×
ورزشی
شناسه خبر : 199467
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/24 ساعت 14:29
کره‌شمالی2 - ایران3 / برد سخت ایران

کره‌شمالی2 - ایران3 / برد سخت ایران

مسابقه تیم‌های ایران و کره‌شمالی با برتری کامل سفیدپوشان کشورمان پایان یافت و در نهایت ایران با 3 گل از سد کره شمالی گذشت.

نورنیوز- گروه ورزشی: پاس در عرض سردار آزمون و در ادامه پاس در عمق تماشایی مهدی طارمی از میانه زمین در دقیقه ۲۹ را مهدی قایدی با فرار عالی از بین دو مدافع کره شمالی تبدیل به موقعیت کرد که شوت سرضرب و زمینی او به گوشه دروازه در حالی که کانگ نظاره‌گر بود، گل اول ایران را به دنبال داشت.

در دقیقه 41 مهدی طارمی جواب یک- دو با محمد محبی را به زیبایی داد و پاس تماشایی او را شماره 8 تیم ملی ایران با شوت تماشایی تبدیل به گل کرد.

سومین گل ایران نیز در دقیقه 45 باز هم توسط محبی وارد دروازه کره شمالی شد.

 همکاری مهدی قایدی و مهدی طارمی در سمت چپ زمین و پیشروی آنها تا پشت محوطه جریمه را طارمی با تعویض منطقه به سمت راست برد که در ادامه کنترل توپ و شوت روی پای دیدنی محمد محبی ایران را به گل سوم رساند.

اخراج تاجیک

در دقیقه 51، جو گوک پشت مدافعان ایران فرار کرد و در حالی که نزدیک بود با بیرانوند تک به تک شود، شجاع به یکباره دست او را کشید و مهاجم کره شمالی را روی زمین انداخت تا داور تاجیک کارت قرمز مستقیم به مدافع ایران نشان بدهد.

 در دقیقه 56 گل اول کره شمالی (گل به خودی مهدی طارمی ) وارد دروازه ایران شد. چوچ کول کرنر را کوتاه کار کرد و به پوم هیوک کیم پاس داد که پاس پشت پای این بازیکن دوباره به کول رسید که ارسال پای چپ این بازیکن از سمت چپ محوطه جریمه قبل از رسیدن به تیرک اول، با اشتباه طارمی و عبور از روی دستان بیرانوند تبدیل به گل اول کره شمالی شد.

در دقیقه 59 گل دوم کره شمالی توسط یو سانگ کیم به ثمر رسید.  بازیکنان کره شمالی دوباره در سمت راست زمین پاسکاری انجام دادند که این بار توپ ارسالی به مقابل تیرک دوم را کوک چول با ضربه سر زد و توپ پس از دفع سردار آزمون به سانگ کیم برخورد کرد و گل دوم کره شمالی را به همراه داشت.

 


 

مصاف دو تیم ایران و کره شمالی در جریان رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه ملی ویانتیان در کشور لائوس آغاز شده است.

فرار سریع هانگ وانگ سانگ در دقیقه ۵ تا پشت محوطه جریمه و شوت زمینی این بازیکن را بیرانوند بدون دردسر در اختیار گرفت.

پاس بلند سردار آزمون را آریا یوسفی با فرار عالی در دقیقه ۷ در سمت راست محوطه جریمه تصاحب کرد و بدون مکث توپ را به مقابل دروازه کره شمالی فرستاد که ضربه نهایی مهدی طارمی بی‌دقت بود و در دستان کانگ جو هیوگ جای گرفت.

در دقیقه ۱۱ پاس در عرض سردار آزمون و شوت زمینی مهدی طارمی از پشت محوطه جریمه به گوشه دروازه کره شمالی، قدرت لازم را نداشت و در دستان جو هیوک جای گرفت.

فرار سریع در دقیقه ۱۳ مهدی قایدی از جناح چپ و پاس او را مهدی طارمی به مدافع کره شمالی زد و توپ دفع شد.

ترکیب تیم ملی ایران

بر این اساس امیر قلعه‌نویی، ترکیب تیم ملی کشورمان را اعلام کرد که بر این اساس علیرضا بیرانوند، میلاد محمدی، شجاع خلیل‌زاده، علی نعمتی، آریا یوسفی، سیدمحمد کریمی، سعید عزت‌الهی، محمد محبی، مهدی طارمی، مهدی قائدی و سردار آزمون به میدان می‌روند.

ترکیب تیم ملی کره‌شمالی

کانگ جو هیوک، کیم پوم هیوک، چوئه اوک چول، کیم یو سانگ، جانگ کوک چول، کیه تام، جانگ کوک چول، پائک چونگ سانگ، چوئه جو سانگ، هانگ وانگ سانگ و ری جو گوک. سرمربی: سین یانگ نام

حواشی

صالح حردانی به دلیل محرومیت انضباطی از سوی ای‌اف‌سی و سامان قدوس به علت مصدومیت در لیست تیم ملی ایران قرار نگرفتند.

نام محمدرضا اخباری، محمدمهدی زارع و سعید سحرخیزان در فهرست ایران برای این بازی دیده نمی‌شود.

مهدی طارمی در دقیقه 9 از ناحیه مچ پا احساس درد کرد، ولی از جای خود بلند شد و به کارش ادامه داد.

 اعلام کرنر برای ایران در دقیقه 27 اعتراض طارمی را به دنبال داشت.

صندلی‌های خالی در ورزشگاه ملی لائوس به شدت جلب توجه می‌کند و روبه‌روی دوربین تلویزیونی هیچ تماشاگری ننشسته است.

هواداران کم‌تعداد کره شمالی با چند دست لباس همشکل مشغول تشویق این تیم هستند.

سردار آزمون در دقیقه 36 احساس مصدومیت کرد و روی زمین نشست که کادرپزشکی تیم ملی دوباره او را به زمین برگرداند.

بولت زیر مجموعهشهریار مغانلو در دقیقه 35 زیر نظر علی‌اصغر قربانعلی‌پور، مربی تیم ملی مشغول گرم کردن شد تا جانشین مصدومان احتمالی در خط حمله شود.

قلعه‌نویی پس از گل اول و در زمان متوقف شدن بازی، از طارمی درخواست داشت که شکل هجومی خود را حفظ کنند و به دنبال زدن گل دوم باشند.

محبی در وقت اضافه نیمه اول احساس مصدومیت کرد ولی خیلی زود به بازی برگشت.

جو سانگ چوئه در دقیقه 3+45 تکل خطرناکی روی پای بیرانوند زد که می‌توانست کارت زرد را برای این بازیکن به دنبال داشته باشد.

شجاع در شروع نیمه دوم پس از پریدن روی هوا برای دفع توپ، احساس درد از ناحیه پا داشت که خیلی زود از جای خود بلند شد.

برخورد توپ به دست علی نعمتی در دقیقه 46 کاری کرد تا داور با کمک ویدئویی خود ارتباط بگیرد ولی خیلی سریع بازی را ادامه داد.

امیر قلعه‌نویی پس از گل دوم کره شمالی با استرس زیادی در کنار زمین بازی را دنبال می‌کند و مدام به عملکرد ملی‌پوشان معترض است.

محمد محبی در دقیقه 79 احساس درد کرد و روی زمین نشست و به علت مصدومیت با برانکارد از بازی بیرون رفت.

بازیکنان کره شمالی اعتقاد داشتند توپ در دقیقه 4+90 به دست نورافکن برخورد کرده و باید پنالتی اعلام میشد که داور تاجیک و تیم ویدئویی چنین اعتقادی نداشتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
ضرورت اصلاح رفتار دفاعی و دیپلماسی
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد
خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار نیروی دریایی ارتش هستند
برنامه قطعی برق تهران فردا یکشنبه اول شهریور اعلام شد+ لینک
افتخار بسکتبال ایران؛ نام آقاجان‌پور در فهرست ستاره‌های فیبا
تعیین تکلیف پرونده کریدور دریا به دریا