×
سیاسی
شناسه خبر : 199461
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/24 ساعت 12:30
اسلامی: ایران به تمام تعهدات خود در برجام عمل کرد ولی طرف مقابل تحریم‌ها را تشدید کرد

در نشست خبری با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؛

اسلامی: ایران به تمام تعهدات خود در برجام عمل کرد ولی طرف مقابل تحریم‌ها را تشدید کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران توافق برجام را به صورت یک جانبه اجرا کرد و یک سال و نیم تمام تعهدات برجامی خود را انجام داد در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد و تحریم‌ها علیه ایران را تشدید کرد .

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد اسلامی امروز (پنچ‌شنبه ۲۴ آبان) بعد از دیدار و رایزنی با رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در تهران در یک کنفرانس خبری مشترک با وی شرکت کرد .

اسلامی گفت :  تماس‌ها  و رفت و آمدها  بین ما و آقای گروسی همواره موثر و سازنده بوده است  و امروز هم گفتگو های موثر و سازنده‌ای داشتیم . دیدار امروز با آقای گروسی در این مقطع زمانی که نظام استکباری بدون قید و شرط از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد.

وی با بیان این که مذاکرات ما در این مقطع مهم است در بخشی دیگری  از صحبت های خود با اشاره به اقدامات رژیم صهیونسیتی در زیر سوال بردن اعتبار نهادهای بین المللی گفت: در پی این اقدامات اعتبار سازمان‌های بین‌المللی در حال خدشه دار شدن است و سازمان ملل و سازمان‌های وابسته باید با انجام مسوولیت خود در این زمینه نقش آفرین باشند .

اسلامی گفت:  ما مکرراً اعلام کردیم که هرگونه اقدام  مداخله جویانه در امور هسته‌ای ایران حتماً با اقدام متقابل  و بدون درنگ ایران مواجه می‌شود .

 وی با اشاره به برخی از فشارهای سیاسی در مورد برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران تاکید کرد : برنامه‌های هسته‌ای ایران تحت  این فشارها قرار نمی گیرد و ما برنامه  هسته‌ای صلح آمیز خود خود را در چارچوب منافعمان ادامه می‌دهیم .

اسلامی تاکید کرد : صدور هرگونه قطعنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران این حق را برای ما ایجاد می‌کند که اقدام متقابل داشته باشیم .

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز از حضور در تهران ابراز خرسندی کرد و گفت: این سفر ، سفر مهمی  است که در شرایط پیچیده کنونی انجام می‌گیرد.

وی تاکید کرد : ما از شرایط خطیر که منطقه و فراتر از آن با آن دست و پنجه نرم می‌کند آگاه هستیم و این ماموریت را با رسالت کامل پذیرفتیم که این سفر موفقیت‌آمیزی باشد.

گروسی گفت : آژانس و ایران مدت طولانی هستند که با یکدیگر کار می‌کنند و مذاکرات خوب و ممتدی را با رئیس سازمان انرژی اتمی انجام داده‌ام. اکنون مقطع مهمی است که باید به یک نتیجه ملموس و عملیاتی برسیم تا به دنیا نشان دهیم که تلاش مشترک به نتیجه خواهد رسید و ما در مسیری خارج از مسیر تقابل قرار خواهد داد.

اسلامی تاکید کرد : ما  باید تلاش کنیم نگذاریم  جریان‌های افراطی با صدور قطعنامه‌های مداخله جویانه علیه ایران روابط ایران و آژانس را تحت تاثیر قرار دهند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست  در پاسخ به سوالی در ارتباط با احتمال صدور قطعنامه علیه ایران در نشست آتی شورای حکام با فشار برخی از کشورهای غربی گفت: همان طور که گفتم  اگر آنها  مسیر تقابل و صدور قطعنامه مداخله جویانه و اخلال در برنامه هسته‌ای ایران را در پیش بگیرند، ایران بی‌درنگ و به صورت  متقابل پاسخ می‌دهد و ما اقدامات لازم را انجام می دهیم .

وی با بیان اینکه ایران همواره با حسن نیت مسیر تعامل را طی کرده است ، گفت : این ایران بود که توافق برجام را به صورت یک جانبه اجرا کرد و یک سال و نیم تمام تعهدات برجامی خود را انجام داد در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد و تحریم‌ها علیه ایران  را تشدید  کرد .

این مقام ایرانی تصریح کرد: صحنه و وضعیت کاملاً مشخص است و موضع ایران بارها اعلام شده است که اگر آنها  مسیر تعامل را در پیش بگیرند ایران همواره مسیر تعامل را در پیش گرفته و به این مسیر ادامه می‌دهد ولی اگر آنها مسیر دیگری را در پیش بگیرند ما در چهارچوب منافع خود تصمیمات مقتضی را می گیریم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
موج43 عملیات وعده صادق4 با رمز یا شدید العقاب/با شلیک موشک‌های خرمشهر، قدر، عماد، خیبرشکن
واکنش تیم ملی فوتبال و قلعه‌نویی به تهدید ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
توافق سران پاکستان و عربستان بر همکاری نزدیک برای صلح منطقه‌ای
سناتور آمریکایی: روند جنگ «بشدت فاجعه‌بار» پیش می‌رود
از مذاکرات هسته‌ای تا قیمت نفت؛ پاسخ عراقچی به 2 ادعای مقام‌های آمریکایی
دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش و گفتگو تنها راه خروج از جنگ است
سردار موسوی: با هر غلط اضافه دشمن جبهه‌های دیگری گشوده خواهند شد
نیروهای مسلح عراق: اجازه نمی‌دهیم عراق به صحنه تسویه‌حساب‌ها تبدیل شود
سردار سپاه: ایران توانایی اداره یک جنگ طولانی‌مدت را دارد
بقائی: قطعنامه شورای امنیت، نشان‌دهنده زوال این شورا است
انصاری: ورزشکاران ایرانی عاشق کشورشان هستند
پزشکیان درگذشت معاون نخست وزیر عمان را تسلیت گفت
تجمعات ضدآمریکایی و اسرائیلی ایرانیان باز هم برگزار شد
دعوت سید حسن خمینی از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
دعوت سپاه از اقشار و آحاد مختلف مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس
نقش امارات در حمله به تاسیسات نفتی عربستان
حمله موشکی حزب‌الله به محل تجمع نیروهای پیاده ارتش صهیونیستی
زاخارووا: آمریکا و اسرائیل به میز مذاکره بازگردند
نخستین پیام رهبر جدید انقلاب در صدر اخبار رسانه‌های آمریکایی
قرارگاه خاتم الانبیا: حمله به بنادر ایران واکنش ویران‌کننده‌ای به‌دنبال دارد
پیام خانواده سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی به مناسبت انتخاب رهبر جدید
اعلام "هفته وحدت و انسجام ملی" از سوی معاون اول رئیس‌جمهور
تماس تلفنی نخست وزیر هند و پزشکیان
واکنش قالیباف به لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب
رهبر انصارالله یمن: اسرائیل درصدد نابودی مسجدالاقصی است
بازتاب گسترده اولین پیام مقام معظم رهبری در رسانه‌های مطرح جهان
شهرک‌ها و پایگاه‌های صهیونیستی زیر آتش حزب الله
لغو اعزام تیم ملی وزنه برداری به مسابقات قهرمانی آسیا
ژاپن: نیروی نظامی به تنگه هرمز اعزام نمی‌کنیم
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در تهران،قم واهواز
سخنگوی کاخ سفید: هیچ تهدیدی از سوی ایران علیه سرزمین ما وجود ندارد
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
پیام رئیس قوه قضاییه برای حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس
نورنما | روز جهانی قدس گرامی‌باد
خبر مهم برای تاکسی‌های آسیب دیده از جنگ
پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت حمید هیراد
مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است
بهت نخست وزیر سابق اسرائیل از بازسازی حزب‌الله
بقایی: هیچ خصومتی با مردم و کشورهای منطقه نداریم
توقف تولید در چند کشور خاورمیانه توسط توتال
روایت رسانه‌های روس از پیام رهبر انقلاب
شهید شمخانی؛ مبارزی که همیشه در سنگر بود
سرلشکر عبدالهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد
ناو «جرالد فورد» دچار آتش‌سوزی شد
وزیر امور خارجه چین: ترمز جنگ علیه ایران را بکشید
ترامپ با پیامی تیم ملی فوتبال ایران را تهدید کرد
بازتاب گسترده اولین پیام رهبر انقلاب در همه شبکه‌های خبری پاکستان
طالبان: جنگ ایران را از مسیر خود بازنمی‌دارد
لیلاز: آمریکا مجبور خواهد شد با ایران مقتدر تعامل کند
تخت‌روانچی: کشورهای متجاوز حق عبور از تنگه هرمز را ندارند