×
بین الملل
شناسه خبر : 199707
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 12:27
اسپانیا از پهلوگیری کشتی‌های حامل تسلیحات برای اسرائیل ممانعت کرد

اسپانیا از پهلوگیری کشتی‌های حامل تسلیحات برای اسرائیل ممانعت کرد

دولت اسپانیا اجازه نمی دهد کشتی های حامل تجهیزات نظامی در بنادر اسپانیا پهلو بگیرند، چرا که پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا هم طرفدار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دولت اسپانیا از پهلو گرفتن کشتی‌های حامل تسلیحات برای رژیم صهیونیستی در بنادر خود ممانعت به عمل آورده وخواستار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

به گزارش  روزنامه "دی پرسه"، دولت اسپانیا اجازه نمی دهد کشتی های حامل تجهیزات نظامی در بنادر اسپانیا پهلو بگیرند. پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا  هم طرفدار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

به این ترتیب اسپانیا در حال حاضر موضع انتقادی خود را در قبال اسرائیل یک قدم فراتر گذاشته و مادرید اخیراً کشتی های خارجی که اسلحه یا سایر مواد نظامی برای اسرائیل را حمل می کنند را از پهلو گرفتن در بنادر اسپانیا ممنوع کرده است. در نتیجه، چندین کشتی کانتینری که گفته می شود با تجهیزات نظامی ایالات متحده بارگیری شده‌اند، در چند روز گذشته مجبور به دور زدن شده‌اند.

روزنامه اسپانیایی «ال پائیس» چندی پیش گزارش داد که دو کشتی «مارسک دِنوِر» و «مارسک سِلتار» در 31 اکتبر و 4 نوامبر از نیویورک حرکت کرده و قرار بود در تاریخ 8 و 14 نوامبر به اندلس برسند.

سخنگوی وزارت خارجۀ اسپانیا تأکید کرده بود که این کشتی‌ها در اسپانیا توقف نخواهند داشت.

چند هفته پیش هم پدرو سانچز، نخست وزیر سوسیال دموکرات اسپانیا اعلام کرد که کشورش از اکتبر 2024 دیگر سلاح به اسرائیل صادر نخواهد کرد.

وی اعلام کرد: موضع ما این نیست که به تشدید خشونت در نوار غزه، کرانه باختری یا لبنان کمک کنیم. اسپانیا اسرائیل را به نقض قوانین بین‌المللی با عملیات نظامی خود در سرزمین های فلسطین و لبنان متهم می کند. سانچز همچنین خواستار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل شده و اعلام کرد: ضروری است جامعه بین‌المللی فوراً تحویل تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند. به گفته وی بدون سلاح جنگی وجود ندارد.

آمپارو آلکاراس، منشی وزارت دفاع اسپانیا هم اخیرا اعلام کرد که اسرائیل و شرکت‌های آن اجازه شرکت در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت (FEINDEF) را که در سال 2025 در مادرید برگزار می‌شود، نخواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه اسپانیا متعهد به صلح و امنیت در فلسطین و لبنان است و به قوانین بین‌المللی بشردوستانه احترام می‌گذارد، گفت: «نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت» نمی‌تواند نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بماند.

گفته می‌شود که بیش از 400 شرکت در این نمایشگاه که بین 12 تا 14 می سال آتی در مادرید، پایتخت اسپانیا برگزار می‌شود و یکی از 10 نمایشگاه برتر دفاعی در جهان است، شرکت خواهند کرد.

اسپانیا همچنین اخیر اعلام کرد که قرارداد خرید مهمات برای پلیس اسپانیا از یک شرکت اسرائیلی را لغو کرده است، تصمیمی که پیش‌تر مورد موافقت قرار گرفته بود.

دولت اسپانیا در بیانیه‌ای بر تعهد خود برای عدم فروش سلاح به اسرائیل از زمان آغاز جنگ در غزه تأکید کرده و اعلام داشت: "با اینکه این مورد مربوط به خرید مهمات بوده، وزارت داخلی اقدامات اداری لازم برای لغو این قرارداد را آغاز کرده است." همچنین، این وزارتخانه افزود که "شرکت‌های اسرائیلی از تمامی مناقصات معلق نیز کنار گذاشته خواهند شد."


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زخمی شدن نظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت در کرانه باختری
درخواست غیرقانونی نماینده آمریکا از ایران در شورای حکام
سخنگوی وزارت خارجه: قطعنامه جدید شورای حکام حتما با واکنش ایران مواجه می‌شود
درگذشت ناگهانی فعال رسانه‌ای تبریز در جریان نشست وزیر اقتصاد
راننده‌ها اینترنتی بیمه می شوند/جزییات +فیلم
مقام آمریکایی: شرکت‌های چینی و هندی در حال اعمال تحریم‌ها علیه روسیه هستند
ترامپ خواستار دستگیری برخی قانونگذاران دموکرات شد
نماینده اتحادیه اروپا در شورای حکام:دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار در موضوع هسته‌ای ایران است
لاوروف و عراقچی گفتگو کردند
آماده‌باش پاکستان برای احتمال جنگ
درستکار: امیدوارم چهار طلای دیگر کسب کنیم
نجات یک قلاده پلنگ در کوه‌های بشاگرد
رحمان عموزاد طلا گرفت
نورنما | شکست امیرحسین زارع
لوکاشنکو: زلنسکی از سوی حامیان خارجی خود برکنار می شود
تأکید رئیس پارلمان لبنان بر اهمیت استقلال و تعهد ملی
اتحادیه اروپا 10 مقام روسیه را تحریم کرد
سخنگوی حماس: اشغالگران روزانه توافق آتش بس را نقض می‌کنند
صادرات کالا تنها با کارت بازرگانی معتبر امکان‌پذیر است
وزیر ارشاد نشان درجه یک هنری را به شاعر لرستانی اعطا کرد
مدال برنز جنجالی برای تیم سابر شمشیربازی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
خشم کویت از سفر نتانیاهو به جولان
اتحادیه اروپا: به دیپلماسی برای حل مسئله هسته‌ای ایران پایبندیم
فرانسه: تروئیکای اروپا می‌خواهد دیپلماسی هسته‌ای با ایران را احیا کند
پزشکیان: داشتن نظر مخالف به معنی ضدیت نیست
آیا خبر عرضه بنزین 5500 تومانی صحت دارد؟
توقف فروش محصولات ساخت رژیم صهیونیستی در فنلاند
مومنی به مدال برنز وزن 57 کیلوگرم کشتی آزاد رسید
پرواز 8 جنگنده اسرائیلی بر فراز مناطق مختلف سوریه+فیلم
واکنش شدیداللحن دوحه به جولان دادن نتانیاهو در جنوب سوریه
افتتاح بزرگ‌ترین مجتمع توریسم درمانی کشور به دست رئیس‌جمهور
بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
مخالفت مجارستان با صرف منابع مالی اروپا در جنگ اوکراین
راهیابی تیم فوتبال هفت نفره به فینال قهرمانی آسیا
بازداشت یک شهرک نشین اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران
درخواست اعزام 3 بالگرد برای مهار آتش جنگل‌های الیت/اعزام هواپیمای ایلوشن با حجم 40 تن آب
واکنش قطر به ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه
نجفی: ایران به قطعنامه شورای حکام عکس‌العمل نشان خواهد داد
آمریکا هنوز می‌تواند از رویارویی با ونزوئلا عقب‌نشینی کند
ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد
عراقچی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود
پلی‌آف جام جهانی: بهترین قرعه برای ایتالیا/عراق هم حریف احتمالی را شناخت
بن‌ سلمان از ترامپ تضمین تشکیل کشور فلسطین را خواسته است
ایران خواستار پایان دائمی تجاوز و حمایت بین‌المللی از بازسازی غزه شد
موافقت آمریکا با فروش 93 میلیون دلار تسلیحات به هند
ساپینتو: وقتی به صدر جدول می‌رویم اتفاقات عجیبی رخ می‌دهد
قاتل فراری پس از 38 سال به دام افتاد
هشدار پلیس فتا درباره «جمعه سیاه»
زلزله شویشه کردستان را لرزاند
X
آگهی تبلیغاتی