×
سیاسی
شناسه خبر : 199107
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/21 ساعت 20:31
تغییر رویه‌های غلط گذشته برای تحقق سند چشم‌انداز ضروری است

پزشکیان:

تغییر رویه‌های غلط گذشته برای تحقق سند چشم‌انداز ضروری است

رئیس‌جمهور گفت: اگر بنا است بر اساس این سند در رتبه برترین و بالاترین کشورهای منطقه باشیم، ناگزیر به تغییر رویه‌های غلط گذشته‌ایم.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در این دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی مسئله تحزب و نقش‌آفرینی موثر احزاب در کارآمدسازی نظام سیاسی و اجرایی کشور را نیازمند آسیب‌شناسی دانست و گفت‌: احزاب کشور به رغم نقش و کارکرد مهمی که می‌توانند در زندگی عمومی و سیاسی جامعه ایفا کنند، عموما نگاه مشخصی درباره مسایل مبتلابه جامعه در بخش‌های مختلف بهداشت، آموزش و فرهنگ ندارند و شاید به همین علت بوده است که بنده تاکنون در هیچ حزبی عضویت نداشته‌ام.

رئیس جمهور تصریح کرد: گام اول در اثربخشی به فعالیت احزاب پرهیز از نگاه‌های سلبی، یک طرفه و بسته و متمایل شدن به رویکردهای علمی، متقن و کارشناسی و به عبارت دیگر پذیرش سخن حق و برتر است.

پزشکیان ضمن تبیین و تشریح مجموعه عملکرد و اقدامات صورت گرفته در دولت چهاردهم در سه ماه گذشته حول محور وفاق ملی افزود: بنده با این عقیده و باور که شرط اصلاح شرایط و وضعیت کنونی کشور رسیدن به وفاق و همدلی، حول ارزش‌های مشترک ملی و دینی و سپس استفاده از ظرفیت همه نیروهای توانمند و نخبه، فارغ از رویکردهای جناحی، ‌قومی، مذهبی و جنسیتی در اداره امور کشور است، پا به میدان گذاشته و این مسئولیت خطیر و سنگین را عهده‌دار شدم که خوشبختانه در این مدت کوتاه نیز توانسته‌ایم گام‌های مثبت و خوبی در این راستا برداریم.

رئیس جمهور به اتفاق مهم انتخاب وزرا و استانداران دولت از میان همه گرایشات سیاسی، قومی و مذهبی برای اولین بار در جمهوری اسلامی در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: معتقدم این توفیقات در سایه ایجاد همدلی و وفاق میان همه ارکان نظام و با پشتبانی رهبری معظم انقلاب صورت گرفته که به ادامه و استمرار این روند در اداره کشور نیز مصمم هستیم.

پزشکیان با تأکید بر اینکه بنای دولت چهاردهم استفاده از ظرفیت همه نخبگان و نیروهای کارآمد و توانمند در اداره کشور است، اظهار داشت: اینکه سند چشم انداز و سیاست‌های مصوب و ابلاغی رهبری معظم انقلاب که از جمله اسناد مترقی و قابل افتخار و حاصل همفکری مجموعه نخبگان و عقلای کشور بوده به نتیجه مطلوب نرسیده، ناشی از اداره سلیقه‌ای امور در ادوار گذشته بود که این روند نیازمند اصلاح است و ما معتقدیم اگر بنا است بر اساس این سند در رتبه برترین و بالاترین کشورهای منطقه باشیم، ناگزیر به تغییر رویه‌های غلط گذشته‌ایم.

رئیس جمهور به برخی موانع و مشکلات داخلی و خارجی پیش‌روی دولت از روزهای نخست آغاز به کار از جمله کسری بودجه، ناترازی‌های فراوان به ویژه در بخش انرژی، تعهدات و دیون انباشته شده دولت بدون پیش‌بینی منابع لازم و همچنین تنش‌زایی و بحران‌آفرینی رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد و گفت: به رغم همه این مشکلات تا به این جای کار دولت توانسته در فرصتی کوتاه بودجه‌ای شفاف و متناسب با مقتضیات کشور تدوین و کلیات آن را به تصویب مجلس برساند، برای اصلاح ساختارها و رویه‌های غلط در توزیع و مصرف منابع که بخشی از دلایل ناترازی‌هاست، برنامه‌ریزی و برای رفع آنها با دو قوه دیگر به زبان و نگاه مشترک برسد و همچنین با دیپلماسی فعالانه و پیشرو به تقویت و توسعه ارتباطات خارجی کشور بپردازد.

پزشکیان همچنین بر آمادگی دولت برای بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی و احزاب ریشه‌دار از جمله حزب موتلفه اسلامی در اداره کشور تأکید کرد و گفت‌: در این راستا دولت حتما از نظرات، پیشنهادات و طرح‌های مستند، علمی و کارشناسی در مسیر خدمت به مردم و حل مشکلات کشور بهره خواهد برد.

پیش از سخنان زئیس جمهور، اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، ‌مهندس مصطفی میرسلیم، محمدحسین نیکنام، محمدرضا پور ابراهیمی و محمدکاظم انبارلویی از اعضای شورای مرکزی این حزب به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود درباره موضوعات مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین‌المللی پرداختند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
واکنش فرمانده هوافضای سپاه به اظهارات اخیر وزیر جنگ آمریکا
حسین رضازاده: پشت ایران به مردم و نیروهای مسلح گرم است
نخست‌وزیر استرالیا: ما می‌خواهیم شاهد کاهش تنش در خاورمیانه باشیم
حمله سایبری حنظله به شرکت های طراح سامانه‌های یکپارچه پدافند هوایی رژیم اسرائیل
ایران برای نشست اضطراری به یونسکو پیشنهاد داد
پیوستن رئیس قوه قضاییه به پویش «جانفدا برای ایران»
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فیلیپین
آخرین وضعیت جاده های شمالی کشور
اعتراض مجله آتلانتیک: چرا ترامپ جهش قیمت بنزین را پیش‌بینی نکرده بود؟
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/محدوده غرب قم دو مرتبه مورد هدف قرار گرفت
توزیع نهال رایگان در 22 بوستان پایتخت در روز طبیعت
هشدار سونامی برای چندین کشور در پی زلزله شدید دریای ملوک اندونزی
فرمانده کل ارتش: درصورت اقدام دشمن به عملیات زمینی یک نفر هم نباید جان سالم به در ببرد
آغاز پویش نهال امید در سراسر ایران
گفتگوی تلفنی عراقچی با همتای ویتنامی خود در خصوص تحولات منطقه
مهمترین چالش ترامپ؛ پایان گزینه های اقدام در برابر تهران‌
حمله حزب الله لبنان با پهپادهای انتحاری به شهرک‌های اسرائیلی
هاآرتص: ارتش اسرائیل تا آستانه فروپاشی رفته است
نحوه فعالیت بانک های کشور از 15 فروردین ماه اعلام شد
سفیر پیشین آمریکا در ناتو: نمی‌دانم چرا باید فکر کنیم که در امنیت بیشتری از گذشته هستیم
اگر تنگه هرمز تا پایان آوریل بسته بماند چه می‌شود؟
سپاه: یک فروند پهپاد هرمس 900 در آسمان شیراز منهدم شد
نجباء: هیچ مذاکره‌ای را نمی‌پذیریم؛ فقط انتقام
بقائی: ایران چرخه شرورانه جنگ، مذاکره، آتش‌بس را نمی‌پذیرد
پزشکیان چه گفت؟ ترامپ چه می گوید؟
توصیه های پلیس راهور تهران در روز طبیعت
ریزش قیمت جهانی طلا
بدون هیچ‌گونه تردیدی در مورد حقانیت موضع خود، در حال دفاع هستیم
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی