×
بین الملل
شناسه خبر : 199366
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/23 ساعت 14:45
انتخابی غافلگیرکننده

سایت خبری پولیتیکو؛

انتخابی غافلگیرکننده

سایت خبری پولیتیکو نوشت: مقامات بر این باور هستند که انتخاب پیت هگزت مجری «فاکس نیوز» به عنوان یک شبکه نزدیک به ترامپ و کهنه سرباز ارتش آمریکا، کاملا غافلگیرکننده بوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  انتخاب یک مجری شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به سمت وزیر دفاع از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا، موجی از شگفتی را در میان مقامات ایالات‌متحده به همراه داشت.

به گزارش پولیتیکو، هرچند مقامات امنیت ملی و تحلیلگران دفاعی که تجربه چهار سال نخست ریاست‌جمهوری ترامپ را داشتند، آماده چنین غافلگیری بودند. اما با این وجود بسیاری از مقامات بر این باور هستند که انتخاب پیت هگزت مجری «فاکس نیوز» به عنوان یک شبکه نزدیک به ترامپ و کهنه سرباز ارتش آمریکا، کاملا غافلگیرکننده بوده است.

اریک ادلمن که در زمان دولت بوش از مقامات ارشد پنتاگون بود، در مصاحبه‌ای در همین زمینه گفت: «ترامپ بالاترین ارزش را برای وفاداری قائل است. اما به نظر می رسد یکی از معیارهای اصلی برای این انتخاب آن باشد که مردم تا چه اندازه در تلویزیون از دونالد ترامپ دفاع می کنند؟»

یکی از چهره های پرنفوذ صنعت دفاعی که خواست نامش فاش نشود، در این زمینه با لحنی بسیار تندتر گفت: «او دیگر کیست؟ ما به انتخاب شخصی امید داشتیم که سابقه بسیاری در دفاع داشته باشد. وی سپس با لحنی تمسخرآمیز گفت: این شروع خوبی بود.»

پولیتیکو در ادامه با بیان اینکه چنین انتخابی حاکی از آن است که ترامپ به دنبال انتصاب یک وفادار و مجری بی‌چون و چرای سیاست‌های خود است، می‌افزاید: لفاظی‌های کارزار انتخاباتی ترامپ نیز این نگرانی را ایجاد کرده بود که دور دوم ریاست‌جمهوری او احتمالا همراه با تغییرات سریع و تفرقه‌انگیز در پنتاگون باشد.

به عقیده بسیاری از ناظران، بازگشت دوباره ترامپ به کاخ سفید می تواند به معنی کنار گذاشتن بسیاری از سیاست‌های دولت جو بایدن از جمله احتمال ممنوعیت حضور سربازان ترنس‌، پایان حق سقط جنین، افزایش تنش با متحدان و کاهش شمار نیروهای آمریکایی در خاک کشورهای دوست باشد.

اکنون نیز در همان ابتدای کار، انتخاب هگزت با واکنش شدید بسیاری مواجه شده است؛ از جمله پاول ریکهاف بنیانگذار سازمان «کهنه سربازان مستقل آمریکا» که پس از این انتخاب در پستی در ایکس نوشت: «هگزت بدون شک کم‌صلاحیت‌ترین نامزد برای ریاست پنتاگون در تاریخ آمریکا است و دارای کمترین سوابق سیاسی. خودت را آماده کن، آمریکا».

پولیتیکو خاطرنشان کرد: انتخاب چنین فردی از سوی ترامپ به سمت وزارت دفاع، بر بیم و نگرانی‌ها در مورد پاکسازی ژنرال های عالی‌رتبه از سوی رئیس‌جمهور به عنوان فرماده کل قوا افزوده است.

هگزت نیز به تازگی با انتقاد شدید از سیاست دفاعی آمریکا، در یک پادکست خطاب به ترامپ گفته بود: «اول از همه، شما باید رئیس ستاد مشترک را برکنار کنید. هر ژنرال، دریاسالار و یا هر شخص دیگری که در گندکاری‌ها دخیل بوده است».

وی همچنین خواستار تغییر اساسی در اولویت‌های نظامی ایالات متحده شد و هشدار داد که تمرکز کنونی بر تنوع و فراگیری، دفاع آمریکا را تضعیف می‌کند.

پولیتیکو در ادامه آورده است که انتخاب حیرت‌آور ترامپ برای وزرت دفاع در کنگره هم بحث برانگیز شده است.

آدام اسمیت نماینده ارشد دموکرات در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان با ابراز نگرانی نسبت به این انتخاب گفت: «هگزت تجربه مقابله با بوروکراسی پنتاگون را ندارد».

وی که در جمع خبرنگاران صحبت می کرد، افزود: «اعتراف می‌کنم که تا ۲۰ دقیقه پیش نمی‌دانستم او کیست و به طور قطع به نظر نمی‌رسد که او هیچ پیشینه ای در سیاست وزارت دفاع داشته باشد».

ماکس برگمن از اعضای ارشد «مرکز مطالعات استراتژیک» و از مقامات دولت باراک اوباما رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا نیز در این خصوص گفت: «فکر می‌کنم این یک انتخاب شگفت‌انگیز است. اینکه یک نفر یک شخصیت تلویزیونی است و در حالیکه دنیا در حال فروپاشی است، شما فردی را انتخاب می‌کنید که باتجربه‌ترین نیست».

وی سپس افزود: «انتخاب پیت هگزت به طرز خنده داری احمقانه ترین چیزی است که قابل پیش‌بینی بود».


نظرات

آخرین اخبار
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه