×
بین الملل
شناسه خبر : 199840
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/08/27 ساعت 10:24
نتانیاهو به دنبال جنگ تمام عیار و گسترش جنگ به سوریه

رای‌الیوم بررسی کرد؛

نتانیاهو به دنبال جنگ تمام عیار و گسترش جنگ به سوریه

با وجود بحث آتش بس، رژیم صهیونیستی آماده حملات زمینی و ماجراجویی در عمق لبنان و آمادگی برای واردن کردن سوریه به بطن جنگ و توسعه دامنه اهداف در داخل این کشور است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه رای الیوم نوشت: تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان و سوریه گواه نیات شومی است که نتانیاهو برای گسترش دامنه جنگ در منطقه دارد و در مقابل محور مقاومت نیز خود را آماده تغییر معادله می‌کند.

به گزارش رای الیوم، با توجه به ماموریت «عاموس هوکشتاین» فرستاده ویژه آمریکا در بیروت و تل آویو، منطقه در برهه حساسی قرار گرفته است. رژیم اسرائیل آماده گسترش جنگ است تا سوریه را هم درگیر کند.

این رسانه نوشت: قرار است روز دوشنبه حزب الله پاسخ خود را به پیش نویس توافق آتش بس بدهد و به احتمال زیاد، حزب الله ملاحظات و اصلاحاتی دارد و توضیحاتی درباره این پیش نویس طلب می‌کند.

به گزارش رای الیوم، محافل لبنانی بر این باورند که حزب الله پاسخ رد نخواهد داد. به طور کلی در بیروت به پیش نویس نگاه منفی وجود ندارد و آن را بستر خوبی برای توقف جنگ می دانند و این نشانه های مثبتی است که امکان توافق را میسر می سازد، اما به هر حال حرف نهایی را مقاومت خواهد زد، به ویژه که توان خود را بازیافته و در وضع بهتری است و تداوم جنگ می تواند فرصتی برای دگرگونی معادله و مجبور کردن اسرائیل برای توقف جنگ طبق خواسته های مقاومت باشد.

این منبع خبری ادامه داد: محافل اسرائیلی از قریب الوقوع بودن آتش بس در لبنان قبل از رسیدن هوکشتاین در روز سه شنبه و قبل از اطلاع از پاسخ مقاومت به پیش نویس خبر می‌دهند و این در حالی است که بر دامنه حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، بیروت و بقاع در شرق لبنان افزوده شده و ارتش این رژیم هر دو ساعت یک حمله می‌کند و حزب الله نیز حملات موشکی به سمت شهرها و شهرک های صهیونیستی را افزایش داده است.

رای الیوم اضافه کرد: انتظار می‌رود که همزمان با مذاکرات، بر دامنه جنگ افزوده شود، زیرا اسرائیل به دنبال فشار بر طرف لبنانی از طریق افزایش ویرانی ساختمان های مسکونی به ویژه در صور و نبطیه و ضاحیه و گسترش بمباران ها به سمت منطقه «الشیاح» بیروت و دیگر مناطق پایتخت لبنان به منظور آواره کردن افراد بیشتری است. اسرائیل گمان می‌کند که با افزایش فشار نظامی می‌تواند حزب الله و لبنان را به سمت امضای پیش نویس آتش بس سوق دهد، از این رو انتظار می رود که طی روزهای آتی شاهد بالاترین سطح از درگیری و حملات از زمان شروع جنگ باشیم.

این رسانه نوشت: با وجود بحث آتش بس، رژیم صهیونیستی آماده حملات زمینی و ماجراجویی در عمق لبنان و آمادگی برای واردن کردن سوریه به بطن جنگ و توسعه دامنه اهداف در داخل این کشور است، به عبارت دیگر، اسرائیل آماده وارد شدن به جنگ گسترده تر از حیث استراتژیک است. در مقابل، طرفهای محور مقاومت آماده این مرحله جدید و خطرناک می‌شوند و احتمالا سفر اخیر مقامات ایرانی به سوریه و لبنان حامل پیام مهمی برای دو کشور است.

رای الیوم افزود: ایران و متحدانش هماهنگی برای مرحله جدیدی از رویارویی را شروع کرده اند که قواعد درگیری و معادله جنگ در آن متفاوت است تا در صورت موفق نبودن دسترسی به آتش بس لبنان و تصمیم نتانیاهو برای فرار مجدد رو به جلو به سمت جنگ با گستره جغرافیایی و اهداف بیشتر به آن روی آورند. تغییر معادله هدف طرف های محور مقاومت است و از این رو این روزها منطقه در مسیر جنگ گسترده و از بین رفتن توازن یا آتش بس در لبنان و پس از آن در غزه و بازگشت به قواعد بازی حرکت می کند.


نظرات

آخرین اخبار
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است