×
بین الملل
شناسه خبر : 199713
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 12:37
فرانسوا اولاند خواستار شد: اروپا برای مقابله با سیاست‌های ترامپ متحد شود

فرانسوا اولاند خواستار شد: اروپا برای مقابله با سیاست‌های ترامپ متحد شود

«فرانسوا اولاند» رئیس جمهور سابق فرانسه در مصاحبه‌ای از قدرت‌های نظامی قاره اروپا خواست با تشکیل ائتلافی نزدیک، خود را برای این احتمال که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا به این قاره «غیر متعهد شود» آماده کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: اولاند در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌بی‌سی» با تاکید  بر اینکه اروپا «متحد نیست.»، گفت: «چیزی که کاملا ضروری است، واکنش نشان دادن به کارهایی است که ترامپ می‌خواهد انجام دهد، به‌ویژه غیر متعهد ساختن ایالات متحده به قاره اروپا.»

او اضافه کرد: «این کاری است که باید چهار کشور اصلی در اروپا که در حوزه دفاعی سرمایه‌گذاری می‌کنند شامل فرانسه، آلمان، لهستان و بریتانیا، انجام دهند. اگر این چهار کشور به صورت متحد با یکدیگر، هم در قبال مساله امنیت، هم در قبال مساله اوکراین و حتی در قبال مساله تجارت، واکنش نشان دهند، اروپا مورد احترام قرار خواهد گرفت. در غیر این، (اروپا) صورت کنار زده خواهد شد.»

به گزارش «راشا تودی» دونالد ترامپ پیش از پیروزی پنجم نوامبر خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده بر رقیب دموکراتش، «کامالا هریس» وعده داده بود که اگر کشورهای عضو ناتو هدف تعیین‌شده برای صرف ۲ درصد تولید ناخالص داخلی برای بودجه نظامی را رعایت نکنند، دیگر مورد حمایت قرار نخواهند گرفت.

رئیس جمهور منتخب ایالات متحده همچنین وعده داده به جنگ اوکراین سریعا و «در عرض ۲۴ ساعت» پایان می‌دهد.

اگر چه جزئیات هرگونه طرح دونالد ترامپ برای صلح اوکراین روشن نیست، اما مشاوران او ادعا کرده‌اند او متحدان اروپایی واشنگتن را مجبور به پرداخت هزینه برای اعمال هرگونه توافق بین مسکو و کی‌یف خواهد کرد.

فرانسوا اولاند در ادامه صحبت‌هایش در این مصاحبه با اشاره به احتمال برقراری توافقی بین مسکو و کی‌یف که به موجب آنها مناطق جدید در کنترل روسیه باقی بمانند، گفت: «آیا می‌خواهیم اجازه دهیم که چنین اتفاقی بیفتد؟ ما نباید اجازه دهیم که این اتفاق بیفتد. چون این موجب به وجود آمدن سابقه‌ای بسیار جدی مبنی بر اینکه زور بر قانون فایق آمده است، خواهد شد.»

آمارهای انستیتوی آلمانی موسوم به «انستیتوی کی‌یل برای اقتصاد جهان» نشان می‌دهند اتحادیه اروپا تاکنون حدود ۱۲۷ میلیارد دلار کمک نظامی را از فوریه ۲۰۲۲ تاکنون به اوکراین اعطا کرده است، در حالی که اخیرا بریتانیا یک کمک جدید به ارزش ۱۴.۳ میلیارد دلار را برای اوکراین اختصاص داد.

با این حال آمریکا تولیدکننده اصلی بخش عمده تسلیحات و مهماتی بوده که در قالب کمک‌های متحدان غربی برای اوکراین ارسال شده‌اند. مشخص نیست آیا اروپا در صورت تصمیم رهبرانش برای ادامه دادن به حمایت‌ها از اوکراین بدون مشارکت ایالات متحده، می‌توانند تمامی وعده‌ها را عملی کنند یا خیر.

بخش صنعتی آلمان بعد از تصمیم برلین برای قطع کردن وابستگی خود به واردات نفت و گاز روسیه در پی جنگ اوکراین متحمل هزینه‌های فلج‌کننده‌ای از بابت تامین انرژی شد.

دولت کنونی آلمانی نیز در مسیر فروپاشی به دلیل مشکلات بودجه‌ای مرتبط با حمایت‌های مالی عنان‌گسیخته از اوکراین قرار گرفته و احتمالا با برگزاری انتخابات در اوایل ۲۰۲۵ برکنار خواهد شد. انگلیس، یکی از دیگر از چهار قدرت نظامی مطرح در اروپا هم در طول سه سال گذشته متحمل افول اقتصادی شدیدی از بابت هزینه‌های سر به فلک گذاشته به منظور کمک به اوکراین قرار گرفته و همچون دیگر حامیان غربی اوکراین، با معضل خالی شدن انبارهای مهمات ارتش خود دست به گریبان شده است.

به گزارش ایسنا، لهستان جزو کشورهای اروپایی مخالف با قطع شراکت‌های امنیتی اروپا و واشنگتن است. زمانی که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه طرحی برای ایجاد «یک ارتش اروپایی واقعی» مستقل از نفوذ آمریکا را در سال ۲۰۱۹ پیشنهاد داد، وزیر خارجه وقت لهستان با این ایده مخالفت و اعلام کرد که کشورش «نیازمند حضور آمریکا به منظور رقابت با روسیه» است.

«آندژی دودا» رئیس جمهور لهستان چند روز پیش بار دیگر بر تعهد ورشو به واشنگتن تاکید کرده و گفت: «ائتلاف لهستان با ایالات متحده تضمین‌کننده حاکمیت لهستان است.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تنش‌های اوتاوا-واشنگتن؛ کانادا به چین نزدیک می‌شود
حماس: تخریب منازل در قدس، بخشی از پروژه یهودی‌سازی است
درخواست گروه هفت برای ازسرگیری مذاکرات مستقیم تهران و واشنگتن
وزیر خارجه لهستان: حتی اگر علف بخوریم، دوباره زیر سلطه روسیه نمی‌رویم
مسکن به معضل ملی تبدیل شده است
پیشنهاد رئیس قوه و لوازم منطق آن
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مادورو: تهدید آمریکا ما را قوی‌تر کرده است
برنامه مسابقات امروز ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
لاوروف: اروپا آماده جنگ بزرگ علیه روسیه می‌شود
توسعه به قیمت تخریب و خشکسالی
واکنش کرملین به تنش اتمی واشنگتن
تاکید بر نظارت بر تاکسی‌های اینترنتی
طولانی‌ترین تعطیلی دولت در آمریکا پایان یافت
23 مصدوم در انحراف اتوبوس در محور نیشابور به سبزوار
ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور
واشنگتن و تل‌آویو باید پاسخگوی جنایات جنگی باشند
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 22 آبان
برنامه کامل پخش زنده مسابقات ورزشی امروز 22 آبان+ زمان مسابقه تیم ملی فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 22 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
بازداشت 13 تن از عناصر حکومت اسد توسط دولت موقت سوریه
چین و هند در حال تأمین مالی جنگ روسیه هستند
ابرهای عجیب ماموتی در ترکیه
ابرها به آسمان کشور بازمی‌گردند!
فایده آسپرین برای مبتلایان به دیابت نوع 2
کنترل تشنج با امواج صوتی و ژن درمانی
اجباری کردن ورزش برای سلامت روان دانش آموزان
چرا عرق‌کردن معیار مطمئنی برای سنجش میزان سختی ورزش نیست؟
وزیر نیرو اختیاراتش را به استاندار کرمان واگذار کرد
تکذیب احداث پایگاه نظامی آمریکا در غزه
فرود اضطراری پرواز تهران-ماهشهر در اهواز
نخست‌وزیر عراق از آغاز روند گفت‌وگوها برای تشکیل دولت کارآمد خبر داد
کاهش قابل توجه رضایت آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
رئیس موساد خواستار کناره‌گیری از سمتش شد
قالیباف قانون حذف چهارصفر از پول ملی را به دولت ابلاغ کرد
آیا آب جیره‌بندی می‌شود؟+فیلم
درگیری پلیس آمریکا با حامیان فلسطین
علت توقیف لنج در آب‌های جاسک چه بود؟
جمعه اگر روی موبایل‌تان پیام هشدار گرفتید، نترسید+علت هشدار
صعود تیم ملی والیبال به فینال دربازی‌های کشورهای اسلامی
سومین طلای کاراته برای ایران
مرتضی نعمتی به مدال نقره کاراته رسید
اسماعیل سقاب اصفهانی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی شد
عکس های منتخب جهان، 12 نوامبر 2025
جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال یکطرفه و پرترافیک
محصولات فناورانه مشمول معافیت‌های گمرکی و مالیاتی می‌شود
جدول نتایج رتبه بندی تیم ملی کاراته ایران در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
نوه جان اف. کندی، وارد عرصه سیاست در آمریکا شد
تاکید وزرای خارجه ایران و روسیه بر تداوم هماهنگی میان تهران، مسکو و پکن
در پی خشکسالی در عربستان پادشاه این کشور خواستار اقامه نماز باران شد
X
آگهی تبلیغاتی