×
فرهنگی
شناسه خبر : 199396
تاریخ انتشار :

جبلی: سریال «حضرت معصومه (س)» در مرحله تولید قرار دارد

رئیس سازمان صدا و سیما در خصوص روند تولید سریال‌های «حضرت معصومه(س)» و «موسی کلیم‌الله(ع)» توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی در نشستی با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی که در ساختمان شیشه‌ای صداوسیما برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع زنان و اولویت‌گذاری مسائل مربوط به خانواده در مجلس شورای اسلامی و نقش رسانه ملی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی زنان گفت: صداوسیما علاوه بر وظایفی که بر دوش دارد در تمام موضوعات و مسائلی که در جامعه رخ می‌دهد خود را مسئول دانسته با اطلاع‌رسانی دقیق به‌عنوان رسانه مردم ایفای نقش می‌کند.

وی با بیان موفقیت اخیر رسانه ملی در مجمع عمومی ABU و کسب جایزه ویژه مهندسی برودکست، عنوان کرد: در پی موفقیت رسانه ملی در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی، سازمان صداوسیما به‌عنوان یکی از فعال‌ترین اعضای این اتحادیه، برای دومین سال متوالی موفق به دریافت جایزه ویژه ABU شد که جایگاه رسانه ملی در عرصه‌های بین‌المللی را تقویت کرد.

رئیس صداوسیما از عزم سازمان در ترسیم چهره زن مسلمان و ارتقای هویت ملی او در کانون خانواده سخن گفت و اظهار کرد: در کنار تولیدات فیلم و سریال که به شخصیت‌های زنان قهرمان ملی می‌پردازد، سریال الف ویژه «موسی کلیم الله (ع)» در حال تولید است که چهره‌ای متفاوت و ماندگار از مادر حضرت موسی (ع) و آسیه به نمایش می‌گذارد.

جبلی ادامه داد: پس از سریال «بانوی سردار» که نمایش‌دهنده برشی از زندگی پر فراز و نشیب سردار بی‌بی مریم بختیاری بود، ماجرای زنان «لَرده» دشتستان استان بوشهر را که پس از شهادت رئیسعلی دلواری در تقابل با ارتش انگلیس حماسه آفریدند به تصویر خواهیم کشید. ضمن اینکه سریال حضرت معصومه (س) نیز در پروسه مراحل تولید است.

وی با تأکید بر نگاه رسانه‌های بیگانه و تلاش بر تاثیرگذاری‌شان در کانون خانواده، اظهار کرد: دشمن می‌داند که یک قله مقاومت به نام ایران و یک رسانه ملی به‌عنوان رسانه رسمی‌کشور وجود دارد، به همین دلیل برای تغییر جریان فرهنگی و تخریب حکمرانی فرهنگی هزینه‌های بی‌شماری می‌کند.

رئیس رسانه ملی از تلاش سازمان صداوسیما در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سخن گفت و افزود: این نگاه در همه بخش‌های صداوسیما از جمله تبلیغات و آگهی بازرگانی نیز گنجانده شد و نتیجه این تلاش این است که در بحث جوانی جمعیت شاهد اتفاقات مثبت هستیم.

جبلی در پاسخ به بهشید برخوردار نماینده منتخب زرتشتیان در مجلس دوازدهم در حمایت از اقلیت‌های دینی تأکید کرد: ما در حوزه ادیان هیچ محدودیتی برای برنامه‌سازی نداریم و با افتخار از این تنوع دینی و فرهنگی سخن می‌گوئیم.

وی ادامه داد: این افتخاری برای جمهوری اسلامی است که ادیان الهی و اقوام مختلف کرد، ترک، بلوچ و … برای یک هدف آن هم ایران تلاش و از سرزمینشان دفاع می‌کنند. از این رو رسانه ملی خود را موظف می‌داند که در این وحدت ملی همراه بوده و از ادیان الهی حمایت کند.

به گفته رئیس رسانه ملی داستان‌های شجاعت اقوام، زنان و ادیان توحیدی می‌توانند به تصویر کشیده شده ایران واحد و همدل را به نمایش بگذارند.

در ادامه این نشست، فاطمه محمدبیگی، بهشید برخوردار، سمیه رفیعی، عالیه زمانی و زهره سادات لاجوردی نمایندگان مجلس، ملاحظات و دغدغه‌های خود را در حوزه سریال‌سازی و تولید محتوا بیان و پیشنهادهایی در راستای بهبود نقش زنان و نقش‌آفرینی رسانه ملی در این زمینه ارائه کردند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استوری کریم انصاری فرد در تقدیر از سحر امامی + عکس
ناجوانمردی محض در فاکس‌نیوز و سی‌.ان.ان + فیلم
اوج گیری بحران در خلیج فارس؛ کلید پایان جنگ یا آغاز بحران جهانی؟
دوفوریتی | ایران از هر بمب و موشکی قوی‌تر است
تلفات جدید صهیونیست‌ها در غزه؛ 1 کشته و 4 زخمی
مجلس طرح تشدید مجازات افرادی که با دشمن همکاری می‌کنند را تصویب کرد
روانشناسان و جامعه شناسان ایران به انجمن‌های جامعه‌شناسی جهان نامه دادند
تقدیر فروغی از شجاعت سحر امامی با اهدا مدال جهانی خود + فیلم
موج جدید حملات موشکی به سرزمین‌های اشغالی از دقایقی قبل آغاز شد +فیلم
دانشگاه افسری امام حسن مجتبی(ع) در امنیت کامل است
آخرین وضعیت ترافیک در جاده‌های کشور
کاخ سفید سخنان ترامپ را تکذیب کرد: منظور از تخلیه تهران فشار بر ایران برای مذاکره بود
عراقچی: حمله به صدا و سیما نشانه استیصال رژیم صهیونیستی است
وزیر اقتصاد کار را از کجا شروع کند؟
21 کشور عربی و اسلامی حملات اسرائیل به ایران را محکوم کردند
شهادت 3 تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز رژیم صهیونستی به ساختمان این سازمان
حمایت سران گروه هفت از رژیم صهیونیستی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش/مهلت ثبت نام +لینک
برنامه مسابقات امروز 27 خرداد + پخش زنده
اروپا، بازیگر منفعل در تقابل ایران و صهیونیسم
ترامپ به دستیاران خود دستور داده که هر چه سریعتر یک نشست با مقامات ایرانی ترتیب دهند
ناسا با انتشار این تصویر، آتش سوزی سه کشتی نزدیک تنگه هرمز را تایید کرد
آتش‌سوزی ساختمان شیشه‌ای سازمان صداوسیما مهار شد
وقوع حادثه در آب‌های دریای عمان
در تهران صدای انفجار شنیده شده است+فیلم
تمدید لغو پروازها تا ساعت 14 امروز
پنتاگون ادعای حمله آمریکا به ایران را رد کرد
ترامپ: حاضرم برای حل مناقشه با ایران به خاورمیانه سفر کنم
هشدار فوری سفارت چین به شهروندانش در سرزمین های اشغالی
مکرون: آماده بازگشت به مذاکرات هسته ای جدی با ایران هستیم
هک‌شدن صداوسیما دروغ است
خروج معتادان از کمپ جاجرود بدلیل حملات دشمن صهیونی+فیلم
دفاع پدافند در شب مهتابی تهران+فیلم
شهادت کارمند صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی
هدف قرار دادن پایگاهی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد
هشدار و زنگ خطر برای مناطق سرزمین اشغالی صادر شد/ موشک‌ها رسیدند
تاکنون هیچ موشکی از سوی ایران شلیک نشده
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی
اینترنشنال یک بار دیگر هویت اصلی‌اش را افشا کرد
منزل سردار شهید حاجی زاده فرمانده هوافضا سپاه + فیلم
عبور پهپادهای ایرانی از دیالی عراق به‌سوی اهدافی در فلسطین اشغالی + فیلم
رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی به اذن الهی بر رژیم صهیونیستی فائق خواهد شد
21 کشور اسلامی: حمله اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است
پدافند ایران F-35 را به زمین نشاند؛ سقوط سهام لاکهید مارتین
خبرنگار اسرائیلی: تاب جنگ با ایران را نداریم، همه‌چیز فلج شده است + فیلم
این صدای ملت ایران است؛ الله اکبر
آخرین آمار کشته های رژیم صهیونیستی در حملات موشکی ایران+ فیلم
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی ایرانیان
بازگشت حجاج ایرانی از مرز مهران در پی لغو پروازها
هشدار ایران به ساکنین اراضی اشغالی؛ تل‌آویو را تخلیه کنید تا زنده بمانید +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی