×
اجتماعی
شناسه خبر : 199658
تاریخ انتشار : شنبه 1403/08/26 ساعت 09:06
شرط دریافت کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی

شرط دریافت کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به شرایط دریافت کمک هزینه ازدواج بیمه شدگان گفت: میزان کمک‌هزینه ازدواج، معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه‌شده طی دو سال قبل از تاریخ عقد است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین اجتماعی از پرداخت ۷۱۱ میلیارد تومان طی ۶ ماه اول سال جاری در قالب «کمک‌هزینه ازدواج» به بیمه‌شدگان مشمول خبر داد.

امیرعباس قدرتی ، با اشاره به هدیه ازدواج به بیمه‌شدگان اجباری سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: کمک‌هزینه ازدواج به عنوان یکی از حمایت‏‌های موضوع ماده ۳ قانون تأمین اجتماعی است و سازمان تامین اجتماعی به استناد ماده ۸۵ قانون مذکور، به بیمه‌شدگان زن یا مرد که برای اولین بار ازدواج می‌کنند و دارای شرایط قانونی لازم هستند، مبلغی معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه‌شده به عنوان کمک ازدواج پرداخت می‌کند.

وی در تشریح شرایط بیمه‌شده برای دریافت کمک‌هزینه ازدواج، گفت: دریافت‌کننده در صورتی می‌تواند این کمک‌هزینه را دریافت کند که ازدواج اول بیمه‌شده باشد، در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه‌شده با کارفرما قطع نشده باشد، بیمه‌شده باید طی پنج سال قبل از تاریخ ازدواج حداقل ۷۲۰ روز سابقه کار و پرداخت حق‌بیمه داشته باشد. اگر زن و شوهر هر دو دارای شرایط فوق باشند کمک هزینه یاد شده به هر دو نفر پرداخت می‏‌شود.

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین اجتماعی با تاکید بر اینکه میزان کمک‌هزینه ازدواج، معادل یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه‌شده طی دو سال قبل از تاریخ عقد است، افزود: درصورتی که که مبلغ کمک‌هزینه ازدواج محاسبه شده کمتر از حداقل دستمزد تاریخ ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت به حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال وقوع عقد افزایش می‏‌یابد.

قدرتی در این راستا اعلام کرد که بیمه‏‌شدگان درصورت احراز شرایط مقرر می‌توانند در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان به نشانی es.tamin.ir و با مراجعه به منوی بیمه‏‌شدگان-حمایت‏‌های کوتاه‏‌مدت‐درخواست کمک هزینه ازدواج، صرفاً با ورود اطلاعات تاریخ عقد و کدملی همسر، درخواست خود را ثبت کنند. همچنین با نصب اپلیکیشن «تأمین من» و انتخاب گزینه بیمه‏‌شدگان - هدیه ازدواج، امکان ثبت درخواست از سوی افراد مشمول وجود دارد. ضمن اینکه پس از تکمیل فرایند در سامانه خدمات غیرحضوری، مبلغ قابل پرداخت و تاریخ واریز وجه از طریق پیامک به بیمه‌شده اطلاع‌رسانی می‏‌شود.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه نیز به ارائه آماری از تعداد بیمه‌شدگانی که کمک‌هزینه ازدواج را دریافت کرده‌اند پرداخت و افزود: تعداد بیمه‌شدگانی که در ۶ ماه اول سال‏ جاری از این حمایت استفاده کرده‌اند، براساس جدیدترین آمارها ۴۶ هزار و ۳۹۴ نفر بوده و این نهاد بیمه‏‌ای در سال جاری مبلغ ۴۶۴ میلیارد تومان به بیمه‌شدگان پرداخت کرده است. همچنین در سال گذشته مبلغ ۷۱۱ میلیارد تومان به ۹۹ هزار و ۶۲۶ نفر از واجدین شرایط، کمک‌هزینه ازدواج پرداخت شده است.


نظرات

آخرین اخبار
پیام رئیس شورای رهبری حماس به رهبر انقلاب
پایگاه پشتیبانی لجستیکی سفارت آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت
آغاز موج پنجاه و یکم عملیات وعده صادق4 با رمز یا علی بن موسی الرضا/شلیک موشکهای ترکیبی
سفیر ایران خطاب به فیفا: بازی‌های تیم فوتبال ایران را از آمریکا به مکزیک منتقل کنید
قیمت بنزین در آمریکا در پی حمله به ایران 23 درصد افزایش یافت
قرارگاه خاتم: دشمن با پهپاد کپی‌شده به اهداف غیرموجه همسایگان حمله می‌کند
اعتراف اسرائیل به کاهش شدید موشک های رهگیر خود در نتیجه حملات ایران
مخالفت سوئیس با استفاده آمریکا از آسمان این کشور برای جنگ با ایران
شهادت 115 لرستانی در حملات دشمن صهیونیستی - آمریکایی
سه «فرزند ایران» به مالزی رسیدند
شهادت 11 ورزشکار خوزستانی در حملات متجاوزانه آمریکایی صهیونیستی
دشمن آمریکایی-صهیونی در مقابله با رزمندگانِ نیروهای مسلح به بن‌بست خورده
حزب الله مراکز نظامی رژیم اسرائیل را درهم کوبید
درخواست فوری آمریکا از اتباعش برای ترک خاک عراق
حمله به پالایشگاه لاناز و فرودگاه کویت توسط آمریکا یا اسرائیل صورت گرفته است
ادامه حملات هوایی وتوپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
شکل‌گیری خاورمیانه اسلامی با پایان سلطه آمریکا
وقتی که موشک‌های بالستیک چند کلاهکی ایران، خواب صهیونیست‌ها را آشفته می کند
هشدار قالیباف به وطن‌فروشان؛ مرا مادرم نامْ مرگ تو کرد!
غول کشتیرانی درباره بحران انرژی آسیا هشدار داد
بقائی: درخواست صدراعظم آلمان از ایران فراتر از مضحک است!
6 هزار نفر از علما و اساتید حوزه علمیه با رهبری بیعت کردند
سندرز: ترامپ نمی‌داند چگونه از جنگ با ایران خارج شود
گزارش تصویری | بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: تنگه هرمز برگ برنده ایرانی‌هاست
السودانی حملات علیه نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
روایت ناوشکن دنا از زبان معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
اذعان ژنرال صهیونیست: قدرت نیروهای مسلح آن مانع از فروپاشی نظام می‌شود
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود
هشدار اورژانس کشور: مصدومان را ناگهانی از زیر آوار خارج نکنید