×
بین الملل
شناسه خبر : 199887
تاریخ انتشار :

عماد خشمان*

استیصال مقامات رژیم اسرائیل از ناتوانی در نابودی حماس و حزب‌الله

مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ دچار سرخوردگی و استیصال شده‌اند. آنها نه حماس را نابود کرده و نه نیروهای مقاومت را از بین برده و نه توانسته‌اند اسیران را آزاد و نه امنیت برای شهرک نشینان اطراف غزه فراهم کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تحلیلگر امور سیاسی لبنان از اوضاع نابسامان ارتش رژیم صهیونیستی در جبهه جنوب لبنان و غزه و ضربات دردناک مقاومت سخن گفت و افزود: طی روزهای آتی، شاهد ورود موشک های جدید، ویرانگر و با برد بالای حزب الله به عرصه نبرد خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «عماد خشمان» گفت: دشمن صهیونیستی و آمریکا درباره عملیات زمینی در نوار غزه و جنوب لبنان سرخورده هستند و از شکستی به شکست دیگر می‌رسند و به سبب سلحشوری رزمندگان مقاومت در صحنه جنگ، شمار زیادی از نظامیان و افسران ارتش اشغالگر به هلاکت رسیده یا زخمی شده اند.

وی افزود: مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به سبب شکست در تحقق اهداف جنگ دچار سرخوردگی و استیصال شده‌اند. آنها نه حماس را نابود کرده و نه نیروهای مقاومت را از بین برده و نه توانسته‌اند اسیران را آزاد و نه امنیت برای شهرک نشینان اطراف غزه فراهم کنند.

تحلیلگر امور سیاسی لبنانی تصریح کرد: در جنوب لبنان دشمن کاری از پیش نبرده و این با وجود به کارگرفتن همه توان و لشکرکشی رژیم صهیونیستی علیه حزب الله است.

خشمان ادامه داد: با وجود به کار گیری نیروهای زیاد و حمایت هوایی گسترده و حملات ویرانگر اما حزب الله ضربات دردناکی به نظامیان اشغالگر وارد کرده و روزانه شاهد هستیم که صهیونیستها از حادثه سخت در شمال و حتی در جنوب حرف می‌زنند که بیانگر کشته و زخمی شدگان ارتش دشمن است.

وی تاکید کرد: دشمن شکست سختی در تحقق اهداف خود در عملیات جنوب لبنان متحمل شده و نتوانسته تهدید موجود در این جبهه از سوی حزب الله را از بین ببرد و امنیت شهرک نشینان در منطقه الجلیل در شمال سرزمین های اشغالی را فراهم کند.

این تحلیلگر لبنانی اضافه کرد: حزب الله با قدرت و در مدت زمان کوتاهی توان خود را بازیافته و کنترل امور را به دست گرفته است.

رزمندگان مقاومت به ضربات مهلک خود علیه دشمن صهیونیستی ادامه می دهند

خشمان گفت: علت تحرکات دیپلماتیک آمریکا برای آتش بس به ویژه در جبهه شمال کاهش فشار و فرسایشی است که رژیم صهیونیستی متحمل می شود و طبق معمول هم واشنگتن منافع اسرائیل را مدنظر قرار می دهد. طرح های مطرح شده و شروط و بندهای آن به گونه ای است که مقاومت فلسطین و لبنان نمی‌توانند با آن موافقت کنند و این را آمریکا هم می داند. بنیامین نتانیاهو هم آماده دادن امتیاز به دولت کنونی آمریکا نیست و منتظر ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید و دادن این توافق به آن به عنوان هدیه است.

وی اعلام کرد: روزها و هفته های آتی شاهد تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و کشتارهای آن علیه مردم بی دفاع خواهیم بود، تا فلسطینیان و لبنانی ها به شروط مورد نظرش تن دهند. آنچه از طرح های آمریکایی و اسرائیلی درباره لبنان می شنویم، جدا از آنچه میان آمریکا و اسرائیل می گذرد، نیست.

این تحلیلگر مسائل سیاسی به تداوم نبرد در غزه و لبنان و حمایت جبهه های پشتیبان از یمن و عراق تا سوریه اشاره و اضافه کرد: طی روزهای آتی شاهد پایداری مبارزان و جنگ حماسی آنها خواهیم بود و آنها کلید میدان را در دست و در غزه و جنوب لبنان اوضاع را تحت کنترل دارند و به ضربات دردناک خود به دشمن و هلاکت و زخمی کردن نظامیان صهیونیست ادامه می‌دهند. شاهد ورود موشک های جدید از سوی حزب الله به عرصه میدانی از حیث برد و توان ویرانگری آن هستیم که پایگاههای نظامی و امنیتی و مراکز مهم دشمن را هدف قرار می دهند که آخرین مورد آن، حمله به مقر وزارت جنگ در تل آویو بود. همچنین رزمندگان حزب الله به حملات دشمن صهیونیست در روستاهای مرزی جنوبی لبنان و انهدام تجهیزات جنگی اشغالگران ادامه می دهند.

افزایش مهاجرت معکوس صهیونیست ها

خشمان افزود: مقاومت منطقه الجلیل را به منطقه ای ناامن تبدیل کرده است. شاهد افزایش مهاجرت معکوس صهیونیستها از سرزمین های اشغالی به کشورهایی که از آن آمده اند، هستیم و این فراتر از پیش بینی ها بوده است. شمار بیشتری از شهرک نشینان در شمال فلسطین اشغالی از این منطقه رفته اند و رژیم صهیونیستی متحمل خسارات سنگین اقتصادی شده است.جدای از آن، بحث کمبود نیرو در ارتش رژیم صهیونیستی و سر باز زدن از خدمت نظامی نیز وجود دارد.

به گزارش ایرنا، وی در پایان گفت: با توجه به این اوضاع، دشمن کودن و احمق و سران سیاسی و نظامی آن مجبور به تن دادن به اراده مبارزان خواهند شد و با پایان جنگ طبق شروط مقاومت تن خواهند داد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی