×
بین الملل
شناسه خبر : 199032
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/08/21 ساعت 12:59
نتانیاهو بار دیگر خواستار  شد، دادگاهم را به تعویق بیندازید

بهمن ماه

نتانیاهو بار دیگر خواستار شد، دادگاهم را به تعویق بیندازید

روزنامه «الاتحاد» چاپ سرزمین‌های اشغالی فلسطین نوشت: تیم حقوقی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل صبح امروز (دوشنبه) از دادگاه مرکزی قدس [اشغالی] خواست تا جلسه رسیدگی به پرونده‌های فساد وی را به تعویق اندازد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  تیم حقوقی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر از دادگاه مرکزی این رژیم در شهر اشغالی قدس خواست تا جلسه رسیدگی به پرونده های فساد او را تا فوریه (بهمن ماه) به تعویق بیاندازد.

 روزنامه «الاتحاد» چاپ سرزمین‌های اشغالی فلسطین نوشت: تیم حقوقی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل صبح امروز (دوشنبه) از دادگاه مرکزی قدس [اشغالی] خواست تا جلسه رسیدگی به پرونده‌های فساد وی را به تعویق اندازد.

به نوشته این روزنامه، پیشتر دادگاه مرکزی قدس اشغالی در ماه جولای گذشته، آغاز جلسه دفاعیات نتانیاهو را به دوم دسامبر (ماه آینده میلادی) یعنی کمتر از یک ماه دیگر موکول کرده بود.

نتانیاهو در درخواست خود خطاب به دادگاه مرکزی قدس اشغالی ادعا کرده است که به دلیل جنگ در غزه و لبنان، مشغله زیادی دارد و بنابراین نتوانسته است زمانی را برای ملاقات با وکیل مدافع خود و آماده شدن دفاعیات اختصاص دهد.

به نوشته روزنامه الاتحاد، اکنون دادستانی کل رژیم صهیونیستی تمایل به مخالفت با این درخواست دارد و هنوز تصمیم قاطعی در این مورد صورت نگرفته است.

بر اساس این گزارش، موضع دادستانی کل رژیم صهیونیستی درخصوص درخواست بنیامین نتانیاهو برای به تعویق انداختن زمان دادگاه وی در روزهای آینده اعلام خواهد شد. .

الاتحاد اضافه کرد که در درخواست نتانیاهو برای به تعویق انداختن دادگاه، وکیل مدافع او درخواست کرده است که اطلاعات از «سرویس امنیتی» رژیم صهیونیستی تنها در یک جلسه غیرعلنی به قضات تحویل داده شود.

این روزنامه صهیونیستی افزود: در دو هفته گذشته، امکان انتقال دادگاه نتانیاهو به منطقه تل آویو، جایی که پناهگاهی به عنوان دادگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد مطرح شد و نیروهای شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) از این محل دیدن کردند.

به نوشته این روزنامه، دلیل این تدارکات، تامین امنیت نتانیاهو به دلیل حملات پهپادی حزب الله و نیروهای مقاومت فلسطین است زیرا احتمال حضور طولانی مدت نتانیاهو در دادگاه وجود دارد.

نتانیاهو در سه پرونده فساد و رشوه خواری متهم شده است و تلاش می‌کند که از محاکمه خود جلوگیری کند.

به گزارش ایرنا، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به شدت از طرف دستگاه قضایی این رژیم به خاطر پرونده‌های فساد تحت فشار است. بسیاری از کارشناسان، علت موافقت نکردن وی با آتش بس در غزه را نیز فرار از محاکمه ارزیابی کرده اند.

اوایل همین ماه، کمیته تحقیق کابینه رژیم صهیونیستی درباره فساد در حوزه خرید زیردریایی از آلمان، به پنج مقام این رژیم از جمله نتانیاهو درباره متهم بودن در این پرونده، پیام اخطار صادر کرد.

کمیته مزبور، رویه طی شده برای خرید زیردریایی از آلمان بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۶ که مصادف با دوران نخست وزیری نتانیاهو است را برخلاف قوانین موجود ارزیابی کرده است.

پرونده فساد در حوزه خرید زیردریایی تنها پرونده فساد نخست وزیر رژیم اشغالگر نیست و نتانیاهو در پرونده موسوم به «۱۰۰۰» متهم است که حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه داران یهودی دریافت کرده است. بر اساس این پرونده، وی به کلاهبرداری، فریب کاری و خیانت در امانت متهم شده است.

در پرونده «۲۰۰۰» نیز نتانیاهو متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» است تا گزارش و اخبار مثبت او و فعالیت‌هایش در این روزنامه منتشر شود و روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» یعنی رقیب یدیعوت آحارنوت از سوی کابینه زیر فشار قرار گیرد.

اما به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو پرونده «۳۰۰۰» است که مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به پا کرد و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی و سیاستمداران صهیونیست، نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند.

پرونده «۴۰۰۰» نیز به مساله زد و بند نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت مخابراتی «بیزک» که صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است، باز می‌گردد که بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، وی در این پرونده متهم به فساد گسترده است. نتانیاهو در این پرونده متهم است که میلیون‌ها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاوول الویچ» مالک این شرکت قرار داده تا پایگاه خبری واللا، رسانه زیر نظر این شرکت از نخست‌وزیر و خانواده‌اش حمایت رسانه‌ای کند.

همچنین منابع خبری رژیم اسرائیل جمعه شب فاش کردند که افزون بر اتهامات قبلی، نتانیاهو احتمالاً به علت درز اطلاعات فوق محرمانه از دفترش محاکمه خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند
جدیدترین خبر از فیلم رسول صدرعاملی
پاسخ ایران به تجاوز دشمن از خلیج فارس تا قلب تل‌آویو امتداد خواهد یافت
اسامی کشتی‌گیران ایران به رنکینگ کرواسی اضافه شد
دستگیری 9 نفر از لیدرهای مسلح اغتشاشات اخیر در کهگیلویه
برزیلی‌ها در حمایت از ایران تظاهرات کردند
احتمال فاش کردن هویت افسران اطلاعاتی آمریکا به روسیه توسط امارات
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
زمین‌لرزه‌ بخش کاریز را لرزاند
شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی اعلام شد+ جزئیات و نحوه دریافت
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد