×
بین الملل
شناسه خبر : 199840
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 10:24
نتانیاهو به دنبال جنگ تمام عیار و گسترش جنگ به سوریه

رای‌الیوم بررسی کرد؛

نتانیاهو به دنبال جنگ تمام عیار و گسترش جنگ به سوریه

با وجود بحث آتش بس، رژیم صهیونیستی آماده حملات زمینی و ماجراجویی در عمق لبنان و آمادگی برای واردن کردن سوریه به بطن جنگ و توسعه دامنه اهداف در داخل این کشور است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه رای الیوم نوشت: تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان و سوریه گواه نیات شومی است که نتانیاهو برای گسترش دامنه جنگ در منطقه دارد و در مقابل محور مقاومت نیز خود را آماده تغییر معادله می‌کند.

به گزارش رای الیوم، با توجه به ماموریت «عاموس هوکشتاین» فرستاده ویژه آمریکا در بیروت و تل آویو، منطقه در برهه حساسی قرار گرفته است. رژیم اسرائیل آماده گسترش جنگ است تا سوریه را هم درگیر کند.

این رسانه نوشت: قرار است روز دوشنبه حزب الله پاسخ خود را به پیش نویس توافق آتش بس بدهد و به احتمال زیاد، حزب الله ملاحظات و اصلاحاتی دارد و توضیحاتی درباره این پیش نویس طلب می‌کند.

به گزارش رای الیوم، محافل لبنانی بر این باورند که حزب الله پاسخ رد نخواهد داد. به طور کلی در بیروت به پیش نویس نگاه منفی وجود ندارد و آن را بستر خوبی برای توقف جنگ می دانند و این نشانه های مثبتی است که امکان توافق را میسر می سازد، اما به هر حال حرف نهایی را مقاومت خواهد زد، به ویژه که توان خود را بازیافته و در وضع بهتری است و تداوم جنگ می تواند فرصتی برای دگرگونی معادله و مجبور کردن اسرائیل برای توقف جنگ طبق خواسته های مقاومت باشد.

این منبع خبری ادامه داد: محافل اسرائیلی از قریب الوقوع بودن آتش بس در لبنان قبل از رسیدن هوکشتاین در روز سه شنبه و قبل از اطلاع از پاسخ مقاومت به پیش نویس خبر می‌دهند و این در حالی است که بر دامنه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، بیروت و بقاع در شرق لبنان افزوده شده و ارتش این رژیم هر دو ساعت یک حمله می‌کند و حزب الله نیز حملات موشکی به سمت شهرها و شهرک های صهیونیستی را افزایش داده است.

رای الیوم اضافه کرد: انتظار می‌رود که همزمان با مذاکرات، بر دامنه جنگ افزوده شود، زیرا اسرائیل به دنبال فشار بر طرف لبنانی از طریق افزایش ویرانی ساختمان های مسکونی به ویژه در صور و نبطیه و ضاحیه و گسترش بمباران ها به سمت منطقه «الشیاح» بیروت و دیگر مناطق پایتخت لبنان به منظور آواره کردن افراد بیشتری است. اسرائیل گمان می‌کند که با افزایش فشار نظامی می‌تواند حزب الله و لبنان را به سمت امضای پیش نویس آتش بس سوق دهد، از این رو انتظار می رود که طی روزهای آتی شاهد بالاترین سطح از درگیری و حملات از زمان شروع جنگ باشیم.

این رسانه نوشت: با وجود بحث آتش بس، رژیم صهیونیستی آماده حملات زمینی و ماجراجویی در عمق لبنان و آمادگی برای واردن کردن سوریه به بطن جنگ و توسعه دامنه اهداف در داخل این کشور است، به عبارت دیگر، اسرائیل آماده وارد شدن به جنگ گسترده تر از حیث استراتژیک است. در مقابل، طرفهای محور مقاومت آماده این مرحله جدید و خطرناک می‌شوند و احتمالا سفر اخیر مقامات ایرانی به سوریه و لبنان حامل پیام مهمی برای دو کشور است.

رای الیوم افزود: ایران و متحدانش هماهنگی برای مرحله جدیدی از رویارویی را شروع کرده اند که قواعد درگیری و معادله جنگ در آن متفاوت است تا در صورت موفق نبودن دسترسی به آتش بس لبنان و تصمیم نتانیاهو برای فرار مجدد رو به جلو به سمت جنگ با گستره جغرافیایی و اهداف بیشتر به آن روی آورند. تغییر معادله هدف طرف های محور مقاومت است و از این رو این روزها منطقه در مسیر جنگ گسترده و از بین رفتن توازن یا آتش بس در لبنان و پس از آن در غزه و بازگشت به قواعد بازی حرکت می کند.


نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 24 خرداد 1405 + وضعیت استانها
بهترین راه برای نجات زمین؛ جلوگیری از هدررفت 30 درصد غذای تولیدی جهان
اندازه‌گیری فشار خون تنها با یک ساعت هوشمند
چرا برخی مردان نابارور می‌شوند؟ دانشمندان به سرنخ تازه‌ای رسیدند
باند پزشکی هوشمندی که در حضور باکتری ها آنتی بیوتیک آزاد می کند
ربات‌های باهوش در برابر احساسات انسان کم آوردند
کشف عجیب تاریخی؛ باستان‌شناسان به ردپای یک جامعه مادرتبار رسیدند
دانشمندان هندی پلاستیک را به گرافن ارزشمند تبدیل کردند
وزیرخارجه لبنان: ما نمی پذیریم ایران به جای ما مذاکره کند!
تیراندازی در کارولینای جنوبی / زخمی شدن چندین نفر در مرکز خرید هیوود
انتقاد وزیر ارشاد از مواضع تفرقه‌افکنانه
ارتش اسرائیلی آماده توقف تجاوزات زمینی در لبنان شد
تحرکات تازه واشنگتن در یمن؛ نیروهای آمریکایی وارد حضرموت شدند
نیروگاه برق دیمونا در فلسطین اشغالی طعمه حریق شد
حمله سایبری محدود به چهار بانک؛ عدم افشای اطلاعات مشتریان+بیانیه
بقایی: دشمن با حمله به ایران سرافکنده شد
نخست‌وزیر بریتانیا از توافق احتمالی ایران و آمریکا استقبال کرد
کانادا و ایرلند: آتش‌بس لبنان باید بخشی از توافق احتمالی ایران و آمریکا باشد
پایان محاصره دریایی ایران با بازگشایی تنگه هرمز
غریب‌آبادی: ایران پیروز نبرد یک‌ساله با متجاوزان است
حمله پهپادی حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل
تاریخ‌سازی یوکی ایشیکاوا / سامورایی‌ها در صدر امتیازآوران جهان
گام جدید در شفافیت اقتصادی؛ سامانه «صورا» آغاز به کار کرد
معادل جدید کلمه «هدفون» تصویب شد
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود