×
بین الملل
شناسه خبر : 199745
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 15:28
گزینه افراط‌گرای ترامپ؛ تهدید داخلی برای ریاست پنتاگون

آسوشیتدپرس؛

گزینه افراط‌گرای ترامپ؛ تهدید داخلی برای ریاست پنتاگون

اگر هگزت به ریاست پنتاگون برسد، یعنی کسی که منتقد حضور نیروهای ارتش برای مقابله با شورش 6 ژانویه و اساسا افراط گرایی است به عنوان وزیر دفاع انتخاب می شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: چند روز پس از معرفی نامزد پست وزارت دفاع از سوی «دونالد ترامپ»، گزارش‌ها حاکی است که این چهره تلویزیونی به گروه راست افراطی «برتری طلبان سفیدپوست» مرتبط است و تهدیدی داخلی نامیده شد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، پیت هگزت کهنه سرباز گارد ملی ارتش آمریکا و مجری شبکه خبری «فاکس» که از سوی ترامپ برای پست وزارت دفاع نامزد شده، به دلیل خالکوبی روی بازوی خود که مرتبط با گروه های برتری طلب سفیدپوست است، به عنوان یک «تهدید داخلی» معرفی شد.

هگزت که بارها در اظهارنظرهایش، حضور برخی اعضای نظامی و کهنه سربازان را در شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ کم اهمیت جلوه داد و از تلاش‌های بعدی پنتاگون برای مقابله با افراط گرایی انتقاد کرده، گفته است که پس از این ماجرا، از عضویت در گارد مراسم تحلیف جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱ کنار گذاشته شده است.

اما حالا و در پی انتخاب این چهره تلویزیونی به سمت ریاست پنتاگون، یکی از اعضای گارد ملی آمریکا که در زمان کنار گذاشتن وی، مدیر امنیتی یک تیم ضد تروریسم بود، در ایمیلی برای ریاست جدید این واحد، شعار خالکوبی شده با عنوان «دئوس ولت» (شعاری که در زمان جنگ های صلیبی سر داده می‌شد) بر روی بازوی هگزت را مرتبط با گروه بنیادگرای برتری گرایان سفیدپوست دانست و تاکید کرد که وی یک تهدید داخلی و خودی است.

گزینه+افراط‌گرای+ترامپ؛+تهدید+داخلی+برای+ریاست+پنتاگون
 

این شخص که خواست نامش فاش نشود، در این ایمیل خاطرنشان کرده است: اگر هگزت به ریاست پنتاگون برسد، یعنی کسی که منتقد حضور نیروهای ارتش برای مقابله با شورش ۶ ژانویه و اساسا افراط گرایی است به عنوان وزیر دفاع انتخاب می شود. هگزت از اعضای ارتش که متهم به جنایات جنگی هستند حمایت کرده و از سیستم قضایی ارتش نیز انتقاد دارد.

براساس تحقیقات آسوشیتدپرس که ماه گذشته منتشر شد، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ بیش از ۴۸۰ نفر با پیشینه نظامی به جنایات افراط‌گرایانه متهم شده‌اند، از جمله بیش از ۲۳۰ نفر که در ارتباط با شورش ۶ ژانویه دستگیر شده‌اند.

به نوشته این خبرگزاری آمریکایی، هگزت همچنین از جمله کسانی است که شورش ۶ ژانویه را مانند بسیاری از حامیان ترامپ، کم اهمیت جلوه داد. وی حتی در برنامه ای در شبکه خبری فاکس جمعیت حمله‌ور به ساختمان کنگره را «میهن پرست» خواند و گفت که آنها «آزادی را دوست دارند. آنها افرادی هستند که کشور ما را دوست دارند و بار دیگر با واقعیت اقداماتی که حزب چپ با کشورشان انجام داده، بیدار شده اند».

این نامزد پست وزارت دفاع همچنین در کتابی با عنوان «جنگ علیه جنگجویان» که در سال‌جاری میلادی منتشر شد، استدلال کرده است که پنتاگون با برداشتن گام‌هایی برای مقابله با افراط‌گرایی بیش از حد واکنش نشان داده و این وزارتخانه را به دلیل حذف افراد محکوم به گروه برتری‌طلبان سفیدپوست و افراط‌گرایان، خشن توصیف کرده است. وی در کتاب خود خاطرنشان کرده است که تلاش‌ها برای ریشه‌کن کردن افراط‌گرایی «وطن پرستان درجه یک را از تشکیلات خود بیرون رانده است».

پیت هگزت که گفته می‌شود یک کهنه سرباز آمریکایی است و در عراق، افغانستان و خلیج گوانتانامو نیز حضور داشته، هفته گذشته از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا به عنوان نامزد پست وزارت دفاع معرفی شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاهش 85 میلی‌متی بارش در کشور
سرلشکر حاتمی: جنگ 12 روزه به اندازه 12 سال برای ما درس آموخته داشت
معرفی سه بانک متخلف در پرداخت «وام ازدواج» به سازمان بازرسی
اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه/ اسرا آزاد شدند
پرواز همدان - تهران پس از 6 سال دوباره فعال شد
هشدار مدودف نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
ترامپ به دامادش در مورد ایران مأموریت داد
هشدار ورود سرمای شدید به 7 استان
دستگیری 181 مالخر در عملیات پلیس فراجا
الشرع: اسرائیل از خاک سوریه عقب‌نشینی کند
نتانیاهو به شرم الشیخ نخواهد رفت
تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت محمود روحانی
قطع سخنان ترامپ در کنست اسرائیل
تشکر نتانیاهو از ترامپ برای کمک‌های در جنگ 12 روزه علیه ایران
اظهارات ضد ایرانی رئیس کنست در حضور ترامپ
پزشکیان: مردم را به خودی و غیرخودی تقسیم نکنیم
پیروزی طلایی فرجی مقابل قهرمان چین
گوترش احترام به آتش‌بس و پایان کابوس غزه را خواستار شد
استقبال حماس از اظهارات ترامپ درباره غزه
پیام عراقچی در پی انتخاب دیپلمات ایرانی در شورای حقوق بشر
تلویزیون در ایران؛ مخاطب زیاد یا نفوذ واقعی؟
طوفان الاقصی؛ ضربه تاریخی جبهه مقاومت به اسرائیل یا اشتباه محاسباتی؟
نتانیاهو خطاب به ترامپ: شما به صلح پایبندی من نیز هستم
از جنگ ادراکی تا موازنه بازدارندگی مقاومت
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 21 مهر + جدول
قاتل مجری تلویزیون به‌زودی محاکمه می‌شود
برندگان جایزه نوبل اقتصاد 2025 معرفی شدند
استان‌ها سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کنند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 21 مهر 1404
نورنما | جاده موسیقی، شنیدن صدای آهنگ با عبور ماشین‌ها بر روی جاده‌ها
سقوط مرگبار یک دانشجو در دانشگاه تبریز
میزبانی بغداد برای «ایران در چند دقیقه»
دشمن درصدد فتنه‌انگیزی، فریبکاری و حق جلوه دادن باطل است
قتل مادر در پی اختلافات مالی
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
رهبر انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت به «پالرمو و CFT» نداشته‌اند
برتری اخلاقی حماس در تبادل اسرا
آزادی همه اسرای زنده اسرائیلی در غزه
پایان نزاع مرگبار کبابی‌ها
انسداد جاده چالوس به دلیل تردد احشام
وزیر صمت: حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را دنبال می‌کنیم
2 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی سخنرانی ترامپ را تحریم کردند
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(99) « بوکان»
بازسازی غزه؛ تجارت اشک و آوار
تردید ترامپ در مورد پذیرش «تونی بلر» از سوی کشورهای جهان برای اداره غزه
دولت حساب نوزادان را شارژ کرد
بورس امروز هم سبز است
قبض گاز جدید شما چقدر می‌آید؟
اکوسیستم نابهره‌وری
روایت روسی از روابط بین‌المللی: جهت‌گیری پوتین در والدی
X
آگهی تبلیغاتی