×
سیاسی
شناسه خبر : 199461
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/24 ساعت 12:30
اسلامی: ایران به تمام تعهدات خود در برجام عمل کرد ولی طرف مقابل تحریم‌ها را تشدید کرد

در نشست خبری با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؛

اسلامی: ایران به تمام تعهدات خود در برجام عمل کرد ولی طرف مقابل تحریم‌ها را تشدید کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران توافق برجام را به صورت یک جانبه اجرا کرد و یک سال و نیم تمام تعهدات برجامی خود را انجام داد در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد و تحریم‌ها علیه ایران را تشدید کرد .

نورنیوز- گروه سیاسی: محمد اسلامی امروز (پنچ‌شنبه ۲۴ آبان) بعد از دیدار و رایزنی با رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در تهران در یک کنفرانس خبری مشترک با وی شرکت کرد .

اسلامی گفت :  تماس‌ها  و رفت و آمدها  بین ما و آقای گروسی همواره موثر و سازنده بوده است  و امروز هم گفتگو های موثر و سازنده‌ای داشتیم . دیدار امروز با آقای گروسی در این مقطع زمانی که نظام استکباری بدون قید و شرط از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد.

وی با بیان این که مذاکرات ما در این مقطع مهم است در بخشی دیگری  از صحبت های خود با اشاره به اقدامات رژیم صهیونسیتی در زیر سوال بردن اعتبار نهادهای بین المللی گفت: در پی این اقدامات اعتبار سازمان‌های بین‌المللی در حال خدشه دار شدن است و سازمان ملل و سازمان‌های وابسته باید با انجام مسوولیت خود در این زمینه نقش آفرین باشند .

اسلامی گفت:  ما مکرراً اعلام کردیم که هرگونه اقدام  مداخله جویانه در امور هسته‌ای ایران حتماً با اقدام متقابل  و بدون درنگ ایران مواجه می‌شود .

 وی با اشاره به برخی از فشارهای سیاسی در مورد برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران تاکید کرد : برنامه‌های هسته‌ای ایران تحت  این فشارها قرار نمی گیرد و ما برنامه  هسته‌ای صلح آمیز خود خود را در چارچوب منافعمان ادامه می‌دهیم .

اسلامی تاکید کرد : صدور هرگونه قطعنامه‌ای علیه برنامه هسته‌ای ایران این حق را برای ما ایجاد می‌کند که اقدام متقابل داشته باشیم .

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز از حضور در تهران ابراز خرسندی کرد و گفت: این سفر ، سفر مهمی  است که در شرایط پیچیده کنونی انجام می‌گیرد.

وی تاکید کرد : ما از شرایط خطیر که منطقه و فراتر از آن با آن دست و پنجه نرم می‌کند آگاه هستیم و این ماموریت را با رسالت کامل پذیرفتیم که این سفر موفقیت‌آمیزی باشد.

گروسی گفت : آژانس و ایران مدت طولانی هستند که با یکدیگر کار می‌کنند و مذاکرات خوب و ممتدی را با رئیس سازمان انرژی اتمی انجام داده‌ام. اکنون مقطع مهمی است که باید به یک نتیجه ملموس و عملیاتی برسیم تا به دنیا نشان دهیم که تلاش مشترک به نتیجه خواهد رسید و ما در مسیری خارج از مسیر تقابل قرار خواهد داد.

اسلامی تاکید کرد : ما  باید تلاش کنیم نگذاریم  جریان‌های افراطی با صدور قطعنامه‌های مداخله جویانه علیه ایران روابط ایران و آژانس را تحت تاثیر قرار دهند.

رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست  در پاسخ به سوالی در ارتباط با احتمال صدور قطعنامه علیه ایران در نشست آتی شورای حکام با فشار برخی از کشورهای غربی گفت: همان طور که گفتم  اگر آنها  مسیر تقابل و صدور قطعنامه مداخله جویانه و اخلال در برنامه هسته‌ای ایران را در پیش بگیرند، ایران بی‌درنگ و به صورت  متقابل پاسخ می‌دهد و ما اقدامات لازم را انجام می دهیم .

وی با بیان اینکه ایران همواره با حسن نیت مسیر تعامل را طی کرده است ، گفت : این ایران بود که توافق برجام را به صورت یک جانبه اجرا کرد و یک سال و نیم تمام تعهدات برجامی خود را انجام داد در صورتی که طرف مقابل به تعهدات خود عمل نکرد و تحریم‌ها علیه ایران  را تشدید  کرد .

این مقام ایرانی تصریح کرد: صحنه و وضعیت کاملاً مشخص است و موضع ایران بارها اعلام شده است که اگر آنها  مسیر تعامل را در پیش بگیرند ایران همواره مسیر تعامل را در پیش گرفته و به این مسیر ادامه می‌دهد ولی اگر آنها مسیر دیگری را در پیش بگیرند ما در چهارچوب منافع خود تصمیمات مقتضی را می گیریم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
لیلاز: آمریکا مجبور خواهد شد با ایران مقتدر تعامل کند
تخت‌روانچی: کشورهای متجاوز حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
دعوت رئیس مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس
لبیک ارتش به فرمانده کل قوا: با انتقام دشمن را پشیمان می‌کنیم
سفیر ایران در تونس: اختیار تنگه هرمز همچنان در دست ایران باقی خواهد ماند
فرمانده کل ارتش: دست در دست سپاه از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنیم
ضربه اساسی حزب الله به سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل
اعلام فروش فوق‌العاده سایپا+ قیمت جدید
پیام رئیس دانشگاه تهران در پی شهادت 5 دانشجوی این دانشگاه
فرصت دوباره برای داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراها
آغاز توزیع میوه شب عید در میادین تره بار
حشد شعبی عراق: خون شهدا هدر نخواهد رفت
توهمات ترامپ تمامی ندارد/ قایق‌های ایرانی‌ها را در تنگه هرمز از کار انداختیم!
جنگ اقتصادی و اقتصاد جنگی / چگونه پول نفت منطقه، بودجه موساد و اینترنشنال را تأمین می‌کند؟
تسهیل واردات خودرو در منطقه آزاد اینچه‌برون
کابوس جهانبخش قراردادش را با سوئد تمدید کرد
علی لاریجانی خطاب به ترامپ: رهایتان نمی‌کنیم تا خطای خود را بپذیرید
گزارش تصویری | تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح و جمعی از شهدای مردمی
لاریجانی: پیام اول رهبر انقلاب کاملا با صلابت و حساب شده بود
ایران حمله هوایی به گذرگاه مرزی القائم عراق را محکوم کرد
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
پزشکیان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد
وقوع عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی
هاآرتص: اسرائیل جنگی را آغاز کرده که نمی‌داند چگونه پایان می‌یابد
32 ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است
تجاوز آمریکا و اسرائیل به بیش از 21 هزار نقطه غیرنظامی
خروج همه سامانه‌های تاد آمریکا از کره جنوبی
آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر
نورنما | 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی‌باد
استاندار گیلان: هیچ کمبودی برای کالاهای اساسی نداریم
چند نقطه از تهران درپی تجاوز دشمن آسیب دیده است؟
پیام تسلیت وزیر فرهنگ به مناسبت درگذشت حمید هیراد
شهادت 10 نفر درپی حمله هوایی به نیروهای بسیج مردمی عراق
استاندار تهران: برق تهران 51 دقیقه پس از حملات موشکی وصل شد
دشمن تراشی و تهدید نمایی، ترفند آمریکا برای شروع جنگ
عزیزی: اشتباه محاسباتی دشمنان پاسخ قاطع خواهد شد
بیانیه شدید اللحن حشد الشعبی عراق علیه حملات آمریکا
تنگسیری: شدیدترین ضربات را به دشمن متجاوز وارد خواهیم کرد
هشدار وزیر خارجه ترکیه درخصوص احتمال انجام نسل‌کشی جدید توسط نتانیاهو
فعالیت شبانه روزی گشت‌های پلیس امنیت اقتصادی
پیوستن محدثه زولفی به جمع هم‌تیمی‌های خود در «تیم ملی»
پوشش زنده اولین پیام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در رسانه‌های منطقه
نابودی دستاوردهای اقتصادی دولت ترامپ با آغاز جنگ علیه ایران
صدور مجوز واردات کالای ملوانی در خرمشهر
راستینه: حضور ملت در خیابانها نشانه عظمت ایران است
نفت و گاز منطقه، پشتوانه اصلی اعتبار دلار
آمریکا اعتراف کرد: آماده اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز نیستیم
نورویدیو | خوزستان فرزند دلاورش را تا عرش بدرقه می‌کند
روز قدس نماد اعتراض جهان اسلام به غصب سرزمین فلسطین است