×
بین الملل
شناسه خبر : 199707
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 12:27
اسپانیا از پهلوگیری کشتی‌های حامل تسلیحات برای اسرائیل ممانعت کرد

اسپانیا از پهلوگیری کشتی‌های حامل تسلیحات برای اسرائیل ممانعت کرد

دولت اسپانیا اجازه نمی دهد کشتی های حامل تجهیزات نظامی در بنادر اسپانیا پهلو بگیرند، چرا که پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا هم طرفدار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دولت اسپانیا از پهلو گرفتن کشتی‌های حامل تسلیحات برای رژیم صهیونیستی در بنادر خود ممانعت به عمل آورده وخواستار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

به گزارش  روزنامه "دی پرسه"، دولت اسپانیا اجازه نمی دهد کشتی های حامل تجهیزات نظامی در بنادر اسپانیا پهلو بگیرند. پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا  هم طرفدار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

به این ترتیب اسپانیا در حال حاضر موضع انتقادی خود را در قبال اسرائیل یک قدم فراتر گذاشته و مادرید اخیراً کشتی های خارجی که اسلحه یا سایر مواد نظامی برای اسرائیل را حمل می کنند را از پهلو گرفتن در بنادر اسپانیا ممنوع کرده است. در نتیجه، چندین کشتی کانتینری که گفته می شود با تجهیزات نظامی ایالات متحده بارگیری شده‌اند، در چند روز گذشته مجبور به دور زدن شده‌اند.

روزنامه اسپانیایی «ال پائیس» چندی پیش گزارش داد که دو کشتی «مارسک دِنوِر» و «مارسک سِلتار» در 31 اکتبر و 4 نوامبر از نیویورک حرکت کرده و قرار بود در تاریخ 8 و 14 نوامبر به اندلس برسند.

سخنگوی وزارت خارجۀ اسپانیا تأکید کرده بود که این کشتی‌ها در اسپانیا توقف نخواهند داشت.

چند هفته پیش هم پدرو سانچز، نخست وزیر سوسیال دموکرات اسپانیا اعلام کرد که کشورش از اکتبر 2024 دیگر سلاح به اسرائیل صادر نخواهد کرد.

وی اعلام کرد: موضع ما این نیست که به تشدید خشونت در نوار غزه، کرانه باختری یا لبنان کمک کنیم. اسپانیا اسرائیل را به نقض قوانین بین‌المللی با عملیات نظامی خود در سرزمین های فلسطین و لبنان متهم می کند. سانچز همچنین خواستار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل شده و اعلام کرد: ضروری است جامعه بین‌المللی فوراً تحویل تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند. به گفته وی بدون سلاح جنگی وجود ندارد.

آمپارو آلکاراس، منشی وزارت دفاع اسپانیا هم اخیرا اعلام کرد که اسرائیل و شرکت‌های آن اجازه شرکت در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت (FEINDEF) را که در سال 2025 در مادرید برگزار می‌شود، نخواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه اسپانیا متعهد به صلح و امنیت در فلسطین و لبنان است و به قوانین بین‌المللی بشردوستانه احترام می‌گذارد، گفت: «نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت» نمی‌تواند نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بماند.

گفته می‌شود که بیش از 400 شرکت در این نمایشگاه که بین 12 تا 14 می سال آتی در مادرید، پایتخت اسپانیا برگزار می‌شود و یکی از 10 نمایشگاه برتر دفاعی در جهان است، شرکت خواهند کرد.

اسپانیا همچنین اخیر اعلام کرد که قرارداد خرید مهمات برای پلیس اسپانیا از یک شرکت اسرائیلی را لغو کرده است، تصمیمی که پیش‌تر مورد موافقت قرار گرفته بود.

دولت اسپانیا در بیانیه‌ای بر تعهد خود برای عدم فروش سلاح به اسرائیل از زمان آغاز جنگ در غزه تأکید کرده و اعلام داشت: "با اینکه این مورد مربوط به خرید مهمات بوده، وزارت داخلی اقدامات اداری لازم برای لغو این قرارداد را آغاز کرده است." همچنین، این وزارتخانه افزود که "شرکت‌های اسرائیلی از تمامی مناقصات معلق نیز کنار گذاشته خواهند شد."


نظرات

آخرین اخبار
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد
گزارش تصویری | لیگ برتر فوتبال - پرسپولیس و استقلال (دربی 107)
صنعت نفت آبادان 0-0 سپاهان اصفهان/ شالوده سپاهان با فشار نفت از هم نپاشید
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد
نیو ریپابلیک: جنگ با ایران آمریکا را تضعیف کرده؛ ایران قوی‌تر شده است
کارت آزمون کاردانی 1405 منتشر شد؛ جزئیات دریافت و رفع نقص
ذوب‌آهن 1-0 پیکان تهران/ موتور پیکان در فولادشهر خاموش شد
ملوان انزلی 0-1 نساجی مازندران/ شکست خانگی ملوانان
تغییر در فرماندهی ارتش اردن؛ رئیس جدید ارتش منصوب شد
نسخه رئیس جمهور برای حوزه سلامت