×
بین الملل
شناسه خبر : 199421
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/08/24 ساعت 08:58
القدومی: مقاومت سَر سازگاری با صهیونیسم جهانی و جلادان روزگار را ندارد

القدومی: مقاومت سَر سازگاری با صهیونیسم جهانی و جلادان روزگار را ندارد

نماینده حماس در ایران گفت: مقاومت سر سازگاری با صهیونیسم جهانی و جلادان روزگار را ندارد و قطعا اجازه نخواهد داد تا شرایط به نفع استکبار جهانی رقم بخورد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: خالد القدومی، نماینده حماس در ایران در نشست مکتب مقاومت در اردبیل گفت: سرزندگی جبهه مقاومت به ایستادگی در برابر استکبار جهانی است که همواره سعی کرده با تقویت مبانی ارزشی زمینه متزلزل شدن حاکمیت اهورایی دشمنان اعتقادات و اسلام را فراهم کند.

وی تصریح کرد: ملت فلسطین و لبنان نه تنها در برابر این هجمه‌های سنگین حملات رژیم صهیونیستی و سردمداران کفر کوتاه نمی‌آیند بلکه مقاوم‌تر از هر زمان دیگر در این سنگر حضور داشته و به وعده الهی در پیروزی حق بر باطل امید بسیار بسته‌‌اند.

نماینده حماس در ایران گفت: دشمن تلاش می‌کند تا با ناکام نشان دادن اهداف جبهه مقاومت و حزب‌الله و یاوه‌سرایی‌های بی‌نتیجه، حرکت جبهه مقاومت را بی‌ثمر نشان دهد در حالی که ماهیت این جبهه ارزشی، ماهیت اعتقادی و دینی است و هیچ وقت رنگ و روی بی‌هویتی به خود نمی‌گیرد.

القدومی افزود: رژیم صهیونیستی توان مقابله با جبهه مقاومت و حزب‌الله را ندارد و به یقین در این هجمه‌ها و یورش‌های ناجوانمردانه نتیجه‌ای از جنایت‌ها و بی‌رحمی‌های خود نخواهد گرفت و مفتضحانه به شکست اعتراف خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: ملت ایران بزرگترین پشتیبانی را از جبهه مقاومت و مردم مظلوم غزه و لبنان انجام داده و همیشه در این سنگر سرزنده حاضر بوده و به یقین روحیه جدیدی را نیز به این جبهه تزریق می‌کند.

نماینده حماس در ایران از حمایت‌های مادی و معنوی ملت ایران قدردانی کرد و ادامه داد: مقاومت سر سازگاری با صهیونیسم جهانی و جلادان روزگار را ندارد و قطعا اجازه نخواهد داد تا شرایط به نفع استکبار جهانی رقم بخورد، بلکه در این سنگر تا آخرین قطره خون از آرمان بلند مقاومت و پایداری دفاع خواهد کرد.

القدومی اضافه کرد: امت اسلامی باید مدافع حق و حقیقت بوده و جنایت‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و زمینه پشتیبانی از رزمندگان جبهه مقاومت را با صلابت بیشتر فراهم آورد.

نماینده حماس در ایران بیان کرد: در استان اردبیل حاضر شدیم تا در قالب برنامه همدلی طلایی با همراهی مردم حسینی این دیار نسبت به تبیین اهداف جبهه مقاومت و جمع‌آوری کمک‌های مردمی اقدام کرده و شرایط بهتری را در حمایت و پشتیبانی از این حرکت و رستاخیز عظیم فراهم کنیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم