×
حوادث
شناسه خبر : 199663
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 09:25
خواننده لس‌آنجلسی در تهران به قتل رسید

خواننده لس‌آنجلسی در تهران به قتل رسید

خواننده لس‌آنجلسی که برای سرکشی اموال و املاک خود به ایران آمده بود قبل از تولد فرزندانش به قتل رسید.

نورنیوز-گروه حوادث:  خواننده لس‌آنجلسی در غرب تهران به قتل رسید؛ متهمان گفتند که به دلیل ارزش بالای اموال و املاک مهرداد که بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شد، وسوسه شدند تا برای تصاحب این دارایی‌ها، او را به قتل برسانند.
دهم دی‌ ماه سال 1402، مرد جوانی به دادسرای جنایی تهران رفت و گفت: دایی من به نام مهرداد که یک خواننده لس‌آنجلسی است و تابعیت آمریکا را دارد و مدتی قبل برای رسیدگی به املاکش به ایران آمد. در این مدت با دختر به نام سیما ازدواج کرد و قرار بود فرزندانشان را در رحم اجاره‌ای به دنیا بیاورند اما حالا به صورت ناگهانی ناپدید است.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرای جنایی تهران، تیم تحقیق  وارد عمل شدند و از پزشکی قانونی و بیمارستان‌ها استعلام گرفتند اما سرنخی از این مرد جوان به دست نیاوردند.

همزمان با این اتفاق، 3 زن جوان از یک خواننده لس آنجلاسی شکایت کردند. یکی از آنها گفت: چند وقت قبل یک خواننده لس‌آنجلسی معروف به نام مهرداد از آمریکا به ایران آمد و برای اجاره رحم با ما قرارداد بست. او و همسرش می‌خواستند فرزندانشان را از طریق رحم اجاره‌ای به دنیا بیاورند و ما هم به خاطر پول قبول کردیم. در این مدت مهرداد بیش از 2 میلیارد تومان برای ما و فرزندانش خرج کرد و بی صبرانه منتظر تولد آنها بود اما حالا که چیزی تا به دنیا آمدن بچه‌ها نمانده، از مهرداد خبری نیست و ما نمی‌دانیم با بچه‌هایش چه کنیم!

بر همین اساس، رسیدگی به موضوع در دستور کار قاضی محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امورجنایی قرار گرفت.

تیم جنایی برای یافتن سرنخی از خواننده لس‌آنجلسی به سراغ همسرش، سیما، رفتند؛ او درباره این ماجرا توضیح داد: مهرداد در ایران املاک و مغازه‌های زیادی داشت. من مستاجر یکی از مغازه‌هایش بودم. وقتی به ایران آمد، پیشنهاد ازدواج داد. می‌گفت آرزو دارد صاحب فرزندان زیادی شود. هدفش این بود که اموالش را برای فرزندانش به ارث بگذارد. به همین دلیل تصمیم گرفت از طریق رحم اجاره‌ای بچه‌دار شود. دو نفر از زنانی که رحم‌شان را اجاره داده بودند، دوقلوهای ما را باردار بودند و زن سوم نیز یک پسر را حمل می‌کرد. مهرداد خوشحال بود که قرار است همزمان صاحب پنج فرزند شود و قصد داشت تعداد آنها را به 20 نفر برساند! اما آخرین بار که برای سرکشی به ویلاهایش به شمال کشور رفت، به طرز عجیبی ناپدید شد؛ قرار بود بعد از تولد فرزندانمان به آمریکا برویم اما دیگر خبری از او نشد.

تحقیقات تیم جنایی نشان داد که مهرداد از کشور خارج نشده است همچنین مشخص شد که اخیراً بخش قابل‌توجهی از اموال و املاک او به نام یک سردفتر در غرب تهران منتقل شده است!

این موضوع مشکوک به نظر می‌رسید و کارآگاهان به سراغ سردفتر رفتند؛ او ادعا کرد که در دوبی با پرداخت دلار به مهرداد، این املاک را به‌صورت قانونی خریداری کرده است. سردفتر حتی دست‌خطی از مهرداد و مبایعه‌نامه‌ها ارائه داد که کارشناسان خط، صحت آن‌ها را تأیید کردند و تأکید داشتند که متعلق به مهرداد است.

در جریان تحقیقات مشخص شد که سردفتر جوان تماس‌های مشکوکی با سرایدار خانه ویلایی مهرداد در یوسف‌آباد داشته است! بررسی‌ها نشان داد که مبالغی پول نیز بین حساب‌های این دو نفر جا‌به‌جا شده است.

این ارتباطات باعث شد تا هر دو نفر به‌عنوان مظنون بازداشت شوند. در نهایت آن‌ها در مواجهه با مدارک و شواهد پلیس، به قتل خواننده لس‌آنجلسی اعتراف کردند.

متهمان گفتند که به دلیل ارزش بالای اموال و املاک مهرداد که بیش از 4 هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شد، وسوسه شدند تا برای تصاحب این دارایی‌ها، او را به قتل برسانند. آن‌ها همچنین اقرار کردند که برای اجرای نقشه‌شان، دو قاتل استخدام کرده‌اند که یکی از آن‌ها مدیر تبلیغات مهرداد بوده است.

با اعترافات متهمان، قاتلان اجیر شده نیز شناسایی و دستگیر شدند. آن‌ها اعتراف کردند که پس از قتل خواننده لس‌آنجلسی، جسد او را مثله کرده و در بیابان‌های اطراف دماوند به آتش کشیده‌اند!

به دنبال این اعترافات، کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ همراه با متهمان به محل حادثه در دماوند رفتند و بخش‌هایی از بقایای جسد را کشف کردند.

تحقیقات بیشتر نشان داد که مهرداد در تاریخ ششم دی‌ ماه سال 1402، هنگام انجام معاملات ملکی در شمال کشور، مورد حمله قرار گرفته است. چهار متهم  با دستور  فرد اجیرکننده با رفتن به محل حضور او، ابتدا با تزریق آمپول، مهرداد را بیهوشش کرده‌اند و سپس با استفاده از دو خودرو، او را به تهران منتقل کرده‌اند.

آن‌ها به مدت پنج شبانه‌روز مهرداد را در یک دفتر کار واقع در بلوار آیت‌الله کاشانی نگه داشتند و او را تحت شکنجه قرار دادند. در این مدت، اسناد و مدارک مربوط به انتقال اموال او را به دست آوردند. در نهایت، سردسته باند، دستور قتل او را صادر کرد.

در ادامه تحقیقات مشخص شد که متهمان جسد را به منطقه رودهن منتقل کرده و آن را داخل یک بشکه به آتش کشیده‌اند. سپس استخوان‌های باقی‌مانده را در همان محل پراکنده کرده‌اند.

همچنین با توجه فیلم دوربین‌های مداربسته  بزرگراه تهران ـ شمال و جاده چالوس و اقدامات مخابراتی رفتار مجرمانه و ارتکاب قتل از سوی 5 متهم پرونده محرض است.

به گزارش تسنیم،  با دستور محمد جواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امورجنایی تهران، بقایای جسد برای انجام آزمایش دی‌ان‌ای به پزشکی قانونی منتقل شد و متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.


نظرات

آخرین اخبار
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
تجاوز مجدد آمریکا به ایران؛ صدای انفجار در کنارک و چند نقطه جنوبی کشور
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
وداع تاریخی مشهد با رهبر شهید؛اقامه نماز بر پیکر توسط فرزند ارشد ایشان
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا