×
سیاسی
شناسه خبر : 199107
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/21 ساعت 20:31

پزشکیان:

تغییر رویه‌های غلط گذشته برای تحقق سند چشم‌انداز ضروری است

رئیس‌جمهور گفت: اگر بنا است بر اساس این سند در رتبه برترین و بالاترین کشورهای منطقه باشیم، ناگزیر به تغییر رویه‌های غلط گذشته‌ایم.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در این دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی مسئله تحزب و نقش‌آفرینی موثر احزاب در کارآمدسازی نظام سیاسی و اجرایی کشور را نیازمند آسیب‌شناسی دانست و گفت‌: احزاب کشور به رغم نقش و کارکرد مهمی که می‌توانند در زندگی عمومی و سیاسی جامعه ایفا کنند، عموما نگاه مشخصی درباره مسایل مبتلابه جامعه در بخش‌های مختلف بهداشت، آموزش و فرهنگ ندارند و شاید به همین علت بوده است که بنده تاکنون در هیچ حزبی عضویت نداشته‌ام.

رئیس جمهور تصریح کرد: گام اول در اثربخشی به فعالیت احزاب پرهیز از نگاه‌های سلبی، یک طرفه و بسته و متمایل شدن به رویکردهای علمی، متقن و کارشناسی و به عبارت دیگر پذیرش سخن حق و برتر است.

پزشکیان ضمن تبیین و تشریح مجموعه عملکرد و اقدامات صورت گرفته در دولت چهاردهم در سه ماه گذشته حول محور وفاق ملی افزود: بنده با این عقیده و باور که شرط اصلاح شرایط و وضعیت کنونی کشور رسیدن به وفاق و همدلی، حول ارزش‌های مشترک ملی و دینی و سپس استفاده از ظرفیت همه نیروهای توانمند و نخبه، فارغ از رویکردهای جناحی، ‌قومی، مذهبی و جنسیتی در اداره امور کشور است، پا به میدان گذاشته و این مسئولیت خطیر و سنگین را عهده‌دار شدم که خوشبختانه در این مدت کوتاه نیز توانسته‌ایم گام‌های مثبت و خوبی در این راستا برداریم.

رئیس جمهور به اتفاق مهم انتخاب وزرا و استانداران دولت از میان همه گرایشات سیاسی، قومی و مذهبی برای اولین بار در جمهوری اسلامی در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: معتقدم این توفیقات در سایه ایجاد همدلی و وفاق میان همه ارکان نظام و با پشتبانی رهبری معظم انقلاب صورت گرفته که به ادامه و استمرار این روند در اداره کشور نیز مصمم هستیم.

پزشکیان با تأکید بر اینکه بنای دولت چهاردهم استفاده از ظرفیت همه نخبگان و نیروهای کارآمد و توانمند در اداره کشور است، اظهار داشت: اینکه سند چشم انداز و سیاست‌های مصوب و ابلاغی رهبری معظم انقلاب که از جمله اسناد مترقی و قابل افتخار و حاصل همفکری مجموعه نخبگان و عقلای کشور بوده به نتیجه مطلوب نرسیده، ناشی از اداره سلیقه‌ای امور در ادوار گذشته بود که این روند نیازمند اصلاح است و ما معتقدیم اگر بنا است بر اساس این سند در رتبه برترین و بالاترین کشورهای منطقه باشیم، ناگزیر به تغییر رویه‌های غلط گذشته‌ایم.

رئیس جمهور به برخی موانع و مشکلات داخلی و خارجی پیش‌روی دولت از روزهای نخست آغاز به کار از جمله کسری بودجه، ناترازی‌های فراوان به ویژه در بخش انرژی، تعهدات و دیون انباشته شده دولت بدون پیش‌بینی منابع لازم و همچنین تنش‌زایی و بحران‌آفرینی رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره کرد و گفت: به رغم همه این مشکلات تا به این جای کار دولت توانسته در فرصتی کوتاه بودجه‌ای شفاف و متناسب با مقتضیات کشور تدوین و کلیات آن را به تصویب مجلس برساند، برای اصلاح ساختارها و رویه‌های غلط در توزیع و مصرف منابع که بخشی از دلایل ناترازی‌هاست، برنامه‌ریزی و برای رفع آنها با دو قوه دیگر به زبان و نگاه مشترک برسد و همچنین با دیپلماسی فعالانه و پیشرو به تقویت و توسعه ارتباطات خارجی کشور بپردازد.

پزشکیان همچنین بر آمادگی دولت برای بهره‌گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی و احزاب ریشه‌دار از جمله حزب موتلفه اسلامی در اداره کشور تأکید کرد و گفت‌: در این راستا دولت حتما از نظرات، پیشنهادات و طرح‌های مستند، علمی و کارشناسی در مسیر خدمت به مردم و حل مشکلات کشور بهره خواهد برد.

پیش از سخنان زئیس جمهور، اسدالله بادامچیان دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، ‌مهندس مصطفی میرسلیم، محمدحسین نیکنام، محمدرضا پور ابراهیمی و محمدکاظم انبارلویی از اعضای شورای مرکزی این حزب به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود درباره موضوعات مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و بین‌المللی پرداختند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
900 نفر از زندان اوین بعد از حمله صهیونیست‌ها آزاد شدند
نبرد خاموش در دل کویر؛ محیط‌بانان و چالش‌های حفاظت از یوز ایرانی
ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس؛ حماس نتانیاهو را مقصر می‌داند
افسر عراقی: هیچ نیروی آمریکایی از عین الاسد نرفته است
فیلم «آنتیک» آماده اکران پاییزی شد
45 میلیون دلار برای سفیدشویی نسل‌کشی
متروی تهران برای دانش‌آموزان و دانشجویان در هفته اول مهر رایگان شد
اختلال گسترده GPS در 123 هزار پرواز اروپایی مشکل ساز شد
وزرای صهیونیست به مکان سری زیرزمینی گریختند
تصادف مرگبار در بزرگراه شهید صیاد شیرازی
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»
آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد
سفارت روسیه در سوئد دوباره هدف حمله پهپادی قرار گرفت
برملائی مأموریت‌های پنهان لندن در آسمان غزه
دریادار سیاری: با این مردم مقابل هیچ دشمنی شکست نخواهیم خورد
قیمت دلار و ارز امروز شنبه 16 شهریور 1404
ایران و آینده موبایل در مسیر 5G
ادامه فاجعه انسانی در غزه/بمباران مدرسه «الفارابی» و شهادت دهها غیرنظامی
مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به باشگاه‌ها داد
این همه یارانه می دهید، باز هم قیمت گوشت همسطح بازارهای جهانی است
دفتر نخست‌وزیر اوکراین به آتش کشیده شد
ساعت کاری مراکز تعویض پلاک به روال قبل برگشت
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
جزئیات محکومیت قطعی متهمان پرونده بزرگ اختلاس منابع طبیعی
امشب چشم از ماه برندارید؛ طولانی‌ترین خسوف قرن در راه است
نورنما | تعقیب و گریز پلیس آمریکا
پیام معاون ترامپ در شبکه‌های اجتماعی جنجالی شد
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا کرد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
X
آگهی تبلیغاتی