×
ورزشی
شناسه خبر : 200005
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/28 ساعت 11:48
اعزام دختران مدال‌آور سنگنوردی به مسابقات انتخابی المپیک

اعزام دختران مدال‌آور سنگنوردی به مسابقات انتخابی المپیک

سارینا غفاری و مهدیسا حمیدنژاد که در مسابقات قهرمانی آسیا مدال کسب کردند در رقابت‌های جهانی و انتخابی المپیک جوانان شرکت می‌کنند.

نورنیوز-گروه ورزشی: به گفته رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، سارینا غفاری و مهدیسا حمیدنژاد که در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب مدال شدند در رقابت‌های جهانی و انتخابی المپیک جوانان شرکت می‌کنند.

 کشور هند طی روزهای گذشته در شهر جمشیدپور میزبان مسابقات سنگنوردی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا بود. ایران با ترکیبی متشکل از ۱۰ سنگنورد شامل امین توکلی‌نسب، آرین امیری، یوسف اردمه، محمدرضا طرلانی، امیرعباس ایدلویی، سارا زراعت‌زاده، سارینا غفاری، مهدیسا حمیدنژاد، سارا مقدمی و آیناز محمدی در این رقابت ها شرکت کرد و موفق به کسب ۴ مدال طلا و نقره شد.

هر چهار مدال ایران توسط سارینا غفاری و مهدیسا حمیدنژاد به دست آمد. بدین ترتیب که سارینا غفاری در لید و بولدرینگ صاحب مدال شد و مهدیسا حمیدنژاد هم در همین دو ماده به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

رضا زارعی رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد این رقابت ها و نتایج به دست آمده در آن گفت: سال آینده رقابت های انتخابی المپیک ۲۰۲۶ جوانان به میزبانی کره جنوبی و فنلاند برگزار می شود. از همین روز رقابت های قهرمانی آسیا در سطح بالایی برگزار شد. تیم هایی مانند ژاپن، چین و کره جنوبی با ترکیب کامل آمده بودند و هند هم سرمایه گذاری خوبی روی تیمش داشت.

وی ادامه داد: عملکرد کلی تیم اعزامی به مسابقات بر مبنای انتظار بود. این انتظار را داشتیم که در این سطح از مسابقات بدرخشند اما شاید کمتر به این فکر می کردیم که در دو ماده لید و بولدرینگ قهرمان و نایب قهرمان بخش دختران شویم. از این حیث فراتر از انتظار نتیجه گرفتیم.

رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی با یادآوری اینکه تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا پیش از این در رقابت های قهرمانی جهان به میزبانی چین هم شرکت کرده بود، یادآور شد: این ملی پوشان در کل قبل از مسابقات قهرمانی آسیا چند میدان بین المللی را تجربه کرده بودند. این نکته مهم در رابطه با نتیجه گیری تیم اعزامی است که نشان می دهد فاکتور تجربه تا چه حد در کسب نتیجه تاثیرگذار است.

زارعی افزود: در ترکیب تیم اعزامی نفراتی بودند که در رقابت های کشوری بزرگسالان تا مرحله فینال هم پیش رفتند اما در آسیا نتوانستند مدال بگیرند چون تجربه لازم را نداشتند. شاید اگر این دسته سنگنوردان مان هم تجربه بیشتری داشتند، بیشتر از چهار مدال از این رقابت ها به دست می آوردیم.

وی با یادآوری دوباره این که رقابت های انتخابی برای المپیک جوانان ۲۰۲۶ در کره جنوبی و فنلاند برگزار می شود، گفت: پیش از این قول داده بودیم سنگنوردانی که در آسیا موفق به کسب مدال شوند را به مسابقات جهانی جوانان در فنلاند اعزام کنیم. بنابراین قطعا سارینا غفاری و مهدیسا حمید نژاد را به این مسابقات اعزام می کنیم تا هم به وعده خود عمل کنیم و هم فرصتی مهیا کنیم تا تجربه جدید به دست بیاورند و برای آسیا کسب سهمیه کنند اگرچه سنگنوردان آسیایی در جهان جزو بهترین ها هستند.

به گزارش مهر، رئیس فدراسیون کوهنوردی در پاسخ به این پرسش که «به غیر از این دو سنگنورد، ورزشکاران دیگری هم به این رقابت ها اعزام می شوند؟»، گفت: فعلا اعزام این دو نفر قطعی است. البته مسابقات قهرمانی کشور و جام فجر را هم در پیش داریم. بعد از برگزاری این رقابت ها و بر اساس نتایج به دست آمده، برای اعزام دیگر نفرات تصمیم گیری می شود.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛ نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب
تضعیف سد دفاعی روده با کاهش یک پروتئین
روسیه: نیروهای غربی در صورت ورود به خاک اوکراین اهداف مشروع نظامی محسوب می‌شوند
صندلی داغ؛ قیمت نجومی بلیت فینال جام جهانی
رابط مغز و رایانه یادگیری حرکتی را تقویت می‌کند
نیویورک تایمز: محاصره دریایی دوباره ایران به قیمت نفت آسیب بیشتری وارد می‌کند
چاقی عامل اصلی سندرم قلبی، کلیوی و متابولیک
موافقت آمریکا با فروش 2 میلیارد دلار تسلیحات موشکی به عربستان
پیش‌دیابت؛ زنگ خطر خاموشی که می‌تواند به دیابت نوع 2 ختم شود
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت
چرخش سریع ترامپ درباره تنگه هرمز، سردرگمی واشنگتن را آشکار کرد
عضو مجمع تشخیص: انتقام و مذاکره منافاتی با یکدیگر ندارند
شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در اربیل
قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و برای حفظ امنیت و منافع ملی خود تا پای جان بایستیم
غریب‌آبادی: هر اقدام تجاوزکارانه آمریکا پاسخ قاطع را به دنبال دارد
معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: مجازات متجاوزان ضامن صیانت از امنیت ملی است
شکست ایران مقابل اوکراین در دیداری پراشتباه
احسان حاج‌صفی در سپاهان ماندنی شد
محکومیت اقدام لندن علیه سپاه؛ وزارت خارجه یمن موضع گرفت
تاج: مدیریت رقابت‌های گسترده بر عهده فدراسیون است
تنش سیاسی در آستانه بازی آرژانتین و انگلیس/فالکلند دوباره خبرساز شد
زمان فینال جام جهانی تغییر می کند
سفیر سابق آمریکا: حمله به زیرساخت‌های ایران راه‌حل بحران نیست
حماس نماینده ویژه صلح در غزه را به جانبداری از اسرائیل متهم کرد
سنتکام ادعا کرد: دو کشتی مجبور به تغییر مسیر در تنگه هرمز شد