×
بین الملل
شناسه خبر : 199363
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/23 ساعت 14:41
حزب‌الله با حربه های اسرائیل مقابله می‌کند

فایز ابو شماله *

حزب‌الله با حربه های اسرائیل مقابله می‌کند

یک تحلیلگر فلسطینی نوشت: حزب الله متوجه حربه های اسرائیل هست و نخواهد گذاشت که صهیونیستها موفقیتی کسب کنند, به ویژه پس از این همه جانفشانی و تاوانی که لبنان پرداخته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: تحلیلگر فلسطینی با اشاره به تحرک رژیم صهیونیستی برای برقراری آتش بس در جبهه شمالی و تداوم جنگ در جبهه جنوبی، هوشیاری سیاسی و تاکتیکی حزب الله را مورد بررسی قرار داده است.

 «فایز ابو شماله» تحلیلگر فلسطینی در مطلبی در رای الیوم آورده است: تحرک اسرائیل برای توقف جنگ در لبنان بدون توقف جنگ در غزه ادامه دارد و تحرک سیاسی «عاموس هوکشتاین» فرستاده آمریکا به لبنان نیز طی یکسال گذشته با هدف دست برداشتن پشتیبانی مقاومت لبنان از غزه بوده است. هوکشتاین در دیدارهای خود با مقامات لبنانی ضمن وسوسه آنها سعی کرده است که لبنانی ها را بترساند که اگر با آتش بس موافقت نکنید لبنان ویران خواهد شد. با این حال حزب الله استوار و راسخ بر سر موضع خود ایستاده و اعلام کرده است که بدون توقف جنگ در غزه آتش بسی در کار نخواهد بود.

وی نوشت: بیش از چهل روز از حمله اسرائیل علیه لبنان و بیش از چهل روز از آوارگی یک میلیون لبنانی و شهادت بیش از سه هزار لبنانی و زخمی شده بیش از ده هزار لبنانی می گذرد و ضاحیه جنوب بیروت با جدیدترین موشک های آمریکایی زیر آتش و ارتش اسرائیلی به دنبال پیشروی در جنوب لنبان و تحقق دستاوردی است تا بتواند از موضع قدرت در مذاکرات حضور داشته باشد اما پاسخ حزب الله تغییری نخواهد کرد.

این تحلیلگر نوشت: در حالی که طی روزهای اخیر ضربات حزب الله شدید شده و تل آویو رسیده و ارتش اسرائیل ناتوان است و در جبهه زمینی در جنوب لبنان هم کمترین پیروزی نداشته و همزمان با آن حملات مقاومت عراق و یمنی ها تشدید شده است؛ هراس اسرائیلی ها را فرا گرفته تا مقامات صهیونیست برای اطمینان دادن به اسرائیلی ها از مذاکرات دم بزنند و توان حزب الله را زیر سئوال ببرند و مدعی شوند که حزب الله در آستانه فروپاشی و ضعف و ارتش اسرائیل اهدافش را در لبنان محقق کرده است.

ابو شماله می افزاید: خیال پردازی های اسرائیل درباره توقف جنگ در لبنان بدون توقف جنگ در غزه و هجمه رسانه های این رژیم ذره ای بر حزب الله تاثیر نگذاشته است و حزب الله یک بیانیه هم درباره تایید یا تکذیب شایعات صادر نکرده است. حزب الله در سطح سیاسی نیز مانند عرصه میدان جنگ هوشیار و بر سر شرط خود مانده است و بازگشت ساکنان شمال فلسطین اشغالی را به توقف جنگ غزه منوط کرده است. حزب الله به خوبی می داند که توقف جنگ در لبنان بدون غزه به مثابه پیروزی کامل برای ارتش اسرائیل و موفقیت برای نتانیاهو و کابینه او در تحمیل شروطش بر حزب الله است.

این تحلیلگر آورده است: سران رژیم صهیونیستی آماده امتیاز دهی در جبهه شمال و مشوق های سیاسی و اقتصادی به لبنان با هدف از بین بردن وحدت میادین هستند و این بازی راهبردی است که اسرائیل از سال ۱۹۷۳ در آن موفق بوده است و این سیاستی شناخته شده برای افرادی است که جنگ اعراب و اسرائیل را دنبال می کنند.

به گزارش ایرنا، این تحلیلگر فلسطینی نوشت: حزب الله متوجه حربه های اسرائیل هست و نخواهد گذاشت که صهیونیستها موفقیتی کسب کنند, به ویژه پس از این همه جانفشانی و تاوانی که لبنان پرداخته است.


نظرات

آخرین اخبار
فقط 5 دقیقه فعالیت اضافی روزانه، عمرتان را طولانی‌تر می‌کند
کشف یک روایت 5000 ساله
مخفی کردن آرشیو اینترنت از ترس دزدی‌های هوش مصنوعی!
شیوع لوپوس در کودکان چقدر جدی است؟
قطع برق هزار نفر در پرتقال درپی وقوع طوفان
گسترش اعتصاب به سراسر آمریکا
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند
جدیدترین خبر از فیلم رسول صدرعاملی
پاسخ ایران به تجاوز دشمن از خلیج فارس تا قلب تل‌آویو امتداد خواهد یافت
اسامی کشتی‌گیران ایران به رنکینگ کرواسی اضافه شد
دستگیری 9 نفر از لیدرهای مسلح اغتشاشات اخیر در کهگیلویه
برزیلی‌ها در حمایت از ایران تظاهرات کردند
احتمال فاش کردن هویت افسران اطلاعاتی آمریکا به روسیه توسط امارات
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
زمین‌لرزه‌ بخش کاریز را لرزاند
شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی اعلام شد+ جزئیات و نحوه دریافت
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد