×
سیاسی
شناسه خبر : 199775
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 18:35
شبکه توزیع انرژی متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست/ چاره‌ای جز صرفه‌جویی نداریم

پزشکیان:

شبکه توزیع انرژی متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست/ چاره‌ای جز صرفه‌جویی نداریم

رئیس‌جمهور گفت: توسعه شبکه‌های توزیع انرژی اعم از برق و گاز در کشور متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست و چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی به خصوص گاز در شرایط فعلی و سرمای هوا نداریم.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان،  امروز شنبه در نشستی با مدیران وزارت نیرو و نفت ضمن استماع گزارش سوخت نیروگاه‌های حرارتی کشور گفت: شرایط ناترازی انرژی کشور را صادقانه با مردم مطرح کنیم و از آنها بخواهیم که برای عبور از شرایط بحرانی فعلی قدم اول صرفه‌جویی است و برای هر پروژه‌ای که برای کاهش مصرف طراحی می‌کنید، پیوست رسانه‌ای لازم را در نظر بگیرید.

مصرف انرژی بیشتر از سه‌برابر کشورهای اروپایی در ایران منطقی نیست

رئیس جمهور ضمن اشاره به مصرف بالای انرژی در کشور افزود: این منطقی نیست که حدود سه برابر کشورهای اروپایی در کشور ما برق مصرف می‌شود. باید از تمام مسیرهایی که می‌توان مصرف را کاهش داد، بررسی و کم هزینه ترین‌ها را اجرا کنیم. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی به صرفه‌جویی انرژی در کشور کمک کرد.

رئیس جمهور ضمن تأکید بر لزوم آغاز نهضت صرفه‌جویی در کشور گفت: خود من در خانه از لباس گرم استفاده می‌کنم. دیگران هم می‌توانند این کار را انجام دهند. می‌توان با کاهش دمای هوای ادارات دولتی از طریق کاهش فعالیت سیستم‌های گرمایشی در انرژی صرفه‌جویی کرد تا بتوانیم برق و گاز بیشتری به خانه‌های مردم برسانیم و خاموشی‌ها هم کمتر شود.

پزشکیان اظهار داشت: ضمن این که تأکید دارم شرایط فعلی و ناترازی در حوزه انرژی را به مردم صادقانه بگوییم، معتقدم از تمام رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی و نیز از ظرفیت روحانیت و امامان جمعه برای توجیه مردم و کاهش مصرف انرژی در کشور باید بهره بگیریم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: توسعه شبکه‌های توزیع انرژی اعم از برق و گاز در کشور متناسب با زیرساخت‌های موجود نیست و چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی به خصوص گاز در شرایط فعلی و سرمای هوا نداریم.

تا حد ممکن از قطع برق و گاز بپرهیزید

پزشکیان همچنین با اشاره به اهمیت حفظ برق و گاز صنایع تولیدی گفت: تا حد ممکن برق و گاز صنایع تولیدی را قطع نکنید چون فعالیت آنها منجر به تولید بیشتر و بیکاری کمتر خواهد شد.

در این جلسه وزیر نیرو با توصیفی از شرایط حاد تأمین انرژی در کشور گفت: امسال بر خلاف سال قبل سرما یک ماه زودتر آغاز شده است و در صورتی که شاهد صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز نباشیم، ممکن است فعالیت برخی نیروگاه‌های برق ما که از سوخت فسیلی استفاده می‌کنند، به دلیل عدم تأمین سوخت مورد نیاز از مدار خارج شوند.

وزیر نفت در این جلسه از افزایش تولید نفت خام در طی ۳ ماه گذشته خبر داد و گفت: گاز تحویلی به شبکه نیز در این مدت افزایش داشته است اما امسال سرما زودتر آغاز شده و شاهد افزایش مصرف هستیم.

وزیر نفت یکی از مشکلات کشور را ظرفیت پایین انتقال سوخت به مناطق سردسیر کشور عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به محدودیت شبکه‌های انتقال اعم از خط لوله، ناوگان ریلی و حمل و نقل جاده‌ای برای رساندن سوخت لازم به نیروگاه‌های شمال کشور که مناطق سردسیر هستند، در تنگنا هستیم و جلسات متعددی برای حل این مشکل برگزار کرده‌ایم.

در پایان جلسه مقرر شد که وزارت نیرو گزارش جامع و دقیقی از بحران انرژی و تنگناهای وزارت نیرو در تأمین سوخت نیروگاه‌ها به رئیس جمهور ارائه دهند و ضمن ارائه پیشنهاداتی به جلسه سران قوا تصمیمات لازم در سطح کلان اتخاذ شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان