×
بین الملل
شناسه خبر : 199707
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 12:27
اسپانیا از پهلوگیری کشتی‌های حامل تسلیحات برای اسرائیل ممانعت کرد

اسپانیا از پهلوگیری کشتی‌های حامل تسلیحات برای اسرائیل ممانعت کرد

دولت اسپانیا اجازه نمی دهد کشتی های حامل تجهیزات نظامی در بنادر اسپانیا پهلو بگیرند، چرا که پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا هم طرفدار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

نورنیوز-گروه بین الملل: دولت اسپانیا از پهلو گرفتن کشتی‌های حامل تسلیحات برای رژیم صهیونیستی در بنادر خود ممانعت به عمل آورده وخواستار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

به گزارش  روزنامه "دی پرسه"، دولت اسپانیا اجازه نمی دهد کشتی های حامل تجهیزات نظامی در بنادر اسپانیا پهلو بگیرند. پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا  هم طرفدار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل است.

به این ترتیب اسپانیا در حال حاضر موضع انتقادی خود را در قبال اسرائیل یک قدم فراتر گذاشته و مادرید اخیراً کشتی های خارجی که اسلحه یا سایر مواد نظامی برای اسرائیل را حمل می کنند را از پهلو گرفتن در بنادر اسپانیا ممنوع کرده است. در نتیجه، چندین کشتی کانتینری که گفته می شود با تجهیزات نظامی ایالات متحده بارگیری شده‌اند، در چند روز گذشته مجبور به دور زدن شده‌اند.

روزنامه اسپانیایی «ال پائیس» چندی پیش گزارش داد که دو کشتی «مارسک دِنوِر» و «مارسک سِلتار» در 31 اکتبر و 4 نوامبر از نیویورک حرکت کرده و قرار بود در تاریخ 8 و 14 نوامبر به اندلس برسند.

سخنگوی وزارت خارجۀ اسپانیا تأکید کرده بود که این کشتی‌ها در اسپانیا توقف نخواهند داشت.

چند هفته پیش هم پدرو سانچز، نخست وزیر سوسیال دموکرات اسپانیا اعلام کرد که کشورش از اکتبر 2024 دیگر سلاح به اسرائیل صادر نخواهد کرد.

وی اعلام کرد: موضع ما این نیست که به تشدید خشونت در نوار غزه، کرانه باختری یا لبنان کمک کنیم. اسپانیا اسرائیل را به نقض قوانین بین‌المللی با عملیات نظامی خود در سرزمین های فلسطین و لبنان متهم می کند. سانچز همچنین خواستار تحریم تسلیحاتی بین‌المللی علیه اسرائیل شده و اعلام کرد: ضروری است جامعه بین‌المللی فوراً تحویل تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند. به گفته وی بدون سلاح جنگی وجود ندارد.

آمپارو آلکاراس، منشی وزارت دفاع اسپانیا هم اخیرا اعلام کرد که اسرائیل و شرکت‌های آن اجازه شرکت در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت (FEINDEF) را که در سال 2025 در مادرید برگزار می‌شود، نخواهند داشت.

وی با تاکید بر اینکه اسپانیا متعهد به صلح و امنیت در فلسطین و لبنان است و به قوانین بین‌المللی بشردوستانه احترام می‌گذارد، گفت: «نمایشگاه بین‌المللی دفاع و امنیت» نمی‌تواند نسبت به این موضوع بی‌تفاوت بماند.

گفته می‌شود که بیش از 400 شرکت در این نمایشگاه که بین 12 تا 14 می سال آتی در مادرید، پایتخت اسپانیا برگزار می‌شود و یکی از 10 نمایشگاه برتر دفاعی در جهان است، شرکت خواهند کرد.

اسپانیا همچنین اخیر اعلام کرد که قرارداد خرید مهمات برای پلیس اسپانیا از یک شرکت اسرائیلی را لغو کرده است، تصمیمی که پیش‌تر مورد موافقت قرار گرفته بود.

دولت اسپانیا در بیانیه‌ای بر تعهد خود برای عدم فروش سلاح به اسرائیل از زمان آغاز جنگ در غزه تأکید کرده و اعلام داشت: "با اینکه این مورد مربوط به خرید مهمات بوده، وزارت داخلی اقدامات اداری لازم برای لغو این قرارداد را آغاز کرده است." همچنین، این وزارتخانه افزود که "شرکت‌های اسرائیلی از تمامی مناقصات معلق نیز کنار گذاشته خواهند شد."


نظرات

آخرین اخبار
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟