×
فرهنگی
شناسه خبر : 199396
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/23 ساعت 19:14
جبلی: سریال «حضرت معصومه (س)» در مرحله تولید قرار دارد

جبلی: سریال «حضرت معصومه (س)» در مرحله تولید قرار دارد

رئیس سازمان صدا و سیما در خصوص روند تولید سریال‌های «حضرت معصومه(س)» و «موسی کلیم‌الله(ع)» توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی در نشستی با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی که در ساختمان شیشه‌ای صداوسیما برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع زنان و اولویت‌گذاری مسائل مربوط به خانواده در مجلس شورای اسلامی و نقش رسانه ملی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی زنان گفت: صداوسیما علاوه بر وظایفی که بر دوش دارد در تمام موضوعات و مسائلی که در جامعه رخ می‌دهد خود را مسئول دانسته با اطلاع‌رسانی دقیق به‌عنوان رسانه مردم ایفای نقش می‌کند.

وی با بیان موفقیت اخیر رسانه ملی در مجمع عمومی ABU و کسب جایزه ویژه مهندسی برودکست، عنوان کرد: در پی موفقیت رسانه ملی در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی، سازمان صداوسیما به‌عنوان یکی از فعال‌ترین اعضای این اتحادیه، برای دومین سال متوالی موفق به دریافت جایزه ویژه ABU شد که جایگاه رسانه ملی در عرصه‌های بین‌المللی را تقویت کرد.

رئیس صداوسیما از عزم سازمان در ترسیم چهره زن مسلمان و ارتقای هویت ملی او در کانون خانواده سخن گفت و اظهار کرد: در کنار تولیدات فیلم و سریال که به شخصیت‌های زنان قهرمان ملی می‌پردازد، سریال الف ویژه «موسی کلیم الله (ع)» در حال تولید است که چهره‌ای متفاوت و ماندگار از مادر حضرت موسی (ع) و آسیه به نمایش می‌گذارد.

جبلی ادامه داد: پس از سریال «بانوی سردار» که نمایش‌دهنده برشی از زندگی پر فراز و نشیب سردار بی‌بی مریم بختیاری بود، ماجرای زنان «لَرده» دشتستان استان بوشهر را که پس از شهادت رئیسعلی دلواری در تقابل با ارتش انگلیس حماسه آفریدند به تصویر خواهیم کشید. ضمن اینکه سریال حضرت معصومه (س) نیز در پروسه مراحل تولید است.

وی با تأکید بر نگاه رسانه‌های بیگانه و تلاش بر تاثیرگذاری‌شان در کانون خانواده، اظهار کرد: دشمن می‌داند که یک قله مقاومت به نام ایران و یک رسانه ملی به‌عنوان رسانه رسمی‌کشور وجود دارد، به همین دلیل برای تغییر جریان فرهنگی و تخریب حکمرانی فرهنگی هزینه‌های بی‌شماری می‌کند.

رئیس رسانه ملی از تلاش سازمان صداوسیما در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سخن گفت و افزود: این نگاه در همه بخش‌های صداوسیما از جمله تبلیغات و آگهی بازرگانی نیز گنجانده شد و نتیجه این تلاش این است که در بحث جوانی جمعیت شاهد اتفاقات مثبت هستیم.

جبلی در پاسخ به بهشید برخوردار نماینده منتخب زرتشتیان در مجلس دوازدهم در حمایت از اقلیت‌های دینی تأکید کرد: ما در حوزه ادیان هیچ محدودیتی برای برنامه‌سازی نداریم و با افتخار از این تنوع دینی و فرهنگی سخن می‌گوئیم.

وی ادامه داد: این افتخاری برای جمهوری اسلامی است که ادیان الهی و اقوام مختلف کرد، ترک، بلوچ و … برای یک هدف آن هم ایران تلاش و از سرزمینشان دفاع می‌کنند. از این رو رسانه ملی خود را موظف می‌داند که در این وحدت ملی همراه بوده و از ادیان الهی حمایت کند.

به گفته رئیس رسانه ملی داستان‌های شجاعت اقوام، زنان و ادیان توحیدی می‌توانند به تصویر کشیده شده ایران واحد و همدل را به نمایش بگذارند.

در ادامه این نشست، فاطمه محمدبیگی، بهشید برخوردار، سمیه رفیعی، عالیه زمانی و زهره سادات لاجوردی نمایندگان مجلس، ملاحظات و دغدغه‌های خود را در حوزه سریال‌سازی و تولید محتوا بیان و پیشنهادهایی در راستای بهبود نقش زنان و نقش‌آفرینی رسانه ملی در این زمینه ارائه کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟
ترامپ : بزرگ ترین پل ایران را هدف قرار دادیم تا به جلسه مذاکره باز گردند
ایتالیا در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی کند!
کنایه ترامپ به نتانیاهو با انتشار یک مقاله