×
ورزشی
شناسه خبر : 199467
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/24 ساعت 14:29
کره‌شمالی2 - ایران3 / برد سخت ایران

کره‌شمالی2 - ایران3 / برد سخت ایران

مسابقه تیم‌های ایران و کره‌شمالی با برتری کامل سفیدپوشان کشورمان پایان یافت و در نهایت ایران با 3 گل از سد کره شمالی گذشت.

نورنیوز- گروه ورزشی: پاس در عرض سردار آزمون و در ادامه پاس در عمق تماشایی مهدی طارمی از میانه زمین در دقیقه ۲۹ را مهدی قایدی با فرار عالی از بین دو مدافع کره شمالی تبدیل به موقعیت کرد که شوت سرضرب و زمینی او به گوشه دروازه در حالی که کانگ نظاره‌گر بود، گل اول ایران را به دنبال داشت.

در دقیقه 41 مهدی طارمی جواب یک- دو با محمد محبی را به زیبایی داد و پاس تماشایی او را شماره 8 تیم ملی ایران با شوت تماشایی تبدیل به گل کرد.

سومین گل ایران نیز در دقیقه 45 باز هم توسط محبی وارد دروازه کره شمالی شد.

 همکاری مهدی قایدی و مهدی طارمی در سمت چپ زمین و پیشروی آنها تا پشت محوطه جریمه را طارمی با تعویض منطقه به سمت راست برد که در ادامه کنترل توپ و شوت روی پای دیدنی محمد محبی ایران را به گل سوم رساند.

اخراج تاجیک

در دقیقه 51، جو گوک پشت مدافعان ایران فرار کرد و در حالی که نزدیک بود با بیرانوند تک به تک شود، شجاع به یکباره دست او را کشید و مهاجم کره شمالی را روی زمین انداخت تا داور تاجیک کارت قرمز مستقیم به مدافع ایران نشان بدهد.

 در دقیقه 56 گل اول کره شمالی (گل به خودی مهدی طارمی ) وارد دروازه ایران شد. چوچ کول کرنر را کوتاه کار کرد و به پوم هیوک کیم پاس داد که پاس پشت پای این بازیکن دوباره به کول رسید که ارسال پای چپ این بازیکن از سمت چپ محوطه جریمه قبل از رسیدن به تیرک اول، با اشتباه طارمی و عبور از روی دستان بیرانوند تبدیل به گل اول کره شمالی شد.

در دقیقه 59 گل دوم کره شمالی توسط یو سانگ کیم به ثمر رسید.  بازیکنان کره شمالی دوباره در سمت راست زمین پاسکاری انجام دادند که این بار توپ ارسالی به مقابل تیرک دوم را کوک چول با ضربه سر زد و توپ پس از دفع سردار آزمون به سانگ کیم برخورد کرد و گل دوم کره شمالی را به همراه داشت.

 


 

مصاف دو تیم ایران و کره شمالی در جریان رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه ملی ویانتیان در کشور لائوس آغاز شده است.

فرار سریع هانگ وانگ سانگ در دقیقه ۵ تا پشت محوطه جریمه و شوت زمینی این بازیکن را بیرانوند بدون دردسر در اختیار گرفت.

پاس بلند سردار آزمون را آریا یوسفی با فرار عالی در دقیقه ۷ در سمت راست محوطه جریمه تصاحب کرد و بدون مکث توپ را به مقابل دروازه کره شمالی فرستاد که ضربه نهایی مهدی طارمی بی‌دقت بود و در دستان کانگ جو هیوگ جای گرفت.

در دقیقه ۱۱ پاس در عرض سردار آزمون و شوت زمینی مهدی طارمی از پشت محوطه جریمه به گوشه دروازه کره شمالی، قدرت لازم را نداشت و در دستان جو هیوک جای گرفت.

فرار سریع در دقیقه ۱۳ مهدی قایدی از جناح چپ و پاس او را مهدی طارمی به مدافع کره شمالی زد و توپ دفع شد.

ترکیب تیم ملی ایران

بر این اساس امیر قلعه‌نویی، ترکیب تیم ملی کشورمان را اعلام کرد که بر این اساس علیرضا بیرانوند، میلاد محمدی، شجاع خلیل‌زاده، علی نعمتی، آریا یوسفی، سیدمحمد کریمی، سعید عزت‌الهی، محمد محبی، مهدی طارمی، مهدی قائدی و سردار آزمون به میدان می‌روند.

ترکیب تیم ملی کره‌شمالی

کانگ جو هیوک، کیم پوم هیوک، چوئه اوک چول، کیم یو سانگ، جانگ کوک چول، کیه تام، جانگ کوک چول، پائک چونگ سانگ، چوئه جو سانگ، هانگ وانگ سانگ و ری جو گوک. سرمربی: سین یانگ نام

حواشی

صالح حردانی به دلیل محرومیت انضباطی از سوی ای‌اف‌سی و سامان قدوس به علت مصدومیت در لیست تیم ملی ایران قرار نگرفتند.

نام محمدرضا اخباری، محمدمهدی زارع و سعید سحرخیزان در فهرست ایران برای این بازی دیده نمی‌شود.

مهدی طارمی در دقیقه 9 از ناحیه مچ پا احساس درد کرد، ولی از جای خود بلند شد و به کارش ادامه داد.

 اعلام کرنر برای ایران در دقیقه 27 اعتراض طارمی را به دنبال داشت.

صندلی‌های خالی در ورزشگاه ملی لائوس به شدت جلب توجه می‌کند و روبه‌روی دوربین تلویزیونی هیچ تماشاگری ننشسته است.

هواداران کم‌تعداد کره شمالی با چند دست لباس همشکل مشغول تشویق این تیم هستند.

سردار آزمون در دقیقه 36 احساس مصدومیت کرد و روی زمین نشست که کادرپزشکی تیم ملی دوباره او را به زمین برگرداند.

بولت زیر مجموعهشهریار مغانلو در دقیقه 35 زیر نظر علی‌اصغر قربانعلی‌پور، مربی تیم ملی مشغول گرم کردن شد تا جانشین مصدومان احتمالی در خط حمله شود.

قلعه‌نویی پس از گل اول و در زمان متوقف شدن بازی، از طارمی درخواست داشت که شکل هجومی خود را حفظ کنند و به دنبال زدن گل دوم باشند.

محبی در وقت اضافه نیمه اول احساس مصدومیت کرد ولی خیلی زود به بازی برگشت.

جو سانگ چوئه در دقیقه 3+45 تکل خطرناکی روی پای بیرانوند زد که می‌توانست کارت زرد را برای این بازیکن به دنبال داشته باشد.

شجاع در شروع نیمه دوم پس از پریدن روی هوا برای دفع توپ، احساس درد از ناحیه پا داشت که خیلی زود از جای خود بلند شد.

برخورد توپ به دست علی نعمتی در دقیقه 46 کاری کرد تا داور با کمک ویدئویی خود ارتباط بگیرد ولی خیلی سریع بازی را ادامه داد.

امیر قلعه‌نویی پس از گل دوم کره شمالی با استرس زیادی در کنار زمین بازی را دنبال می‌کند و مدام به عملکرد ملی‌پوشان معترض است.

محمد محبی در دقیقه 79 احساس درد کرد و روی زمین نشست و به علت مصدومیت با برانکارد از بازی بیرون رفت.

بازیکنان کره شمالی اعتقاد داشتند توپ در دقیقه 4+90 به دست نورافکن برخورد کرده و باید پنالتی اعلام میشد که داور تاجیک و تیم ویدئویی چنین اعتقادی نداشتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین
واکنش تمسخرآمیز خبرنگار آکسیوس به ادعای محاصره زمینی ایران
واکنش حزب‌الله لبنان به حمله آمریکا به عراق و مشارکت یک کشور عربی
جایگاه آب در دیپلماسی
تمدید اعتبار ثبت سفارش بدون انتقال ارز
تمبر اربعین 1405 رونمایی شد؛ نماد وحدت ایران و عراق
رکورد خدمت درمانی به زائران اربعین
حماسه‌ای که تنها روایت یک پرواز نیست
هشدار پلیس تهران به مالکان خودرو پس از دستگیری سارقان حرفه‌ای باطری
هشدار نارنجی هواشناسی؛ خوزستان در آستانه موج جدید گرما
عراقچی: سناریوی پرچم دروغین؛ واکنش ایران به اتهام حمله به بندر دمیاط
جان‌بخشی به دروازه ورود هخامنشیان
اختلال گسترده کاربران را غافلگیر کرد؛ قطعی سراسری اینترنت در ترکیه
زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ مطالبه خسارت دیرکرد جدی شد
فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد
دزد دندان در اندرزگو بازداشت شد
پاسخ جنجالی تد لیو به تهدید ترامپ؛ «ایران به این تعرفه‌ها می‌خندد»
قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب
چین خواستار توقف تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کوبا شد
قیمت موتورسیکلت وارد شیب صعودی شد
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان
حماس: عقب‌نشینی اسرائیل، شرط ما برای تحویل سلاح است
ایران به عضویت سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی درآمد
جان باختن 10 نفر در تصادفات اربعین