×
اجتماعی
شناسه خبر : 200009
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 12:43
معلمان مشمول رتبه‌بندی بخوانند/اطلاعیه بارگذاری مدارک

معلمان مشمول رتبه‌بندی بخوانند/اطلاعیه بارگذاری مدارک

میزکار مرکزی رتبه بندی معلمان اعلام کرد: کلیه مشمولان رتبه بندی باید با مراجعه به سایت my.medu.ir در قسمت رتبه‌بندی نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: میزکار مرکزی رتبه بندی معلمان خطاب به مشمولانی که تاکنون نسبت به بارگذاری مدارک اقدام نکرده‌اند ‌یا فرآیند بارگذاری مدارک آنان تکمیل نشده است، اطلاعیه‌هایی صادر کرد.

در اطلاعیه مذکور آمده است: با عنایت به اینکه پس از بارگذاری مدارک ۶ مرحله باید طی شود تا رتبه استحقاقی فرد تعیین شود، خواهشمند است نکاتی را مد نظر داشته باشند:

تمامی مراحل تایید مدیر بلافصل‌، امور اداری، گزینش، حراست، ارزیاب، هیات‌های ممیزه منطقه‌، استان و ستاد به‌صورت کاملا سیستمی و اتوماتیک انجام می‌پذیرد و نیازی به حضور و پیگیری افراد نیست. 

در پنجره MY.MEDU.IR در قسمت نتیجه رتبه‌بندی‌، فرآیند تاییدات گام‌ها و کارنامه نهایی نمایش داده می‌شود. همکاران می‌توانند مراحل تاییدات گام‌های رتبه‌بندی را از این قسمت دنبال کنند. 

ارسال پرونده رتبه به کارتابل ارزیابان به‌ طور رندوم و اتوماتیک انجام می‌پذیرد و با توجه به حجم بالای رتبه‌ها در این بازه زمانی و اینکه هر ارزیاب می‌بایست تمامی مدارک و مستندات بارگذاری شده را به دقت بررسی کنند، این امر زمان‌بر خواهد بود و نیازمند صبوری ذی‌نفعان است. 

با توجه به موارد ذکرشده و اینکه فرآیند تعیین رتبه زمان‌بر است از همکاران تقاضا داریم‌ صبور باشند و از طریق پنجره MY.MEDU.IR مراحل تاییدات را دنبال کنند و از مراجعه به مناطق‌، ادارات کل و حوزه ستاد برای تاییدات گام‌ها خودداری کنند.

زمان شروع بارگذاری مدارک از ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ‌به مدت دو هفته فعال شده است و پس از پایان مدت مذکور سامانه به‌طور اتوماتیک بسته خواهد شد.  

بازه زمانی بارگذاری مدارک برای نیروهایی که ‌بعد از تاریخ اول مهر ۱۴۰۳ استخدام  شده‌اند متعاقباً اعلام می‌شود.

 در اطلاعیه دوم میز کار رتبه‌بندی نیز آمده است در اجرای قانون نظام رتبه‌بندی معلمان‌، مصوبه هیات ممیزه مرکزی رتبه‌بندی و پیرو بخشنامه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ تمامی متعهدین خدمت که در اول مهر ۱۴۰۳ به بعد فارغ‌التحصیل شده‌اند و هم‌اکنون مشغول به‌کار هستند از امروز (۲۸ آبان) می‌توانند نسبت به بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی و تعیین رتبه استحقاقی اقدام کنند. 

کلیه مشمولان باید با مراجعه به سایت my.medu.ir  در قسمت رتبه‌بندی نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند. 

مسئولیت اطلاع‌رسانی به موقع، دقیق و جامع به مشمولان برعهده مدیران کل استان‌ها است، لذا انتظار می‌رود تدابیر و راهکارهای مناسب جهت آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی به همه مشمولان در سطح استان، مناطق و مدارس اتخاذ شود. 

لازم به ذکر است جهت بارگذاری مدارک و مستندات؛ تاریخ صدور مدرک و یا اجرای فعالیت باید منتهی به تاریخ مشمولیت باشد و تاریخ‌های پس از آن مورد پذیرش نمی‌باشد. 

راهنمای بارگذاری مدارک قابل پذیرش و امتیازات مربوط به هر مدرک در سامانه درج شده است‌. با عنایت به اینکه پس از تایید نهایی امکان بارگذاری مجدد هیچ مدرکی وجود ندارد، توصیه می‌شود افراد ضمن مطالعه دقیق راهنمای مورد نظر، شخصاً نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند.

 لازم به ذکر است شرط ورود به سامانه رتبه‌بندی برای این دسته از افراد داشتن ابلاغ موظف و صدور حکم استخدام قطعی بعد از ۱۴۰۳/۰۷/۰۱ است. 

با استناد ماده ۱۱ آئین‌نامه اجرایی قانون نظام رتبه‌بندی معلمان‌، چنانچه در ارائه مدارک و مستندات مورد نیاز برای سنجش شایستگی‌های معلمی و تجربه افراد مشمول قانون‌، محرز شود فردی اطلاعات خلاف واقع در اختیار هیئت‌های ممیزه قرار داده است‌، مراتب جهت رسیدگی به هیات‌های بدوی رسیدگی به تخلفات استان‌ ارجاع داده می‌شود.

تا زمان تعیین تکلیف قطعی موضوع در آن مرجع‌، رسیدگی به پرونده رتبه‌بندی متوقف خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
موج سی و هفتم عملیات وعده صادق4/ حمله به قلب تل آویو با موشک های خرمشهر و خیبر شکن
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید
درخواست آمریکا از اسرائیل: به زیرساخت انرژی ایران حمله نکن
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
مکان دور بعدی مذاکرات اوکراین و روسیه مشخص شد