×
بین الملل
شناسه خبر : 199676
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 14:39
نفوذ 2 فروند پهپاد به سمت منطقه الجلیل غربی/حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی «گولانی»

نفوذ 2 فروند پهپاد به سمت منطقه الجلیل غربی/حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی «گولانی»

ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز شنبه اعلام کرد که 2 فروند پهپاد از خاک لبنان به سمت منطقه الجلیل غربی در شمال سرزمین های اشغالی پرتاب شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  منابع خبری از نفوذ دوباره پهپادهای حزب الله لبنان به شمال سرزمین های اشغالی خبر دادند.

به گزارش  شبکه الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز شنبه اعلام کرد که ۲ فروند پهپاد از خاک لبنان به سمت منطقه الجلیل غربی در شمال سرزمین های اشغالی پرتاب شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی در عین حال مدعی شد که این پهپادها را رهگیری کرده است.

رسانه های رژیم صهیونیستی همزمان اعلام کردند که از ترس پهپادهای حزب الله، آژیرهای خطر از مناطق راس الناقوره تا شهر نهاریا واقع در الجلیل غربی به صدا درآمدند.

مناطق مرزی جنوب لبنان از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۶مهر ۱۴۰۲)، یک روز پس از اعلام جنگ رژیم اسرائیل علیه مردم نوار غزه، شاهد تبادل آتش بین ارتش رژیم صهیونیستی و حزب الله بوده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، به اجرای عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین اقدام کرده است.

در اثر این حمله‌ها، تاکنون برخی از پایگاه‌های رژیم اسرائیل نابود شده و ادوات نظامی از قبیل تانک‌ها، نفربرها و خودروهای زرهی صهیونیست‌ها نیز هدف مقاومت لبنان قرار گرفته و شمار زیادی از نظامیان صهیونیستی نیز به هلاکت رسیده یا زخمی شده اند.

از ابتدای عملیات حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی، شمار زیادی از شهرک‌نشینان صهیونیست در این منطقه ناگزیر به فرار از خانه‌های خود شده‌اند.

حمله پهپادی به نهاریا

منابع عبری زبان از حمله پهپادی به نهاریا در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که یک پهپاد مستقیماً به ساختمانی در نهاریا اصابت کرده است. 

در پی این حمله آژیر خطر در مناطقی در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد است. 

حمله موشکی از لبنان به الجلیل 

منابع عبری زبان از حمله موشکی از لبنان به منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. 

خبرنگار الجزیره تاکید کرد که ۱۰ موشک به سمت الجلیل شلیک شده است. 

جبهه داخلی رژیم صهیونیستی نیز از به صدا درآمدن آژیر خطر در الجلیل غربی و نهاریا خبر داد.

حمله موشکی گسترده از لبنان به خلیج حیفا و الجلیل 

منابع عبری زبان از حمله موشکی گسترده از جنوب لبنان به خلیج حیفا و منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد که تعداد زیادی موشک سنگین به سمت خلیج حیفا و الجلیل شلیک شده است.

به دنبال این حمله آژیر خطر در بخش‌های وسیعی از شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است. 

شلیک ۳۰ موشک از لبنان به سمت الجلیل 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد در حمله موشکی اخیر ۳۰ موشک از جنوب لبنان به سمت الجلیل در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است. 

منابع عبری زبان از اصابت یک موشک به شهرک یعرا در الجلیل غربی و وقوع آتش سوزی در این شهرک خبر دادند.

حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی تیپ «گولانی» رژیم صهیونیستی

 حزب الله لبنان روز شنبه از حملات موشکی تازه خود علیه پایگاه های مهم رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش شبکه الجزیره، حزب الله لبنان در بیانیه ای اعلام کرد که در چارچوب حمایت از مردم غزه و پشتیبانی از مقاومت فلسطین و دفاع از لبنان و ملت آن ساعت۱۰:۰۰ صبح امروز پایگاه «شراگا» (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) واقع در شمال عکا را هدف حملات موشکی قرار داده است.

حزب الله در بیانیه دیگری اعلام کرد که در همین چارچوب، ساعت ۱۱:۰۰ صبح روز شنبه به تجمع نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در مقر فرماندهی تیپ غربی در پادگان «یعرا» حمله موشکی کرده است.

حزب الله همچنین ساعت ۱۰:۵۵ دقیقه صبح روز شنبه با چند فروند موشک به پایگاه دریایی «ستیلا ماریس» (پایگاه راهبردی رصد و مراقبت دریایی در ساحل شمالی) که ۳۵ کیلومتر با مرزهای لبنان فاصله دارد و در شمال غرب حیفا واقع است، حمله کرده است.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین اعلام کرد که همزمان ۱۵۰ موشک به منطقه الجلیل و خلیج حیفا شلیک کرده است.

در همین حال منابع لبنانی گزارش دادند که منطقه ضاحیه در جنوب این کشور امروز نیز مورد حمله هوایی رژیم اسرائیل قرار گرفته است.

مناطق مرزی جنوب لبنان از ۸ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۶مهر ۱۴۰۲)، یک روز پس از اعلام جنگ رژیم اسرائیل علیه مردم نوار غزه، شاهد تبادل آتش بین ارتش رژیم صهیونیستی و حزب الله است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، به اجرای عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین اقدام کرده است.

در اثر این حمله‌ها، تاکنون برخی از پایگاه‌های رژیم اسرائیل نابود شده و ادوات نظامی از قبیل تانک‌ها، نفربرها و خودروهای زرهی صهیونیست‌ها نیز هدف مقاومت لبنان قرار گرفته و شمار زیادی از نظامیان صهیونیستی نیز به هلاکت رسیده یا زخمی شده اند.

از ابتدای عملیات حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی، شمار زیادی از شهرک‌نشینان صهیونیست در این منطقه ناگزیر به فرار از خانه‌های خود شده‌اند.

دومین حمله پهپادی مقاومت عراق به ایلات اشغالی

مقاومت اسلامی عراق در بیانیه امروز خود از دومین حمله پهپادی به یک هدف حیاتی رژیم صهیونیستی در ایلات اشغالی داخل فلسطین اشغالی خبر داد.

مقاومت اسلامی عراق امروز شنبه از دومین حمله پهپادی خود به یک هدف حیاتی رژیم صهیونیستی در ام رشراش (ایلات اشغالی) داخل فلسطین اشغالی خبر داد.

در این بیانیه مقاومت عراق آمده است که در ادامه رویکرد مقاومت ضد اشغالگری، حمایت از ملت فلسطین و لبنان و در پاسخ به جنایت‌هایی که رژیم غاصب صهیونیستی علیه غیرنظامیان از جمله کودکان، زنان و سالمندان مرتکب می‌شود، رزمندگان مقاومت اسلامی در عراق صبح امروز شنبه 16 نوامبر 2024 یک هدف حیاتی را برای دومین بار در ام الرشراش (ایلات اشغالی) با پهپاد مورد هدف قرار دادند.

مقاومت عراق تاکید کرد که این عملیات‌ها برای انهدام مواضع رژیم صهیونیستی با سرعتی فزاینده ادامه خواهد داشت

 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مرگ مشکوک بازیگر سریال های ترکیه ای ؛ پلیس به دنبال سرنخ در دوربین های مداربسته
استارمر بازگشایی تنگه هرمز را حیاتی خواند
فیدان:اسرائیل در مسیر برهم زدن آتش‌بس غزه و گسترش تنش‌های منطقه‌ای
آماده‌سازی قطر برای افزایش سریع تولید گاز طبیعی مایع
نامه شیخ نعیم قاسم به قالیباف
ترامپ حمله اسرائیل به بیروت را وحشیانه خواند
عارف در گفت‌وگو با جانباز هوافضا: فداکاری رزمندگان دفاع مقدس سوم مایه افتخار ملت است
سرنوشت سهمیه آسیایی ایران در دست کمیته استیناف؛ آیا تورنمنت سه‌جانبه در راه است؟
تأکید تهران و بیروت بر اجرای تعهدات و توقف جنگ لبنان
توافق؛ راهی برای خروج آمریکا از جنگ پرهزینه و نامحبوب
واکنش رضاییان به شیطنت خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
قیمت مرغ در میادین میوه و تره‌بار چند؟
تخصیص 1.6 میلیارد دلار ارز به خودروسازان و واردکنندگان
سریلانکا در آستانه تبدیل شدن به مرکز جرایم سایبری جهان
سوئیس محل امضای توافق با حضور قالیباف، ونس و قطر/ترامپ: توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شد
چین خواستار نقش‌آفرینی سازمان شانگهای در صلح غرب آسیا شد
تشریح تفاهم 14 ماده‌ای ایران و آمریکا از زبان عضو کمیسیون امنیت ملی
رئیس قوه قضاییه: دیپلماسی ما در امتداد جهادِ «میدان» است
خروج سوخت‌رسان‌های آمریکایی از اسرائیل نشانه چیست؟
لو رفتن طراحی توپ نهایی جام جهانی
بولتون: امتیازاتِ بزرگ به تهران رسید
تفاهم ترامپ با ایران عامل سرخوردگی شدید در اسرائیل
انتقاد گسترده چهره‌های شاخص حزب جمهوری‌خواه از ترامپ
ثبت‌نام‌ها زیر ذره‌بین؛ شهریه اضافه ممنوع
چرا حراج امروز شمش طلا لغو شد؟
افت 24 درصدی تجارت آمریکا با کشورهای خلیج فارس
مسیر تشییع «رهبر شهید» در تهران تعیین شد + جزئیات مراسم
نوراینفو | چرا برای امام حسین (ع) عزاداری می کنیم؟
تخریب 4 ساختمان در یک لحظه در بروجرد + علت حادثه و آمار مصدومان
برنامه جدید آزمون‌های نهایی منتشر شد +جدول برنامه زمانی امتحانات هر درس
شکست واشنگتن در رسیدن به اهداف محصول مستقیم توافق با ایران
سفر نخست‌وزیر عراق به کاخ سفید در ژوئیه
خشم هواداران اسپانیا از یامال؛ حاشیه بزرگ برای ستاره جوان رئال
سند ملی توانبخشی تصویب شد؛ چه کسانی از این خدمات جدید بهره‌مند می‌شوند
پذیرش شکست نقشه‌های براندازی توسط ترامپ در ایران
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان
نورنما | حزب‌اللّه یک پهپاد «Heron-1» اسرائیل را ساقط کرد
اعتراف رئیس سازمان اورژانس کشور به «فقر آمبولانس» در کشور
انصاری: تفاهم‌نامه ایران به قیمت «هزینه‌های هنگفت» برای آمریکا تمام شد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 26 خرداد 1405 / ریزش سنگین در بازار سکه و طلا
هند دسترسی به تلگرام را محدود کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 26 خرداد 1404 ؛ بازار ارز در شوک توافق
ترامپ به ایران باخت
توافق ایران پیروزی روشنی برای آمریکایی‌ها نداشت
بازتاب گسترده تساوی ایران مقابل نیوزیلند در رسانه‌های عربی
پایان پرونده لیدرهای مسلح آشوب‌های دی 1404؛ حکم اعدام اجرا شد
اعتراف مقام صهیونیست به شکست اهداف در جنگ علیه ایران
وعده وزیر بهداشت برای تأمین پایدار دارو
جزئیات تفاهم ایران و آمریکا از زبان عراقچی؛ مذاکرات سرنوشت‌ساز از جمعه آغاز می شود
ناکامی ائتلاف آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر قدرت ایران