×
اجتماعی
شناسه خبر : 199922
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 17:58
ثبت‌نام 685 هزار داوطلب در دو آزمون ارشد و دکتری 1404

یک مقام مسئول در سازمان سنجش خبر داد؛

ثبت‌نام 685 هزار داوطلب در دو آزمون ارشد و دکتری 1404

مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: در بازه زمانی اعلام شده برای نام‌نویسی در آزمون‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری نیمه‌متمرکز 1404 بیش از 680 هزار داوطلب ثبت‌نام کردند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: علیرضا کریمیان امروز (یکشنبه ۲۷ آبان) در مورد آمار نام‌نویسی دو آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری نیمه‌متمرکز که آزمون‌های مرحله تحصیلات تکمیلی تلقی می‌شوند، توضیح داد: در مرحله مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ (یعنی از ۲۱ تا ۲۴ آبان) بیش از ۲۵ هزار نفر نام‌نویسی کردند و مجموع داوطلبان این آزمون به ۱۷۳ هزار نفر رسید.

وی در مورد آمار نام‌نویسی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۴ نیز اظهار داشت: در مجموع بیش از ۵۰۲ هزار نفر برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ ثبت نام کردند و با احتساب افرادی که برای رشته‌های شناور هم ثبت نام کرده‌اند، این تعداد به بیش از ۵۲۱ هزار داوطلب رسید.

ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ در تمام دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی همچنین دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا از ۲۹ مهر آغاز شد و مهلت اولیه نام‌نویسی در این آزمون تا ۵ آبان بود. این مهلت تا نهم آبان تمدید شد و طی این مدت بیش از ۱۴۸ هزار نفر در آزمون نام‌نویسی کردند.

اما بر اساس اطلاعات دفترچه راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند؛ یعنی پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ناپیوسته سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده بودند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند.

این موضوع باعث شد شماری از داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ که در این آزمون پذیرفته شده بودند ولی قصد داشتند دوباره در آزمون شرکت کنند، فرصت شرکت در آزمون مجدد را از دست بدهند و نسبت به این موضوع اعتراض کنند.

بنابراین موضوع در جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و بر اساس مصوبه این جلسه منع شرکت در آزمون‌ها برای پذیرفته‌شدگان برطرف شد. این مصوبه به پذیرفته‌شدگان این امکان را می‌دهد که در سال آینده نیز در آزمون کنکور شرکت کنند.

سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور فرصت مجددی را از روز ۲۱ آبان تا ۲۴ آبان در اختیار متقاضیان شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی قرار داد. همچنین مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از۲۰ آبان تا ۲۳ آبان اعلام شد.

آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در صبح و عصر روز پنجشنبه (دوم اسفند ۱۴۰۳) و صبح روز جمعه (سوم اسفند ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد و کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۲۹ بهمن تا روز پنجشنبه دوم اسفند ۱۴۰۳ منتشر می شود.

آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۴ عصر روز پنج‌شنبه (دوم اسفند) برگزار خواهد شد. داوطلبان باید از روز سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰تا روز پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۲ با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه