×
بین الملل
شناسه خبر : 199363
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/23 ساعت 14:41
حزب‌الله با حربه های اسرائیل مقابله می‌کند

فایز ابو شماله *

حزب‌الله با حربه های اسرائیل مقابله می‌کند

یک تحلیلگر فلسطینی نوشت: حزب الله متوجه حربه های اسرائیل هست و نخواهد گذاشت که صهیونیستها موفقیتی کسب کنند, به ویژه پس از این همه جانفشانی و تاوانی که لبنان پرداخته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: تحلیلگر فلسطینی با اشاره به تحرک رژیم صهیونیستی برای برقراری آتش بس در جبهه شمالی و تداوم جنگ در جبهه جنوبی، هوشیاری سیاسی و تاکتیکی حزب الله را مورد بررسی قرار داده است.

 «فایز ابو شماله» تحلیلگر فلسطینی در مطلبی در رای الیوم آورده است: تحرک اسرائیل برای توقف جنگ در لبنان بدون توقف جنگ در غزه ادامه دارد و تحرک سیاسی «عاموس هوکشتاین» فرستاده آمریکا به لبنان نیز طی یکسال گذشته با هدف دست برداشتن پشتیبانی مقاومت لبنان از غزه بوده است. هوکشتاین در دیدارهای خود با مقامات لبنانی ضمن وسوسه آنها سعی کرده است که لبنانی ها را بترساند که اگر با آتش بس موافقت نکنید لبنان ویران خواهد شد. با این حال حزب الله استوار و راسخ بر سر موضع خود ایستاده و اعلام کرده است که بدون توقف جنگ در غزه آتش بسی در کار نخواهد بود.

وی نوشت: بیش از چهل روز از حمله اسرائیل علیه لبنان و بیش از چهل روز از آوارگی یک میلیون لبنانی و شهادت بیش از سه هزار لبنانی و زخمی شده بیش از ده هزار لبنانی می گذرد و ضاحیه جنوب بیروت با جدیدترین موشک های آمریکایی زیر آتش و ارتش اسرائیلی به دنبال پیشروی در جنوب لنبان و تحقق دستاوردی است تا بتواند از موضع قدرت در مذاکرات حضور داشته باشد اما پاسخ حزب الله تغییری نخواهد کرد.

این تحلیلگر نوشت: در حالی که طی روزهای اخیر ضربات حزب الله شدید شده و تل آویو رسیده و ارتش اسرائیل ناتوان است و در جبهه زمینی در جنوب لبنان هم کمترین پیروزی نداشته و همزمان با آن حملات مقاومت عراق و یمنی ها تشدید شده است؛ هراس اسرائیلی ها را فرا گرفته تا مقامات صهیونیست برای اطمینان دادن به اسرائیلی ها از مذاکرات دم بزنند و توان حزب الله را زیر سئوال ببرند و مدعی شوند که حزب الله در آستانه فروپاشی و ضعف و ارتش اسرائیل اهدافش را در لبنان محقق کرده است.

ابو شماله می افزاید: خیال پردازی های اسرائیل درباره توقف جنگ در لبنان بدون توقف جنگ در غزه و هجمه رسانه های این رژیم ذره ای بر حزب الله تاثیر نگذاشته است و حزب الله یک بیانیه هم درباره تایید یا تکذیب شایعات صادر نکرده است. حزب الله در سطح سیاسی نیز مانند عرصه میدان جنگ هوشیار و بر سر شرط خود مانده است و بازگشت ساکنان شمال فلسطین اشغالی را به توقف جنگ غزه منوط کرده است. حزب الله به خوبی می داند که توقف جنگ در لبنان بدون غزه به مثابه پیروزی کامل برای ارتش اسرائیل و موفقیت برای نتانیاهو و کابینه او در تحمیل شروطش بر حزب الله است.

این تحلیلگر آورده است: سران رژیم صهیونیستی آماده امتیاز دهی در جبهه شمال و مشوق های سیاسی و اقتصادی به لبنان با هدف از بین بردن وحدت میادین هستند و این بازی راهبردی است که اسرائیل از سال ۱۹۷۳ در آن موفق بوده است و این سیاستی شناخته شده برای افرادی است که جنگ اعراب و اسرائیل را دنبال می کنند.

به گزارش ایرنا، این تحلیلگر فلسطینی نوشت: حزب الله متوجه حربه های اسرائیل هست و نخواهد گذاشت که صهیونیستها موفقیتی کسب کنند, به ویژه پس از این همه جانفشانی و تاوانی که لبنان پرداخته است.


نظرات

آخرین اخبار
بحران سوخت در اروپا؛ اسلوونی جیره‌بندی بنزین و گازوئیل را آغاز کرد
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به زیر ساخت ها و مناطق مسکونی ایران
وزیر دارایی اسرائیل خواستار الحاق جنوب لبنان تا رود لیتانی شد
اعتراف اسرائیل: فشارهای اقتصادی ترامپ را به تسلیم واداشته است
کارنامه خونین «کمک‌های» ترامپ/ 208 شهید و 1533 مصدوم زیر 18 سال
آغاز موج بارانی 78 عملیات وعده صادق 4، کارنامه متفاوتی در تاریخ جنگ رقم خورد
رهبر دموکرات‌های سنای آمریکا: ترامپ عامل گرانی بنزین در آمریکاست
بازگشایی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از 5 فروردین
اگر قرار است هرشب شاهد له و لورده شدن اسراییل باشیم، حاضرم برای بنزین بیشتر پول دهم
اعتراف افسر اطلاعاتی آمریکا؛ ایران باهوش و تسلیم‌ناپذیر، ترامپ مجنون و دیوانه!
قطر ایرویز برخی از هواپیماهای خود را موقتا به اسپانیا فرستاد
واکنش میرشایمر به تهدیدهای پوچ کشورهای حاشیه خلیج فارس
مقامات باید آنچه در دیمونا و عراد رخ داد را برای مردم توضیح دهند
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص): عقب‌نشینی‌های دشمن ادامه خواهد داشت
معاریو: ایران تسلیم نمی‌شود
سناتور آمریکایی: مردم آمریکا هستند که هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
ولی نصر: ایران برای جنگی طولانی‌تر از آنچه آمریکا و اسرائیل تصور می‌کردند، آماده است
نیکو لانگه: تهدیدات ترامپ دستورالعملی برای یک شکست بزرگ است
انفجار در مقر گروه‌های تروریستی در کردستان عراق
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به آمریکایی های مقیم مسقط
خانه عباس کیارستمی در حمله به تهران آسیب دید
ایران برای انسانیت می‌جنگد
حسین پاکدل از وضعیت مفتضح ترامپ می گوید
میانگین بارش فروردین به بیش از نرمال می‌رسد
سرعت انتقال کالا افزایش می یابد
اجرای موج 77عملیات وعده صادق4/انهدام 131 امین پهپاددشمن
عقب‌نشینی ترامپ از حمله به زیرساخت‌ها نشانه ناکامی واشنگتن است
کاهش شدید صادرات نفت عربستان در ماه مارس
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای فروردین و اردیبهشت ماه از این تاریخ
انتقال حدود 6000 مصدوم جنگی توسط اورژانس پایتخت به بیمارستان
اعلام ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا
سازمان ملل خواستار پایان درگیری‌ها در خاورمیانه شد
حملات پهپادی حزب‌الله به مواضع نظامیان صهیونیست
بررسی آغاز خرید نفت ایران توسط پالایشگاه‌های دولتی چین
پزشکیان: همچنان خواستار گسترش و تقویت همکاری‌های درون منطقه ای هستیم
رایزنی مجدد وزیران خارجه ایران و عمان درباره تحولات تنگه هرمز
توافق روسیه و ویتنام برای ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای
ناامنی در تنگه هرمز نتیجه حملات غیرقانونی به ایران
تنگه هرمز بهانه‌ ترامپ برای تشدید جنگ
وحید رهبانی، مهیا دهقانی، نعیمه نظام‌دوست در کنار اعضای جمعیت هلال احمر+ عکس
جنگ نسنجیده ترامپ به هژمونی آمریکا پایان می‌دهد
اتحادیه اروپا: با ایران در تماس مداوم هستیم
مقام ایرانی: ترامپ صلاحیت تعیین شروطِ مذاکرات را ندارد
خداوند دستور «جهاد خاص» با منافقان را صادر فرموده‌اند
برای کنترل تنگه هرمز به هیچ کشور فرامنطقه‌ای نیاز نداریم
جنگ با ایران، دموکرات‌ها را پیروز انتخابات میان‌دوره‌ای می‌کند
3 دلیل انتساب دروغ مذاکره به قالیباف
مسکو آماده میانجیگری جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درخصوص آخرین تحولات منطقه‌ای
تبعات امنیتی و زیست‌محیطی حملات متجاوزان بر دریای خزر