×
فرهنگی
شناسه خبر : 199396
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/23 ساعت 19:14

جبلی: سریال «حضرت معصومه (س)» در مرحله تولید قرار دارد

رئیس سازمان صدا و سیما در خصوص روند تولید سریال‌های «حضرت معصومه(س)» و «موسی کلیم‌الله(ع)» توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی در نشستی با اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی که در ساختمان شیشه‌ای صداوسیما برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع زنان و اولویت‌گذاری مسائل مربوط به خانواده در مجلس شورای اسلامی و نقش رسانه ملی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی زنان گفت: صداوسیما علاوه بر وظایفی که بر دوش دارد در تمام موضوعات و مسائلی که در جامعه رخ می‌دهد خود را مسئول دانسته با اطلاع‌رسانی دقیق به‌عنوان رسانه مردم ایفای نقش می‌کند.

وی با بیان موفقیت اخیر رسانه ملی در مجمع عمومی ABU و کسب جایزه ویژه مهندسی برودکست، عنوان کرد: در پی موفقیت رسانه ملی در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی، سازمان صداوسیما به‌عنوان یکی از فعال‌ترین اعضای این اتحادیه، برای دومین سال متوالی موفق به دریافت جایزه ویژه ABU شد که جایگاه رسانه ملی در عرصه‌های بین‌المللی را تقویت کرد.

رئیس صداوسیما از عزم سازمان در ترسیم چهره زن مسلمان و ارتقای هویت ملی او در کانون خانواده سخن گفت و اظهار کرد: در کنار تولیدات فیلم و سریال که به شخصیت‌های زنان قهرمان ملی می‌پردازد، سریال الف ویژه «موسی کلیم الله (ع)» در حال تولید است که چهره‌ای متفاوت و ماندگار از مادر حضرت موسی (ع) و آسیه به نمایش می‌گذارد.

جبلی ادامه داد: پس از سریال «بانوی سردار» که نمایش‌دهنده برشی از زندگی پر فراز و نشیب سردار بی‌بی مریم بختیاری بود، ماجرای زنان «لَرده» دشتستان استان بوشهر را که پس از شهادت رئیسعلی دلواری در تقابل با ارتش انگلیس حماسه آفریدند به تصویر خواهیم کشید. ضمن اینکه سریال حضرت معصومه (س) نیز در پروسه مراحل تولید است.

وی با تأکید بر نگاه رسانه‌های بیگانه و تلاش بر تاثیرگذاری‌شان در کانون خانواده، اظهار کرد: دشمن می‌داند که یک قله مقاومت به نام ایران و یک رسانه ملی به‌عنوان رسانه رسمی‌کشور وجود دارد، به همین دلیل برای تغییر جریان فرهنگی و تخریب حکمرانی فرهنگی هزینه‌های بی‌شماری می‌کند.

رئیس رسانه ملی از تلاش سازمان صداوسیما در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سخن گفت و افزود: این نگاه در همه بخش‌های صداوسیما از جمله تبلیغات و آگهی بازرگانی نیز گنجانده شد و نتیجه این تلاش این است که در بحث جوانی جمعیت شاهد اتفاقات مثبت هستیم.

جبلی در پاسخ به بهشید برخوردار نماینده منتخب زرتشتیان در مجلس دوازدهم در حمایت از اقلیت‌های دینی تأکید کرد: ما در حوزه ادیان هیچ محدودیتی برای برنامه‌سازی نداریم و با افتخار از این تنوع دینی و فرهنگی سخن می‌گوئیم.

وی ادامه داد: این افتخاری برای جمهوری اسلامی است که ادیان الهی و اقوام مختلف کرد، ترک، بلوچ و … برای یک هدف آن هم ایران تلاش و از سرزمینشان دفاع می‌کنند. از این رو رسانه ملی خود را موظف می‌داند که در این وحدت ملی همراه بوده و از ادیان الهی حمایت کند.

به گفته رئیس رسانه ملی داستان‌های شجاعت اقوام، زنان و ادیان توحیدی می‌توانند به تصویر کشیده شده ایران واحد و همدل را به نمایش بگذارند.

در ادامه این نشست، فاطمه محمدبیگی، بهشید برخوردار، سمیه رفیعی، عالیه زمانی و زهره سادات لاجوردی نمایندگان مجلس، ملاحظات و دغدغه‌های خود را در حوزه سریال‌سازی و تولید محتوا بیان و پیشنهادهایی در راستای بهبود نقش زنان و نقش‌آفرینی رسانه ملی در این زمینه ارائه کردند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جوان 39 ساله مرگ مغزی فرشته نجات بیماران شد
فرود اضطراری پرواز ازمیر به تهران در ارومیه
اولیانوف: لهستان آماده گفت‌وگو با روسیه نیست
ناوگان جهانی پایداری راهی غزه شد
خشکسالی پنجمین سال متوالی؛ سدها همچنان در وضعیت بحرانی
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابود نشد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 23 شهریور 1404
کلثوم اکبری: اشتباه کردم!
مدیرعامل توانیر: ناترازی برق همچنان پابرجاست
مربی اسپانیایی با تجربه آسیایی به ایران می‌آید
نشست سران عربی و اسلامی، سنگ محک رهبران عرب
برگزیدگان اولین جشن ملی سینمایی «مهربانی» معرفی شدند
نخستین اپراتور هوش مصنوعی ایران یک گام تا دریافت مجوز
فیگارو از تشدید تنش‌های داخلی در «اسرائیل» خبر داد
یک کافه رستوران به دلیل سرو مشروبات الکلی پلمب شد
آیا ترامپ به دنبال تعویق تحریم‌ها علیه روسیه است؟
حمایت مغربی ها از ناوگان جهانی شکست حصر غزه «صمود»
بن‌بست تندروی
دولت ترامپ حفاظت مقامات را تشدید می‌کند
مصرف 25 درصد از ذخایر موشک‌های تاد آمریکا در جنگ 12 روزه
نورنما | گفتگوی جذاب المیرا شریفی با یک رتبه برتری متفاوت در کنکور
قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 شهریور 1404 + جدول
از عشق مجازی تا سرقت میلیاردی
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آژانس
جنگنده‌های اف-35 آمریکا به دریای کارائیب رفتند
آیفون 16 دوباره صدرنشین شد
کاهش عجیب سرقت‌ها در تهران
ورود 200 اتوبوس تازه‌نفس به ناوگان شهری
آغاز پیش‌فروش بلیت قطار برای سفرهای پاییزی از فردا
کاظمی خبر داد؛ اختصاص 2 همت برای توسعه زیرساخت‌های شبکه شاد
سیدمحمد پولادگر نایب‌رئیس افتخاری اتحادیه تکواندو آسیا شد
غرب آسیا پس از حمله رژیم صهیونیستی به قطر
حکم شیطان لویزان دوباره نقض شد
اجلاس عربی - اسلامی دوحه؛ چرخش از محکومیت و شعار به گام‌های عملی در برابر اسرائیل
سفر وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی
حمله به اتوبوس گردشگران صهیونیست در یونان
نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی با حضور رئیس‌جمهور
تدبیر ایران در همکاری با آژانس
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بیانیه نیویورک و معمای فلسطین
نخست وزیر مالزی حمله اسرائیل به 6 کشور را محکوم کرد
زنجان میزبان هجدهمین جشنواره ملی آش ایرانی
سه موج سنگین تحریم علیه تل‌آویو
رسانه عبری: آمریکا به قطر خیانت کرد
پیام‌ حمله رژیم اسرائیل به قطر برای کشورهای منطقه از نگاه ژنرال لبنانی
رئیس سازمان انرژی اتمی عازم وین شد+ فیلم
پشت پرده دیدار غیرمنتظره نخست‌وزیر قطر و فرمانده سنتکام
زلزله 4.7 ریشتری فارس را لرزاند
عراقچی به قطر رفت
X
آگهی تبلیغاتی