیند.

به گزارش ایرنا، این چند هفته انتقال قدرت، در حالی که ترامپ منتظر کرسی خود در کاخ سفید است، در تعیین خط کشی دقیق مرزهای آینده اوکراین و روسیه و نتیجه نهائی این جنگ بسیار مهم خواهد بود.

 
 


نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم
پاسخ قاطع سفارت ایران به ادعای سفیر آمریکا در کارشکنی در صدور ویزای تیم ملی
آغاز جنگ تعرفه‌ای از سوی ترامپ، پس از شکست حقوقی
ایران خواستار مجازات مهاجمان به تأسیسات صلح‌آمیز شد
عارف: مهاجرت معکوس نخبگان و اساتید را محقق کنیم
سفیر آمریکا: ما در لبنان هرطور بخواهیم تصمیم می‌گیریم
تعیین سهمیه آسیایی در گرو رای کمیته استیناف یا بازی‌های پلی‌آف
آغاز مقتدرانه شاگردان کاوه در مغولستان؛ دشت مدال از قلب اولان‌باتور
اختلافات بر سر 100 میلیارد دلار دارایی مسدود شده، سد راه مذاکرات ایران و آمریکا
وزارت خارجه: آمریکا با نقض مکرر آتش‌بس اراده‌ای برای کاهش تنش ندارد
تاثیر جنگ خاورمیانه بر بازار سهام اروپا و قیمت نفت برنت
هوای مشهد فردا چند درجه می‌شود؟
تقدیر وزیر کشور از حمایت‌های پکن؛ تأکید دو کشور بر اتحاد راهبردی در برابر تجاوزات آمریکا
کاخ ریاست‌جمهوری اسلوونی به رنگ پرچم فلسطین درآمد
مخالفت اکثریت آمریکایی‌ها با جشن پرهزینه تولد ترامپ در کاخ سفید
از توکیو تا مادرید، جهان یک‌صدا علیه نتانیاهو
رشد 176 درصدی واردات کالاهای اساسی در بندر انزلی
انتصاب یک مدیر تحول‌گرا برای کانون تربیت معلم کشور
بیانیه وزارت خارجه کویت در مورد حمله به پایگاه آمریکایی علی السالم
انسداد شبانه تونل نیایش و پل صدر
قیمت‌گذاری بحث‌برانگیز فیلم‌-کنسرت «بازی تاج و تخت»
واکنش حزب‌الله به جنایت رژیم صهیونیستی در لبنان
بحران جدید در استقلال؛ جنپو قراردادش را فسخ کرد
جاده چالوس از امروز یک‌طرفه شد؛ جزئیات محدودیت تردد
جزئیات توسعه نیروگاهی ایران در دوران جنگ و امروز
افتتاحیه جام جهانی زیر سایه اعتراضات خیابانی و تهدید به خشونت
درخواست ویژه عراق از فیفا؛ پیراهن مشکی برای شب عاشورا در جام جهانی
واکنش وزارت خارجه به اظهارات رئیس‌جمهور لبنان
کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است
پایان فعالیت سارقان قلابی در جهانشهر کرج
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 16 خرداد 1405 +جدول
اجرای پروژه ملی انرژی خورشیدی در واحدهای صنفی تهران
کنایه دنیرو به ترامپ در افتتاحیه جشنواره ترایبکا
سفر وزیر کشور پاکستان به تهران با پیام ویژه برای رهبر ایران
نخست وزیر لبنان: مشکلات جنوب، دغدغه تمام کشور است
وقوع چند انفجار در بحرین
میان سند و سایه؛ پرونده‌ای که دوباره زنده شد
مرگ 3 نفر در تصادف شاخ‌به‌شاخ دو پراید
گزارش فائو: ثبات نسبی اما بالا در قیمت جهانی مواد غذایی
احتمال رعد و برق و گرد و خاک در نیمه شمالی تهران
جلسه ویژه مجلس با وزیر نفت درباره ناترازی انرژی
بورس در اولین روز هفته صعودی ماند
انتقاد شدید معاون وزیر خارجه از گزارش جدید آژانس و تحرکات شورای حکام