×
حوادث
شناسه خبر : 199663
تاریخ انتشار :

خواننده لس‌آنجلسی در تهران به قتل رسید

خواننده لس‌آنجلسی که برای سرکشی اموال و املاک خود به ایران آمده بود قبل از تولد فرزندانش به قتل رسید.

نورنیوز-گروه حوادث:  خواننده لس‌آنجلسی در غرب تهران به قتل رسید؛ متهمان گفتند که به دلیل ارزش بالای اموال و املاک مهرداد که بیش از ۴ هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شد، وسوسه شدند تا برای تصاحب این دارایی‌ها، او را به قتل برسانند.
دهم دی‌ ماه سال 1402، مرد جوانی به دادسرای جنایی تهران رفت و گفت: دایی من به نام مهرداد که یک خواننده لس‌آنجلسی است و تابعیت آمریکا را دارد و مدتی قبل برای رسیدگی به املاکش به ایران آمد. در این مدت با دختر به نام سیما ازدواج کرد و قرار بود فرزندانشان را در رحم اجاره‌ای به دنیا بیاورند اما حالا به صورت ناگهانی ناپدید است.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرای جنایی تهران، تیم تحقیق  وارد عمل شدند و از پزشکی قانونی و بیمارستان‌ها استعلام گرفتند اما سرنخی از این مرد جوان به دست نیاوردند.

همزمان با این اتفاق، 3 زن جوان از یک خواننده لس آنجلاسی شکایت کردند. یکی از آنها گفت: چند وقت قبل یک خواننده لس‌آنجلسی معروف به نام مهرداد از آمریکا به ایران آمد و برای اجاره رحم با ما قرارداد بست. او و همسرش می‌خواستند فرزندانشان را از طریق رحم اجاره‌ای به دنیا بیاورند و ما هم به خاطر پول قبول کردیم. در این مدت مهرداد بیش از 2 میلیارد تومان برای ما و فرزندانش خرج کرد و بی صبرانه منتظر تولد آنها بود اما حالا که چیزی تا به دنیا آمدن بچه‌ها نمانده، از مهرداد خبری نیست و ما نمی‌دانیم با بچه‌هایش چه کنیم!

بر همین اساس، رسیدگی به موضوع در دستور کار قاضی محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امورجنایی قرار گرفت.

تیم جنایی برای یافتن سرنخی از خواننده لس‌آنجلسی به سراغ همسرش، سیما، رفتند؛ او درباره این ماجرا توضیح داد: مهرداد در ایران املاک و مغازه‌های زیادی داشت. من مستاجر یکی از مغازه‌هایش بودم. وقتی به ایران آمد، پیشنهاد ازدواج داد. می‌گفت آرزو دارد صاحب فرزندان زیادی شود. هدفش این بود که اموالش را برای فرزندانش به ارث بگذارد. به همین دلیل تصمیم گرفت از طریق رحم اجاره‌ای بچه‌دار شود. دو نفر از زنانی که رحم‌شان را اجاره داده بودند، دوقلوهای ما را باردار بودند و زن سوم نیز یک پسر را حمل می‌کرد. مهرداد خوشحال بود که قرار است همزمان صاحب پنج فرزند شود و قصد داشت تعداد آنها را به 20 نفر برساند! اما آخرین بار که برای سرکشی به ویلاهایش به شمال کشور رفت، به طرز عجیبی ناپدید شد؛ قرار بود بعد از تولد فرزندانمان به آمریکا برویم اما دیگر خبری از او نشد.

تحقیقات تیم جنایی نشان داد که مهرداد از کشور خارج نشده است همچنین مشخص شد که اخیراً بخش قابل‌توجهی از اموال و املاک او به نام یک سردفتر در غرب تهران منتقل شده است!

این موضوع مشکوک به نظر می‌رسید و کارآگاهان به سراغ سردفتر رفتند؛ او ادعا کرد که در دوبی با پرداخت دلار به مهرداد، این املاک را به‌صورت قانونی خریداری کرده است. سردفتر حتی دست‌خطی از مهرداد و مبایعه‌نامه‌ها ارائه داد که کارشناسان خط، صحت آن‌ها را تأیید کردند و تأکید داشتند که متعلق به مهرداد است.

در جریان تحقیقات مشخص شد که سردفتر جوان تماس‌های مشکوکی با سرایدار خانه ویلایی مهرداد در یوسف‌آباد داشته است! بررسی‌ها نشان داد که مبالغی پول نیز بین حساب‌های این دو نفر جا‌به‌جا شده است.

این ارتباطات باعث شد تا هر دو نفر به‌عنوان مظنون بازداشت شوند. در نهایت آن‌ها در مواجهه با مدارک و شواهد پلیس، به قتل خواننده لس‌آنجلسی اعتراف کردند.

متهمان گفتند که به دلیل ارزش بالای اموال و املاک مهرداد که بیش از 4 هزار میلیارد تومان تخمین زده می‌شد، وسوسه شدند تا برای تصاحب این دارایی‌ها، او را به قتل برسانند. آن‌ها همچنین اقرار کردند که برای اجرای نقشه‌شان، دو قاتل استخدام کرده‌اند که یکی از آن‌ها مدیر تبلیغات مهرداد بوده است.

با اعترافات متهمان، قاتلان اجیر شده نیز شناسایی و دستگیر شدند. آن‌ها اعتراف کردند که پس از قتل خواننده لس‌آنجلسی، جسد او را مثله کرده و در بیابان‌های اطراف دماوند به آتش کشیده‌اند!

به دنبال این اعترافات، کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ همراه با متهمان به محل حادثه در دماوند رفتند و بخش‌هایی از بقایای جسد را کشف کردند.

تحقیقات بیشتر نشان داد که مهرداد در تاریخ ششم دی‌ ماه سال 1402، هنگام انجام معاملات ملکی در شمال کشور، مورد حمله قرار گرفته است. چهار متهم  با دستور  فرد اجیرکننده با رفتن به محل حضور او، ابتدا با تزریق آمپول، مهرداد را بیهوشش کرده‌اند و سپس با استفاده از دو خودرو، او را به تهران منتقل کرده‌اند.

آن‌ها به مدت پنج شبانه‌روز مهرداد را در یک دفتر کار واقع در بلوار آیت‌الله کاشانی نگه داشتند و او را تحت شکنجه قرار دادند. در این مدت، اسناد و مدارک مربوط به انتقال اموال او را به دست آوردند. در نهایت، سردسته باند، دستور قتل او را صادر کرد.

در ادامه تحقیقات مشخص شد که متهمان جسد را به منطقه رودهن منتقل کرده و آن را داخل یک بشکه به آتش کشیده‌اند. سپس استخوان‌های باقی‌مانده را در همان محل پراکنده کرده‌اند.

همچنین با توجه فیلم دوربین‌های مداربسته  بزرگراه تهران ـ شمال و جاده چالوس و اقدامات مخابراتی رفتار مجرمانه و ارتکاب قتل از سوی 5 متهم پرونده محرض است.

به گزارش تسنیم،  با دستور محمد جواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امورجنایی تهران، بقایای جسد برای انجام آزمایش دی‌ان‌ای به پزشکی قانونی منتقل شد و متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی