×
اجتماعی
شناسه خبر : 199922
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 17:58
ثبت‌نام 685 هزار داوطلب در دو آزمون ارشد و دکتری 1404

یک مقام مسئول در سازمان سنجش خبر داد؛

ثبت‌نام 685 هزار داوطلب در دو آزمون ارشد و دکتری 1404

مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: در بازه زمانی اعلام شده برای نام‌نویسی در آزمون‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری نیمه‌متمرکز 1404 بیش از 680 هزار داوطلب ثبت‌نام کردند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: علیرضا کریمیان امروز (یکشنبه ۲۷ آبان) در مورد آمار نام‌نویسی دو آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری نیمه‌متمرکز که آزمون‌های مرحله تحصیلات تکمیلی تلقی می‌شوند، توضیح داد: در مرحله مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ (یعنی از ۲۱ تا ۲۴ آبان) بیش از ۲۵ هزار نفر نام‌نویسی کردند و مجموع داوطلبان این آزمون به ۱۷۳ هزار نفر رسید.

وی در مورد آمار نام‌نویسی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۴ نیز اظهار داشت: در مجموع بیش از ۵۰۲ هزار نفر برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ ثبت نام کردند و با احتساب افرادی که برای رشته‌های شناور هم ثبت نام کرده‌اند، این تعداد به بیش از ۵۲۱ هزار داوطلب رسید.

ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ در تمام دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی همچنین دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا از ۲۹ مهر آغاز شد و مهلت اولیه نام‌نویسی در این آزمون تا ۵ آبان بود. این مهلت تا نهم آبان تمدید شد و طی این مدت بیش از ۱۴۸ هزار نفر در آزمون نام‌نویسی کردند.

اما بر اساس اطلاعات دفترچه راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند؛ یعنی پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ناپیوسته سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده بودند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند.

این موضوع باعث شد شماری از داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ که در این آزمون پذیرفته شده بودند ولی قصد داشتند دوباره در آزمون شرکت کنند، فرصت شرکت در آزمون مجدد را از دست بدهند و نسبت به این موضوع اعتراض کنند.

بنابراین موضوع در جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و بر اساس مصوبه این جلسه منع شرکت در آزمون‌ها برای پذیرفته‌شدگان برطرف شد. این مصوبه به پذیرفته‌شدگان این امکان را می‌دهد که در سال آینده نیز در آزمون کنکور شرکت کنند.

سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور فرصت مجددی را از روز ۲۱ آبان تا ۲۴ آبان در اختیار متقاضیان شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی قرار داد. همچنین مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از۲۰ آبان تا ۲۳ آبان اعلام شد.

آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در صبح و عصر روز پنجشنبه (دوم اسفند ۱۴۰۳) و صبح روز جمعه (سوم اسفند ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد و کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۲۹ بهمن تا روز پنجشنبه دوم اسفند ۱۴۰۳ منتشر می شود.

آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۴ عصر روز پنج‌شنبه (دوم اسفند) برگزار خواهد شد. داوطلبان باید از روز سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰تا روز پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۲ با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
موج 37؛ سنگین‌ترین عملیات وعده صادق 4/ اصابت مکرر موشک های ایران به سرزمین اشغالی
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند
آمریکا و اسرائیل یکی از بانک‌های کشور را هدف قرار دادند/ اقدام متقابل ایران
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
خسارت‌های حمله آمریکا و اسرائیل بر چهره «تالار اشرف» + تصاویر
میوه‌های شب عید از امروز توزیع می‌شود
وضعیت دانشگاه تهران پس از شروع جنگ؛ شهادت تعدادی از دانشجویان
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند