×
بین الملل
شناسه خبر : 199049
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/21 ساعت 14:15
حزب‌الله: رژیم اسرائیل بعد از 45 روز نتوانست یک روستا را اشغال کند

حزب‌الله: رژیم اسرائیل بعد از 45 روز نتوانست یک روستا را اشغال کند

مسئول روابط رسانه‌ای حزب‌الله لبنان اعلام کرد دشمن بعد از 45 روز هنوز نمی‌تواند حتی یک روستای لبنان را اشغال کند و حماسه‌ای که رزمندگان مقاومت در قلعه الخیام ضد دشمن رقم زدند، شاهدی زنده بر قهرمانی آنهاست.

نورنیوز-گروه بین الملل: مسئول روابط رسانه‌ای حزب‌الله با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها بعد از نزدیک به ۵۰ روز حتی نتوانسته‌اند یک روستا را در لبنان اشغال کنند، تاکید کرد آماده جنگی طولانی هستیم و صحبت‌هایی که درباره آتش‌بس زده می‌شود، به خاطر استواری مقاومت در میدان است.

محمد عفیف، مسئول روابط رسانه‌ای حزب الله امروز در جریان یک نشست خبری به مناسبت روز شهید اعلام کرد: شهید سید حسن نصرالله یک امت بود و او در میان شهدایی که از مکتب وی فارغ التحصیل شدند، همیشه یک قهرمان می‌ماند.

محمد عفیف خطاب به رزمندگان مقاومت در نبرد با اشغالگران صهیونیست گفت: واقعیت‌های کنونی میدان تنها در دست شماست ای مجاهدان، و شما هستید که حرف آخر را در سیاست می‌زنید و چه بسا که سرنوشت خاورمیانه در دست شما باشد.

دشمن بعد از 45 روز حتی نتوانسته یک روستا را اشغال کند

وی با اشاره به ناتوانی صهیونیست‌ها در رسیدن به اهداف خود در لبنان تاکید کرد: دشمن بعد از 45 روز هنوز نمی‌تواند حتی یک روستای لبنان را اشغال کند و حماسه‌ای که رزمندگان مقاومت در قلعه الخیام ضد دشمن رقم زدند، شاهدی زنده بر قهرمانی آنهاست.

محمد عفیف خطاب به صهیونیست‌ها گفت که شما از طریق برتری هوایی، حملات و کشتار غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان به هیچ چیز نخواهید رسید.

با موشک‌های خود پاسخ ادعاهای اشغالگران را می‌دهیم

وی افزود: صحبت‌های دشمن صهیونیستی درباره کاهش ذخایر موشکی حزب الله، توهمی بیش نیست و ما با موشک‌های خود پاسخ این ادعاها را می‌دهیم.

وی در واکنش به اتفاقات چند روز قبل در هلند در جریان یک بازی فوتبال و درگیری میان تماشاگران صهیونیست و حامیان فلسطین در آمستردام، بعد از اقدامات تحریک آمیز صهیونیست‌ها که با واکنش تند طرفداران فلسطین همراه بود، گفت: پیام تظاهرات کنندگان علیه اسرائیل در هلند این است که رژیم صهیونیستی یک رژیم منزوی است.

روابط حزب‌الله و ارتش لبنان مستحکم است

این مسئول حزب الله تاکید کرد که روابط ما با ارتش لبنان یک رابطه قوی و مستحکم بوده و ما از نقش ارتش در حفاظت از خاک و امنیت ملی کشور قدردانی می‌کنیم. ما به دشمن که افسران ارتش لبنان را به شهادت رساند، می‌گوییم که شما هرگز نمی‌توانید ارتباط میان ارتش و مقاومت را قطع کنید.

عفیف خاطرنشان کرد: مقاومت و ملت ما یک سال است که در معرض کمپین‌های توطئه آمیز سیاسی و رسانه‌ای به اشکال مختلف و شناخته شده قرار دارند.

مقاومت در لبنان وابسته به هیچ طرف خارجی نیست

وی در پاسخ به هجمه رسانه‌ای دشمن و مهره‌های آن علیه حزب الله در لبنان، گفت که مقاومت ما از سرزمینی آغاز شد که تحت اشغال قرار گرفته بود و رزمندگان مقاومت در کشور ما، خود مردم لبنان هستند. ما وابسته به هیچ جناح خارجی نیستیم و برای حمایت از کشور خود یا حمایت از مردم مظلومی مانند مردم فلسطین، نیازی به دستورات خارجی نداریم.

مسئول روابط رسانه‌ای حزب الله با تاکید بر اینکه صحبت از تحرکات سیاسی برای آتش بس، به خاطر استواری قهرمانان مقاومت در میدان است، اظهار داشت: ما اهل شکست نیستیم و مفهوم ما از پیروزی، این است که دشمن را از رسیدن به اهداف سیاسی و نظامی آن باز داریم. شکست به معنای عدم مقاومت است و کسانی هستند که می‌خواهند فرهنگ شکست را گسترش دهند و برای توصیف تجاوزات دشمن صهیونیستی ضد لبنان، از اصطلاحاتی همچون «جنگ اسرائیل علیه حزب الله» استفاده می‌کنند.

وی خطاب به مخالفان مقاومت در داخل لبنان گفت که چشمان ما را با یک بیانیه روشن کنید و بمباران غیرنظامیان و شهرها در وطنمان که همه گروه‌ها و مولفه‌های لبنانی در آن زندگی می‌کنند را محکوم کنید.

محمد عفیف درباره تحرکات خارجی برای آتش‌بس در لبنان خاطرنشان کرد که آنچه که در این زمینه مطرح می‌شود و چیزهایی که ما درباره پیشنهادات آتش بس می‌شنویم محدود به رسانه‌ها و مطبوعات است. تماس‌های بین‌المللی وجود دارد که ما در رسانه‌ها درباره آنها شنیدیم، اما لبنان پیشنهاد خاصی دریافت نکرده است.

آماده جنگی طولانی با اشغالگران هستیم

این مسئول حزب الله در واکنش به اعلام تصمیم صهیونیست‌ها جهت گسترش عملیات خود در لبنان تاکید کرد که ما آماده جنگ طولانی با اشغالگران در همه سطوح هستیم. تجاوز دشمن در حال حاضر گسترده است و رژیم اشغالگر اهداف خاصی را برای جنگ خود تعیین نکرده تا اشتباه خود در جنگ جولای را تکرار نکند.

وی افزود: اشغالگران به دلیل قدرت مقاومت در لبنان و دشواری مقابله با آن، اهداف نهایی و سقف‌های بلند را از قبل تعیین نمی‌کنند. ما در رویارویی مستمر زمینی و سیاسی با دشمن هستیم و تا زمان پیروزی بر دشمن به مبارزه ادامه خواهیم داد.

مسئول روابط رسانه‌ای حزب الله تاکید کرد که مقاومت در میدان حاضر است و هر زمان که بخواهد بر اساس تصمیم رهبری خود تل آویو را موشک باران می‌کند و قادر به تغییر معادلات سیاسی است و اگر زمانی از مذاکرات آتش بس شنیدید، بدانید که تنها دلیل آن، استواری قهرمانان مقاومت در میدان است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بدرقه تاریخی مشهد مقدس؛ پیکر رهبر شهید، زائر امام رضا(ع) شد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
تجاوز دوباره آمریکا به ایران؛ حمله به 5 استان و پاسخ کوبنده نیروهای مسلح
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه