×
بین الملل
شناسه خبر : 199745
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 15:28
گزینه افراط‌گرای ترامپ؛ تهدید داخلی برای ریاست پنتاگون

آسوشیتدپرس؛

گزینه افراط‌گرای ترامپ؛ تهدید داخلی برای ریاست پنتاگون

اگر هگزت به ریاست پنتاگون برسد، یعنی کسی که منتقد حضور نیروهای ارتش برای مقابله با شورش 6 ژانویه و اساسا افراط گرایی است به عنوان وزیر دفاع انتخاب می شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: چند روز پس از معرفی نامزد پست وزارت دفاع از سوی «دونالد ترامپ»، گزارش‌ها حاکی است که این چهره تلویزیونی به گروه راست افراطی «برتری طلبان سفیدپوست» مرتبط است و تهدیدی داخلی نامیده شد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، پیت هگزت کهنه سرباز گارد ملی ارتش آمریکا و مجری شبکه خبری «فاکس» که از سوی ترامپ برای پست وزارت دفاع نامزد شده، به دلیل خالکوبی روی بازوی خود که مرتبط با گروه های برتری طلب سفیدپوست است، به عنوان یک «تهدید داخلی» معرفی شد.

هگزت که بارها در اظهارنظرهایش، حضور برخی اعضای نظامی و کهنه سربازان را در شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ کم اهمیت جلوه داد و از تلاش‌های بعدی پنتاگون برای مقابله با افراط گرایی انتقاد کرده، گفته است که پس از این ماجرا، از عضویت در گارد مراسم تحلیف جو بایدن در ژانویه ۲۰۲۱ کنار گذاشته شده است.

اما حالا و در پی انتخاب این چهره تلویزیونی به سمت ریاست پنتاگون، یکی از اعضای گارد ملی آمریکا که در زمان کنار گذاشتن وی، مدیر امنیتی یک تیم ضد تروریسم بود، در ایمیلی برای ریاست جدید این واحد، شعار خالکوبی شده با عنوان «دئوس ولت» (شعاری که در زمان جنگ های صلیبی سر داده می‌شد) بر روی بازوی هگزت را مرتبط با گروه بنیادگرای برتری گرایان سفیدپوست دانست و تاکید کرد که وی یک تهدید داخلی و خودی است.

گزینه+افراط‌گرای+ترامپ؛+تهدید+داخلی+برای+ریاست+پنتاگون
 

این شخص که خواست نامش فاش نشود، در این ایمیل خاطرنشان کرده است: اگر هگزت به ریاست پنتاگون برسد، یعنی کسی که منتقد حضور نیروهای ارتش برای مقابله با شورش ۶ ژانویه و اساسا افراط گرایی است به عنوان وزیر دفاع انتخاب می شود. هگزت از اعضای ارتش که متهم به جنایات جنگی هستند حمایت کرده و از سیستم قضایی ارتش نیز انتقاد دارد.

براساس تحقیقات آسوشیتدپرس که ماه گذشته منتشر شد، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ بیش از ۴۸۰ نفر با پیشینه نظامی به جنایات افراط‌گرایانه متهم شده‌اند، از جمله بیش از ۲۳۰ نفر که در ارتباط با شورش ۶ ژانویه دستگیر شده‌اند.

به نوشته این خبرگزاری آمریکایی، هگزت همچنین از جمله کسانی است که شورش ۶ ژانویه را مانند بسیاری از حامیان ترامپ، کم اهمیت جلوه داد. وی حتی در برنامه ای در شبکه خبری فاکس جمعیت حمله‌ور به ساختمان کنگره را «میهن پرست» خواند و گفت که آنها «آزادی را دوست دارند. آنها افرادی هستند که کشور ما را دوست دارند و بار دیگر با واقعیت اقداماتی که حزب چپ با کشورشان انجام داده، بیدار شده اند».

این نامزد پست وزارت دفاع همچنین در کتابی با عنوان «جنگ علیه جنگجویان» که در سال‌جاری میلادی منتشر شد، استدلال کرده است که پنتاگون با برداشتن گام‌هایی برای مقابله با افراط‌گرایی بیش از حد واکنش نشان داده و این وزارتخانه را به دلیل حذف افراد محکوم به گروه برتری‌طلبان سفیدپوست و افراط‌گرایان، خشن توصیف کرده است. وی در کتاب خود خاطرنشان کرده است که تلاش‌ها برای ریشه‌کن کردن افراط‌گرایی «وطن پرستان درجه یک را از تشکیلات خود بیرون رانده است».

پیت هگزت که گفته می‌شود یک کهنه سرباز آمریکایی است و در عراق، افغانستان و خلیج گوانتانامو نیز حضور داشته، هفته گذشته از سوی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا به عنوان نامزد پست وزارت دفاع معرفی شد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت نقره امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+جدول
آماده برای «توافق‌سازی»، مقاوم در برابر «تسلیم‌سازی»
چرا رامات دیوید هدف مهم موشک‌های ایران بود؟
هشدار چین درباره بحران ایران و آمریکا؛ راه‌حل فقط دیپلماسی است
محاصره دریایی تجارت ایران را قفل نمی‌کند
بازگشت «آقای خاص» به برنابئو؛ مورینیو سرمربی جدید رئال مادرید شد
فرماندار قشم: هیچ انفجاری در این جزیره رخ نداده است
روسیه از سرنگونی 326 پهپاد اوکراینی خبر داد
تشدید نظارت بر صنعت خودرو و افزایش انطباق تولیدکنندگان
جهش ذخایر سد سفیدرود؛ یک میلیارد مترمکعب آب ذخیره شد
رشد چشمگیر پذیرش استعدادهای درخشان در ارشد و دکتری
جزئیات افزایش نرخ بلیت اتوبوس در مسیرهای مختلف کشور
صادرات 20 قلم کالای دامی به کشورهای همسایه
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول قیمت ها
روایت پزشکیان از پاسخ رهبر شهید درباره مذاکرات و «نه جنگ نه صلح»
اعلام جزئیات سهمیه ویژه مناطق بحران‌زده و آسیب‌دیدگان جنگ در کنکور
ادامه رکورد شکنی بورس ؛ صعود 52 هزار واحدی شاخص
انتصاب اعضای جدید هیأت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با حکم رهبر انقلاب
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 20خرداد ؛ تداوم نوسان دلار در کریدور 170 هزار تومانی
انفجار خاموشی که همه چیز را آنلاین می بلعد
برنامه تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2026 مشخص شد + جدول زمان ومکان مسابقات
تصمیمات جدید در مورد هزینه های مکالمه تلفن ثابت ؛ تماس های رایگان می‌شوند
سخنگوی دولت: لایحه منع خشونت علیه زنان در حال استرداد است
نوراینفو | مکمل‌ها را چه زمانی مصرف کنیم؟
تهدید ترامپ، پاسخ ایران؛ مسئول خون‌های بیشتر کیست؟
شناسایی و توقیف اموال 47 نفر از شبکه‌های معاند در خراسان شمالی
پایان فرار قاتل یک بانوی باردار در پلدختر
سهمیه ایران در آسیا مشخص شد؛ سه تیم در رقابت‌های AFC
زاخارووا : روسیه آماده کمک به حل تنش ایران و آمریکا است
چرا فرزندانمان به قد ژنتیکی خود نمی‌رسند؟
چرامتناسب‌سازی برای همه بازنشستگان یکسان نیست؟ + جزئیات افزایش حقوق 1405
جزئیات محدودیت جدید آمریکا برای تیم ملی ایران
بحران سیاسی در اکوادور
کمبود 85 قلم داروی ضروری در کشور
تورم آمریکا به بالاترین سطح 3 سال اخیر رسید
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405
بازگشت اولین بازیکن خارجی پرسپولیس به تهران
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی یمن
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از پرونده قتل دانشجوی قزوینی
مبارزه همراه با مذاکره؟ مسئله این است
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + رگبار و رعدوبرق در 7 استان کشور
سرلشکر عبداللهی: اقتدار ایران بر ایمان مردم استوار است
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها
برنی سندرز: مردم آمریکا مخالف افزایش کمک نظامی به اسرائیل هستند
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
پیش بینی مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل در مورد چگونگی شکل گیری توافق میان ایران و آمریکا
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد