×
بین الملل
شناسه خبر : 199892
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 14:44
ترامپ اوکراین را تسلیم می‌کند؟

فایننشال تایمز؛

ترامپ اوکراین را تسلیم می‌کند؟

روزنامه «فایننشال تایمز» در گزارشی با اشاره به برنامه احتمالی ترامپ برای اوکراین چنین گمانه‌زنی می‌کند: «رئیس‌جمهور آمریکا شاید تصمیم بگیرد اوکراین را رها کند و با اجازه دادن به پیروزی روسیه، به این جنگ خاتمه دهد.»

نورنیوز-گروه بین الملل: رسانه انگلیسی با اشاره به احتمال خاتمه جنگ اوکراین تحت ریاست رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گزارش داد «دونالد ترامپ» در نهایت احتمالا با تسلیم شدن اوکراین و پیروزی روسیه به این جنگ پایان خواهد داد.

 جنگ اوکراین به‌زودی در ماه فوریه ۲۰۲۵ وارد سومین سال خود خواهد شد و هنوز هیچ چشم‌اندازی برای صلح این کشور جنگ‌زده اروپایی وجود ندارد اما با این حال برخی در جهان منتظر راه‌حل «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای خاتمه جنگ اوکراین است چون یکی از وعده‌های انتخاباتی‌ او پایان دادن به این جنگ بود.

روزنامه «فایننشال تایمز» در گزارشی با اشاره به برنامه احتمالی ترامپ برای اوکراین چنین گمانه‌زنی می‌کند: «رئیس‌جمهور آمریکا شاید تصمیم بگیرد اوکراین را رها کند و با اجازه دادن به پیروزی روسیه، به این جنگ خاتمه دهد.»

این رسانه انگلیسی در ادامه می‌افزاید: «مقامات اوکراینی به این دیدگاه معتقدند که ایالات متحده آنها را رها نخواهد کرد زیرا چنین اقدامی ضعف آمریکا را به دیگر نقاط جهان نشان خواهد داد. با این حال، انتصاب‌های افراد در دولت جدید ترامپ حاکی از آن است که او احتمالا قصد ندارد از دستیابی به یک راه‌حل از طریق مذاکره، تحمیل شرایط نامطلوب علیه کی‌یف، عدم حمایت آمریکا و گذاشتن بخش عمده‌ای از تلاش ها بر دوش اروپا منصرف شود.»

اوکراین و اروپا تضعیف می‌شوند

«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه چندی پیش پس از دیدار با «مارک روته» دبیرکل ناتو در پاریس گفت: «هیچ چیز نباید بدون حضور اوکراینی‌ها در اوکراین و بدون حضور اروپایی‌ها در اروپا تصمیم‌گیری شود.»

ترامپ+اوکراین+را+تسلیم+می‌کند؟
«تیموتی گارتون اَش» مورخ و نویسنده بریتانیایی با بیان اینکه وضعیت اروپا در فلاکت به‌سر می‌برد، می‌نویسد: «تنها افرادی که می‌توانند اوکراین را نجات دهند، اروپایی‌ها هستند. تا زمانی که اروپا نتواند به نحوی از پس این چالش برآید، نه تنها اوکراین بلکه کل قاره اروپا تضعیف و چند دسته خواهند شد.»

فایننشال تایمز نیز در رابطه با همکاری بیشتر اروپا با آمریکا و مخارج نظامی می‌نویسد: «اروپایی‌ها باید کمک‌های بیشتر مالی و نظامی را آماده و برنامه‌ای طراحی کنند تا امنیت اوکراین تامین شود.»

«سرگئی رادچنکو» مورخ روسی استدلال می‌کند: «ترامپ با عزم جدی خود برای پایان دادن به جنگ شاید به زودی به این نتیجه برسد که پوتین جدول زمانی و هدف متفاوتی دارد. توافق آتش‌بس فرضی احتمالا شامل بی‌طرفی اوکراین در ازای دریافت تضمین‌های امنیتی، کنترل دوفاکتو قلمروهای اوکراین که به کنترل روسیه درآمده و اعمال محدودیت‌ها بر توانایی‌های نظامی اوکراین خواهد شد.»

به گزارش ایسنا، فایننشال تایمز در پایان پیرامون تضمین‌های امنیتی به اوکراین پس از اتمام جنگ می‌نویسد: «دشوارترین مسئله پس از خاتمه جنگ، تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است. عضویت اوکراین در ناتو آشکارترین و ارزان‌ترین گزینه ممکن است اما این برای پوتین غیر قابل قبول خواهد بود و توافق ترامپ هم با آن چندان محتمل نیست.»


نظرات

آخرین اخبار
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند
خسروپناه: انسجام اجتماعی راه تحقق تمدن نوین اسلامی است
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 9 شهریور؛ صعود ادامه‌دار یا توقف؟
7 شایعه که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
مخالفت بغداد با تمدید ماموریت نیروهای ائتلاف آمریکایی
تشکیل مجمع نمایندگان ملت مبعوث در مجلس
ایران دوباره قهرمان بدمینتون آسیای میانه شد
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای دوشنبه 9 شهریور؛ سکون یا آغاز موج تازه؟
آمریکا در G20 با چالش چین و تعرفه‌ها روبه‌رو شد