×
اقتصادی
شناسه خبر : 199877
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 13:05
تکذیب هک بانک ملت

تکذیب هک بانک ملت

معاون فناوری الکترونیک بانک مرکزی با بیان اینکه هک بانکی در دو ماه گذشته نداشتیم، گفت: مورداخیر بانک ملت اختلال سیستم‌بوده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون فناوری الکترونیک بانک مرکزی اختلال هفته گذشته بانک ملت را هک ندانست و گفت: در یکی دوماه گذشته هیچ هکی در سامانه‌های بانکی‌نداشتیم.

 واقفی معاون فناوری الکترونیک بانک مرکزی در نشست خبری یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و‌نظام‌های پرداخت اظهارداشت: تفاوت اصلی این دوره با سال قبل این است که علاوه بر رویکرد به آینده سعی شده دغدغه‌های روز هم لحاظ شود.

او افزود: یکی از موضوعات اصلی بحث این است که در چند سال اخیر در زیست بومی مالی کشور ذی‌نفعان جدید آمده اما نگاه‌ها متمایز است لزوم در بازنگری نگرش از سیستمی به اکوسیستمی را در این همایش در نظر گرفته‌ایم امسال با توجه به قانون جدید بانک مرکزی بحث‌های نظارت هوشمندی جدی‌تر شده بر این اساس در این همایش بر استفاده از فناوری برای بحث نظارت تاکید می‌شود. بانک مرکزی همایش را یک فرصت مناسب می‌داند و امسال هم استقبال می‌کنیم.

به گفته این مقام مسوول در بانک‌مرکزی، در بحث رمز پول و ریال دیجیتال باتوجه به این که دوره آزمایشی ریال دیجیتال تمام شده برنامه اصلی این است که بر توسعه پذیری ریال دیجیتال تمرکز کنیم و در این همایش به این موارد خواهیم پرداخت.

وی با بیان‌اینکه حدود یک ماه پیش الگوریتم‌های جدید اعتبارسنجی جایگذاری شده است و اکنون جدل جدید اعتبارسنجی با الگوریتم جدید در حال اجرا است، تصریح کرد: جمع تراکنش افراد جدا از سوابق چک‌های برگشتی به این بحث رسیده بحثی که دنبال آن هستیم بهینه سازی الگوریتم است احتمالا بحث مالیاتی هم به این الگوریتم اضافه خواهد شد.

وی اختلال هفته گذشته بانک ملت را هک ندانست و گفت: در یکی دوماه گذشته هیچ هکی در سامانه‌های بانکی‌نداشتیم. در تمام دنیا مواردی از نشر دیتا اتفاق می افتد و در کشور ماهم این موضوع بعضا اتفاق می‌افتد. مورداخیر بانک ملت اختلال سیستم‌بوده و‌هکی در کار نیست.

ماهیار مدیرعامل شرکت ملی خدمات انفورماتیک نیز در ادامه این نشست به خبرنگاران گفت: تحول دیجیتال و استفاده از فناوری های نوین می‌تواند زمینه تغییرات گسترده ای در ارائه خدمات بانکی شود.

وی افزود: امروزه در هر زمان و‌ مکانی می توان خدمات بانکی را دریافت کرد؛ اینها با تحولات جدید و‌ تغییرات زیست بوم‌بانکداری سرعت می گیرد .

او گفت: در این همایش باتوجه به تحولات هوش مصنوعی و ... شاهد محصولات جدید بانکداری خواهیم‌ بود. خیلی از موضوعات منوط به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی شده است.

ماهیار همچنین به نظارت فناورانه‌ و‌ هوشمند بر بانکداری هوشمند ‌تاکید کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر خارجه مصر در دیدار با گوترش: جنگ در غزه باید فورا پایان یابد
مکان بازی استقلال و چادرملو مشخص شد
سرقت از سالمندان در پوشش پرستار خانم
کرملین: پوتین برای دیدار با ترامپ در مسکو آماده است
لندن: به پیگیری مسیرهای دیپلماتیک با ایران ادامه می‌دهیم
واکنش تل‌آویو به بازگشت تحریم‌های ایران
هوای تهران از چهارشنبه خنک می شود
قتل عام خانواده عمو بر سر ارثیه
بهبود جایگاه ایران در تعاملات ریلی با کشورهای CIS
زلزله ترکیه را تکان داد
تیک آبی، رنگ سیاست گرفت
جزئیات طرح اصلاح‌شده آتش‌بس در غزه توسط کشورهای عربی
پاداش قهرمانان کشتی فردا پرداخت می‌شود
آغاز پیش‌فروش سکه در هفته آینده
واکنش کره جنوبی به بازگشت تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 6 مهر 1404
مقاومت بدون مرز؛ یک سال پس از شهادت سید حسن نصرالله
لیست رژیم صهیونیستی از 77 کشوری که سخنرانی نتانیاهو را ترحیم کردند
سهمیه حج عمرهٔ دانشجویی 2 برابر شد +زمان ثبت نام
مکانیسم ماشه جدی است، اما بخش خصوصی توان مقابله دارد
ایران آماده حمایت از لبنان و مقاومت آن در تمام سطوح است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 6 مهر + جدول
موزه ملی فردا باز می‌شود
نوراینفو| هشت نکته مهم درباره هاری !
اقدام مشترک 34 کشور برای توقف نسل‌کشی در غزه
تکذیب ورود گوشت آلوده از مغولستان به ایران
امروز بهترین وضعیت بازار سهام پس از جنگ ثبت شد
تغییری در وضعیت ریاست دانشگاه آزاد اتفاق نیفتاده است
شرط معافیت مالیاتی در قرارداد‌های اجاره خانه اعلام شد
سوءاستفاده اروپا از یک قطعنامه تاریخ مصرف گذشته
اعلام نتایج پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان
تیراندازی مرگبار در کارولینای شمالی؛ 3 کشته و 8 زخمی
اجرای اسنپ بک به معنای خاتمه توافقات ایران و آژانس است
تراکتور- الوحده | تراکتوری ها به دنبال نخستین پیروزی در لیگ نخبگان
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(89) « جزیره بوموسی»
رویکرد اصلی، واگذاری امور به بخش خصوصی و کاهش بروکراسی است
درخواست عمان از سازمان ملل برای تحریم‌ رژیم صهیونیستی
وام بانک گردشگری به چه کسانی تعلق می گیرد؟+جزییات وتلفن تماس
بازداشت 270 سارق و مالخر در عملیات ضربتی پلیس پایتخت
اصلاح مصوبه تشدید مجازات جاسوسی و همکاری کنندگان با دولت خارجی متخاصم
بخشی از یک پازل بزرگ!
قاتل زن و کودک 5 ساله خزر شهری قصاص شد
قالیباف: 3 کشور اروپایی واکنش ما را خواهند دید
سود سهام عدالت به چه کسانی واریز نمی شود؟
سرلشگر حاتمی: با هر اشتباه دشمن به شدت برخورد می‌کنیم
احتمال مسدود شدن دارایی کاربران ایرانی در تتر
قاتل سابقه‌دار در تهران به دست مجرم فراری کشته شد
گام پس از ماشه چیست؟
دعوا‌های بیشرمانه برجامی
طرح گذار در نوار غزه
X
آگهی تبلیغاتی