×
حوادث
شناسه خبر : 199475
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/24 ساعت 16:04
یک مقام قضایی درباره خودکشی «کیانوش سنجری» توضیح داد

یک مقام قضایی درباره خودکشی «کیانوش سنجری» توضیح داد

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران توضیحاتی را در مورد فوت کیانوش سنجری بیان کرد.

نورنیوز- گروه حوادث: قاضی محمد شهریاری روز پنجشنبه اظهار داشت: عصر چهارشنبه ۲۳ آبان بود که کلانتری ۱۰۹ بهارستان اعلام کرد جسد فردی نزدیک پل حافظ کشف شده است که بلافاصله عوامل تخصصی صحنه شامل پزشکی قانونی، کارشناسان تشخیص هویت و کارشناسان اداره آگاهی همچنین بازپرس ویژه قتل در محل وقوع حادثه حاضر شدند.

وی ادامه داد: مشاهده شد که فرد جوانی حسب اطلاع مطلعین حاضر در صحنه خود را از ساختمان چارسو به پایین پرتاب کرده است.

قاضی شهریاری افزود: تحقیقات میدانی ما نشان داد که همراه متوفی که بعداً مشخص شد کیانوش سنجری بوده است؛ یک خانم به عنوان روان درمانگر نیز حضور داشته و ما نیز اظهارات وی را اخذ کردیم.

سرپرست دادسرای جنایی توضیح داد: حسب اظهارات این فرد با توجه به شناختی که او از قبل از فوت داشت و از سال ۹۴ به دلیل بیماری‌های روانی و روحی او را می‌شناخت و با او ارتباط داشت؛ در روز چهارشنبه نیز این فرد در فضای مجازی تهدید به خودکشی کرده بود.

وی افزود: این خانم تا پل حافظ با مرحوم صحبت زیادی کرده بود که دست به خودکشی نزند و مرحوم نیز اعلام به انصراف از خودکشی کرده بود و موضوع را حل شده اعلام کرده بود؛ به همین دلیل این روان درمانگر از وی جدا می‌شود تا به منزل برود اما چون شارژر موبایل مرحوم نزد او جا مانده بود در حالی که ۵۰۰ متر بیشتر با او فاصله نگرفته بود با او تماس می‌گیرد اما او جواب نمی‌دهد به همین دلیل مشکوک می‌شود و به سرعت باز می‌گردد و چون فکر می‌کرده که با توجه به تهدید قبلی احتمال خودکشی وجود دارد به انتظامات مرکز خرید چارسو اعلام می‌کند و وقتی به سمت بالای ساختمان حرکت می‌کنند و به بالا می‌رسند این فرد خود را به پایین پرتاب کرده و کار از کار گذشته است.

سرپرست دادسرای جنایی تهران اظهار داشت: تحقیقات دیگر بر اساس اظهارات این خانم روان درمانگر حاکی از آن است که متوفی از سال ۹۴ با مشکلات روحی و روانی درگیر بوده و سه مرحله در بیمارستان محمدشهر کرج بستری شده و داروهای اعصاب و روان مصرف می‌کرده است.

قاضی شهریاری اضافه کرد: خانم دیگری نیز که بعد از آن سر صحنه حادثه حاضر بود اعلام کرده است که این مرحوم یعنی کیانوش سنجری دوست پدرم بوده و سالیان سال است که درگیر بیماری‌های روحی و روانی است.

وی ادامه داد: اکیپ‌های تخصصی در صحنه حاضر بودند، تمام تحقیقات انجام شده، فیلم دوربین‌های مداربسته ساختمان ثبت و در حال بازبینی هستند.

قاضی شهریاری گفت: جسد به پزشکی قانونی منتقل شده و بررسی‌های تخصصی، کالبد شکافی و سم شناسی، پاتولوژی، آسیب شناسی و تعیین علت فوت در حال انجام است. پرونده‌ای نیز در این رابطه در دادسرای جنایی تهران با عنوان فوت مشکوک تشکیل شده و تمام زوایای فوت این فرد را بررسی می‌کنیم.

سرپرست دادسرای جنایی تهران اظهار داشت: از تهدید به خودکشی این فرد در فضای مجازی نیز مطلع هستیم و از همه مطلعین در محل تحقیق شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی
قتل پدر توسط پسر 17 ساله / اعتراف عجیب متهم
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
تیم منتخب لیگ قهرمانان بدون سهمیه غالب قهرمان
اوکراین اتهام حمله به نیروگاه زاپوریژیا را رد کرد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تازه از سریال «دزدی عاشقانه»؛ پروژه جدید نمایش خانگی
شرط هند برای فروش فناوری نظامی چیست؟
پخش یک سریال با حال و هوای قیام 15 خرداد+ فیلم