×
اجتماعی
شناسه خبر : 199658
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 09:06
شرط دریافت کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی

شرط دریافت کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج بیمه شدگان گفت: میزان کمک‌هزینه ازدواج، معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه‌شده طی دو سال قبل از تاریخ عقد است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین اجتماعی از پرداخت ۷۱۱ میلیارد تومان طی ۶ ماه اول سال جاری در قالب «کمک‌هزینه ازدواج» به بیمه‌شدگان مشمول خبر داد.

امیرعباس قدرتی ، با اشاره به هدیه ازدواج به بیمه‌شدگان اجباری سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: کمک‌هزینه ازدواج به عنوان یکی از حمایت‏‌های موضوع ماده ۳ قانون تأمین اجتماعی است و سازمان تامین اجتماعی به استناد ماده ۸۵ قانون مذکور، به بیمه‌شدگان زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می‌کنند و دارای شرایط قانونی لازم هستند، مبلغی معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه‌شده به عنوان کمک ازدواج پرداخت می‌کند.

وی در تشریح شرایط بیمه‌شده برای دریافت کمک‌هزینه ازدواج، گفت: دریافت‌کننده در صورتی می‌تواند این کمک‌هزینه را دریافت کند که ازدواج اول بیمه‌شده باشد، در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه‌شده با کارفرما قطع نشده باشد، بیمه‌شده باید طی پنج سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل ۷۲۰ روز سابقه کار و پرداخت حق‌بیمه داشته باشد. اگر زن و شوهر هر دو دارای شرایط فوق باشند کمک هزینه یاد شده به هر دو نفر پرداخت می‏‌شود.

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر اینکه میزان کمک‌هزینه ازدواج، معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه‌شده طی دو سال قبل از تاریخ عقد است، افزود: درصورتی که که مبلغ کمک‌هزینه ازدواج محاسبه شده کمتر از حداقل دستمزد تاریخ ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت به حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال وقوع عقد افزایش می‏‌یابد.

قدرتی در این راستا اعلام کرد که بیمه‏‌شدگان درصورت احراز شرایط مقرر می‌توانند در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به نشانی es.tamin.ir و با مراجعه به منوی بیمه‏‌شدگان-حمایت‏‌های کوتاه‏‌مدت‐درخواست کمک هزینه ازدواج، صرفاً با ورود اطلاعات تاریخ عقد و کدملی همسر، درخواست خود را ثبت کنند. همچنین با نصب اپلیکیشن «تأمین من» و انتخاب گزینه بیمه‏‌شدگان - هدیه ازدواج، امکان ثبت درخواست از سوی افراد مشمول وجود دارد. ضمن اینکه پس از تکمیل فرایند در سامانه خدمات غیرحضوری، مبلغ قابل پرداخت و تاریخ واریز وجه از طریق پیامک به بیمه‌شده اطلاع‌رسانی می‏‌شود.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه نیز به ارائه آماری از تعداد بیمه‌شدگانی که کمک‌هزینه ازدواج را دریافت کرده‌اند پرداخت و افزود: تعداد بیمه‌شدگانی که در ۶ ماه اول سال‏ جاری از این حمایت استفاده کرده‌اند، براساس جدیدترین آمارها ۴۶ هزار و ۳۹۴ نفر بوده و این نهاد بیمه‏‌ای در سال جاری مبلغ ۴۶۴ میلیارد تومان به بیمه‌شدگان پرداخت کرده است. همچنین در سال گذشته مبلغ ۷۱۱ میلیارد تومان به ۹۹ هزار و ۶۲۶ نفر از واجدین شرایط، کمک‌هزینه ازدواج پرداخت شده است.


نظرات

آخرین اخبار
توافق سران پاکستان و عربستان بر همکاری نزدیک برای صلح منطقه‌ای
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود
از مذاکرات هسته‌ای تا قیمت نفت؛ پاسخ عراقچی به 2 ادعای مقام‌های آمریکایی
دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش و گفتگو تنها راه خروج از جنگ است
سردار موسوی: با هر غلط اضافه دشمن جبهه‌های دیگری گشوده خواهند شد
نیروهای مسلح عراق: اجازه نمی‌دهیم عراق به صحنه تسویه‌حساب‌ها تبدیل شود
سردار سپاه: ایران توانایی اداره یک جنگ طولانی‌مدت را دارد
بقائی: قطعنامه شورای امنیت، نشان‌دهنده زوال این شورا است
انصاری: ورزشکاران ایرانی عاشق کشورشان هستند
پزشکیان درگذشت معاون نخست وزیر عمان را تسلیت گفت
تجمعات ضدآمریکایی و اسرائیلی ایرانیان باز هم برگزار شد
دعوت سید حسن خمینی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
نقش امارات در حمله به تاسیسات نفتی عربستان
حمله موشکی حزب‌الله به محل تجمع نیروهای پیاده ارتش صهیونیستی
زاخارووا: آمریکا و اسرائیل به میز مذاکره بازگردند
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی
قرارگاه خاتم الانبیا: حمله به بنادر ایران واکنش ویران‌کننده‌ای به‌دنبال دارد
پیام خانواده سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی به مناسبت انتخاب رهبر جدید
اعلام "هفته وحدت و انسجام ملی" از سوی معاون اول رئیس‌جمهور
تماس تلفنی نخست وزیر هند و پزشکیان
واکنش قالیباف به لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب
رهبر انصارالله یمن: اسرائیل درصدد نابودی مسجدالاقصی است
بازتاب گسترده اولین پیام مقام معظم رهبری در رسانه‌های مطرح جهان
شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی زیر آتش حزب الله
لغو اعزام تیم ملی وزنه برداری به مسابقات قهرمانی آسیا
ژاپن: نیروی نظامی به تنگه هرمز اعزام نمی‌کنیم
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در تهران،قم واهواز
سخنگوی کاخ سفید: هیچ تهدیدی از سوی ایران علیه سرزمین ما وجود ندارد
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
پیام رئیس قوه قضاییه برای حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس
نورنما | روز جهانی قدس گرامی‌باد
خبر مهم برای تاکسی‌های آسیب دیده از جنگ
پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت حمید هیراد
مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است
بهت نخست وزیر سابق اسرائیل از بازسازی حزب‌الله
بقایی: هیچ خصومتی با مردم و کشورهای منطقه نداریم
توقف تولید در چند کشور خاورمیانه توسط توتال
روایت رسانه‌های روس از پیام رهبر انقلاب
شهید شمخانی؛ مبارزی که همیشه در سنگر بود
سرلشکر عبدالهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد
ناو «جرالد فورد» دچار آتش‌سوزی شد
وزیر امور خارجه چین: ترمز جنگ علیه ایران را بکشید
ترامپ با پیامی تیم ملی فوتبال ایران را تهدید کرد
بازتاب گسترده اولین پیام رهبر انقلاب در همه شبکه‌های خبری پاکستان
طالبان: جنگ ایران را از مسیر خود بازنمی‌دارد
لیلاز: آمریکا مجبور خواهد شد با ایران مقتدر تعامل کند
تخت‌روانچی: کشورهای متجاوز حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
دعوت رئیس مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس