×
اجتماعی
شناسه خبر : 199279
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/08/23 ساعت 09:12
هوا 10 درجه‌ سرد می‌شود/برف و باران در راه است

هوا 10 درجه‌ سرد می‌شود/برف و باران در راه است

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران از ورود سامانه بارش‌ برف به کشور و همزمان با کاهش 10 درجه‌ ای هوا خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: از امروز دمای هوا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی شده است.

صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان) بارش‌ها در استان‌های تهران، سمنان، البرز، غرب گیلان، ارتفاعات مازندران و گلستان تشدید می‌شود، گفت: امروز علاوه بر مناطق ذکر شده، در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، لرستان، همدان، مرکزی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، اصفهان، شمال خوزستان و چهارمحال و بختیاری، یزد و خراسان جنوبی بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی شده است.

وی افزود: فردا (پنجشنبه، ۲۴ آبان) در استان‌های تهران، البرز، مازندران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و کرمان بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است. روزهای جمعه (۲۵ آبان) و شنبه (۲۶ آبان) پدیده بارشی برای کشور پیش‌بینی نشده است.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی؛ تا فردا (۲۴ آبان) کاهش محسوس دما در نیمه شمالی ایران روی می‌دهد، طی این مدت در استان‌های واقع در شمال غرب، جنوب غرب، شمال شرق، شرق، مرکزی، استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی گردوخاک روی می‌دهد.

وی یادآور شد: از امروز توده هوای سرد به کشور نفوذ می‌کند و تا روز جمعه (۲۵ آبان) نیز ادامه خواهد داشت، این پدیده موجب کاهش محسوس دما به‌میزان ۵ تا ۱۰ درجه در بسیاری از مناطق به‌ویژه از بامداد امشب خواهد شد.

ضیائیان گفت: آسمان تهران از امروز تا پنجشنبه شب با فعالیت سامانه بارشی، آسمانی ابری همراه با بارش باران و مه رقیق در پاره‌ای نقاط به ویژه مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات وزش باد شدید تا خیلی شدید و رگبار و رعد و برق در ارتفاعات بارش باران و به تدریج بارش برف همراه با مه پیش بینی می‌شود.

وی تصریح کرد: در بعضی از ساعات رگبار متوسط یا شدید باران در سطح استان تهران به ویژه امروز، بارش باران و برف و رخداد مه غلیظ در دامنه‌ها و ارتفاعات و بارش برف و کولاک و وزش سوز باد در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست. همچنین از امروز (چهارشنبه، ۲۳ آبان) تا بامداد روز جمعه کاهش محسوس دما در سطح استان تهران و یخبندان شبانه سطح زمین در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش بینی می‌شود.

به گزارش مهر، ضیائیان در پایان تاکید کرد: از روز جمعه تا یکشنبه (۲۷ آبان) آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری همراه با روند تدریجی افزایش دما در بعضی ساعات افزایش نسبی غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در نواحی پرتردد شهری و مه رقیق در ارتفاعات رخ خواهد داد.


نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران